SundhedAlternativ medicin

KOLGANOV rod - en medicin fra russiske epics

En af de ældste medicinske planter, der er nævnt i gamle krøniker, var KOLGANOV rod. Dens mirakuløse egenskaber vrachevatelnyh er skrevet på epics. Det var ham, der hjalp den russiske helten til at klare sygdomme efter tunge slag. Populariteten af denne plante ikke blevet mindre i vore dage. Indtil nu, den nationale medicin med succes bruger KOLGANOV rod til behandling af mange sygdomme. Dette anlæg har mange navne: galangarod, Alpinia, Galang og andre.

KOLGANOV root

Dette anlæg hører til ingefær familien, anses det for fødestedet for den kinesiske ø Hainan. Og det var fra Kina, han kom til os i Rusland, og derefter spredt over hele Europa. Der er en plante i lang tid kaldt "Russiske rødder." KOLGANOV roden af deres udseende, der minder om ingefær, mens den øverste del af planten er meget lig sivene. Dens skud nå en længde på halvanden meter, og bredden af bladene - omkring tredive centimeter. Oprindeligt KOLGANOV rod blev brugt som et krydderi. Dette blev tilføjet til Mead, Sbitnev, gelé, kager, osv .. I Kina, det er grundlaget for den populære første kursus "Tom Yam". Til medicinske formål anvender planten har nået en alder af fem. Rødderne er gravet, omhyggeligt vasket, skrællet og skåret i længderetningen strimler. Så er det tørres i solen. Klar rod meget rynket. Farve på tørrede Colgan - mørkebrun med en rød nuance, og kødet af lyse orange nuance. Hvorfor er det så værdsat denne rod?

Colgan: egenskaber og kemiske sammensætning

I sin sammensætning indbefatter stivelse, thiamin, akacie, flavonoider, kamferin, æterisk olie, som indeholder cineol og eugenol. Ifølge de antiinflammatoriske egenskaber KOLGANOV rod er ikke ringere end penicillin og aspirin. Men hvordan man bruger det?

KOLGANOV rod: ansøgning

Ud over anti-inflammatorisk effekt, bliver denne plante kendt hæmostatisk, slimløsende og beroligende egenskaber. KOLGANOV rod er effektiv i behandlingen af mange sygdomme i leveren: cholecystitis og galdegang betændelse. Det er også med held anvendes til behandling af mavesår og sår på tolvfingertarmen. Salver, udarbejdet på grundlag af denne plante, hjælper til at klare Chilblains, revner og eksem. Purulent, betændt sår er lotion med et afkog af det. En anden KOLGANOV rod anvendes som et supplement i behandlingen af tuberkulose. Det skal bemærkes, at meget ofte bruger den såkaldte "klon" Colgan - en plante, der er meget ens i deres udseende til det. Det kaldes også "vilde Colgan" eller "Colgan-græs". Mange mennesker er ikke engang klar over, at noget at gøre med denne plante, denne "falske" ikke gør. Og så forventer ikke det fra sådan et kraftfuldt terapeutisk effekt.

KOLGANOV root: kontraindikationer

I dette anlæg er der nogle kontraindikationer for brug. Mennesker, der lider lav surhed i maven, dårlig blodpropper, hypertension, det er uønskeligt at anvende inde enhver narkotika fremstillet på basis af anlægget. Overdosering kan forårsage opkastning, diarré, og hovedpine. Brug naturens gaver, men før at du skal konsultere din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.