ComputereSoftware

Android operativsystemet. Hvad forårsagede en sådan popularitet?

Tekniske nyskabelser er skabt med en stadig mere imponerende præstation "fyld". De nyeste modeller kommer ud af samlebåndet er allerede mere kraftfuld end nogle stationære vanemæssige brugere af computere. På samme tid, de er ved at blive mindre og mere perfekt, for ikke at nævne de indbyggede funktioner og programmer. teknologi kapløb vinder momentum. Det fanger ikke kun udviklerne selv gadgets, men også skaberne af operativsystemer til dem. På dette tidspunkt, vi dykke ned i historien om oprindelsen af Android OS.

Dette operativsystem er langt nok den mest populære. Makings til hendes udseende var tilbage i 2007. Datoen for offentliggørelsen officielle frigivelse er året 2008. Operativsystemet Android blev udviklet af den oprindelige skaberen af Linux-operativsystem - Linus Torvalds. Det dannede også grundlaget for den nye mobile platform. Det blev oprindeligt udviklet som et operativsystem udelukkende til smartphones. Derfor systemkravene anmodet næsten minimal, og bruges ikke til en stor mængde RAM. For dette, samt en række andre fordele ved dette operativsystem blev hurtigt populær.

Selvfølgelig har den "pioner" blevet en kommunikator. Men så denne OS blev brugt i en mere kompleks teknik. Den første enhed, som er blevet pre-installeret operativsystem Android, er blevet en netbook model Skytone Alpha 680. Selv hvis vi betragter dens specifikationer nærmere, mulighederne for denne gadget var mere beslægtet med en smartphone end en computer. Og dette skete hændelse i en ikke alt for fjern 2009. Nu, som du kan se, har Android styresystem til PC blive den bedste løsning. Den står på mobilenheder, tablets, bærbare computere, Ultrabooks og andre repræsentanter for en verden af højteknologisk innovation.

Den største fordel ved Android til det samme Windows er dens gratis uddeling. Alle opdateringer og opgraderinger til de underliggende OS er tilgængelige helt gratis. Desuden blev kildekoden til platformen udgivet i 2008. Dette lettede i høj grad muligheden for at udvikle et proprietært program, end sikkert udnyttede de mest ihærdige håndværkere. I dag har dette lagt sin hånd og berygtet for Google. Det har investeret en masse penge for at blive partner med en rivende udvikling operativsystem. Som et resultat, vinderen viste sig at være for det meste alle de samme operativsystem. Google, Android, og data specialister i de selskaber i fællesskab udviklet en særlig "shop" for applikationer. Frem til 2012 havde han et andet navn, som senere ændret, ved at blive en specifik henvisning til OS partner. Fra Android Market butikken vendte sig mod Google Play. Men betydningen ikke ændres. Her brugerne af nogen af de gadgets på dette styresystem kan for et lille beløb, eller endda helt gratis at downloade til din enhed mærke interessant spil, din foretrukne design tema og brugervenlig applikation. Kataloget opdateres løbende.

Nu Android operativsystemet indtager en førende position på markedet. At miste det, måske, kun iOS, der er ejet af Apple. Men den "barn" Steve Jobs har en række mangler, som bliver den vigtigste motivation for købet er ikke iPhone, og sige, Galaxy serie smartphone fra Samsung. Gadgets fra Apple, selvfølgelig, prale proprietære patenteret stil og specielle-definition-skærme. Men omkostningerne ved sådanne anordninger er meget højere, men om funktionalitet bibeholdes uforsonlig strid mellem fans fra begge selskaber. Og faktisk iOS katalog har kun betalt applikationer. I kontanter i form, hvilket naturligvis hver enkelt af os har tendens til at spare penge, er Android styresystem stærkt trukket frem. På baggrund af ovenstående kan vi konkludere, at dette OS er designet til dem, der ikke ønsker at betaler for meget for mærket alene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.