SundhedAlternativ medicin

Medicinske egenskaber af fedt grævling. Sammensætning, anvendelse

Siden oldtiden i traditionel medicin opskrifter med grævling fedt. Det bruges til behandling af mange forskellige sygdomme. Dette produkt er anerkendt af officiel medicin som et effektivt terapeutisk og forebyggende medicin.

Det stof produkt høstes på et tidspunkt, hvor dyret er forberedt til dvale, som regel i de første par uger af vinteren. På dette tidspunkt, brug af grævling fedt er størst. Arbejdsemnet middel er en lang proces bestående af flere trin. Resultatet er et unikt produkt af hvid, undertiden gul, har en specifik lugt og smag.

struktur

Medicinske egenskaber delfinskind fedtindhold grund af sin struktur de essentielle biologisk aktive stoffer, vitaminer og mineraler er nødvendige for at sikre korrekt funktion af det menneskelige organisme. Dette produkt har en enorm indhold af nyttige komponenter, fordi den skal understøtte dyret under dvale og i de første måneder efter at vågne op til seks måneder.

Sammensætningen grævlin- fedt omfatter:

 1. Omega fede polysyrer gruppe. Forbedre stofskiftet bidrage med yderligere ernæringsmæssige væv har antiinflammatoriske, anti-oxidant egenskaber. Denne type af sporstoffer kroppen kan kun komme fra mad, på grund af deres egen kan ikke syntetisere. Medicinske egenskaber delfinskind fedt øge effektiviteten kardiovaskulære, reproduktiv og endokrine og forbedre udseendet af huden og forhindre dannelsen af maligne tumorer. Ulempen ved fedtsyrer kan føre til en stigning i cholesterolsænkende og andre immunlidelser fungerende organisme.
 2. Mineraler er aktivt involveret i metaboliske processer.
 3. Vitamin E, A. Har en høj antioxidant aktivitet, øge regenerering af huden og immunsystemet, er involveret i vækst- og udviklingsprocesser, og øge virkningen af fedtsyrer på organismen.
 4. B-vitaminer er vigtige i metaboliske protein, fedt, kulhydrat og vand-salt processer danner grundlag immunitetskrav cirkulationsprocesser, normalisere vision, arbejde og perifere endokrine systemer.

Blandt andet indeholder grævling fedt vitamin PP gruppe K, tocopherol, folinsyre, carotenoider, og mikronæringsstoffer og organiske syrer, der er vitale for normal funktion af hele organismen.

På grund af et sådant produkt rig sammensætningen anvendes som en yderligere komponent og afstivning traditionel medicin. Det er værd at bemærke, at erstatte ordentlig behandling grævling fedt er ikke nødvendig.

ansøgning

Anvender et medikament som et biologisk aktivt additiv, kilden til fedtsyrer til den terapeutiske behandling og forebyggelse.

Påfør produktet i følgende tilfælde:

 • at øge immunitet under bluetongue sygdomme;
 • for restitution efter sygdommen bluetongue naturen eller efter kirurgi;
 • med luftvejssygdomme - bronkitis, lungehindebetændelse, tuberkulose;
 • med purulente infektioner - hudafskrabninger, eksem;
 • når hardhealed sår, sår eller liggesår;
 • i tilfælde af skade på huden - for forbrændinger eller forfrysninger;
 • anoreksi og dystrofi;
 • i tilfælde af nyre- og urinveje inflammation;
 • når fordøjelsessystemet sygdomme - mavekatar, mavesår og sår på tolvfingertarmen;
 • Hvis der er problemer i det kardiovaskulære system - iskæmi, åreforkalkning, forhøjet blodtryk, mangel på blodcirkulation i hjernen;
 • i tilfælde af venøse sygdomme (tromboflebitis);
 • til behandling af sygdomme i bevægeapparatet - radiculitis, osteochondrose, arthritis og andre;
 • at løse problemerne med dermatologisk natur - psoriasis, dermatitis af forskellige former;
 • i strid med den generelle sundhed i kroppen.

De terapeutiske og profylaktiske formål tage grævling fedt i fødevarer, eksternt - for gnidning, komprimerer, til behandling af sår og i den postoperative periode. Medikamentproduktet bruges også i kosmetik: det kan forberede en maske.

Sådan ansøger

Badger fedt er taget en teskefuld, en time før måltider, tre gange om dagen. Vask ned stoffet bør malke eller te. Sådanne modtagefaciliteter designet til voksne, men hvorvidt børn kan delfinskind fedt, sagde lægen efter at have undersøgt barnet. Som regel børn ordineret produkt reducerer kun doseringen til en teskefuld om dagen.

Til behandling af bluetongue sygdomme, sygdomme i det pulmonale system - bronkitis, tonsillitis og influenza - produktet blandes med honning i et forhold på 1: 1 anvendes inde i 40 gram dagligt. Yderligere organer gnide foden af bladet og brystet.

Genopretning af kroppen efter operationen, antibiotikabehandling eller alvorlig sygdom ville være effektiv, hvis den gennemføres behandling grævling fedt. Til dette blande midlet med kakaopulver, aloe blade, honning i en mængde på 100 g, tilsættes smør - 50 g, mumie og bi propolis - ved gram, samt en teske medicinsk alkohol. Tag en spiseskefuld to gange eller tre gange om dagen i et par timer før et måltid, blande blandingen med et glas varm mælk. Hvis fortynde en potion grævlin- fedt vodka i et forhold på 1: 1, kan det anvendes som gnidning.

Til behandling af forbrændinger og sår på huden beskadigede dele forbehandles med hydrogenperoxid, derpå smøre produktet og venstre afsløret. Ansøg om en uge, to gange om dagen.

Brugen af lægemidlet er nødvendigt at blive enige med din læge. For at forhindre brugen af forfalskninger skal købe grævling fedt på apoteket.

Modtagelse betyder børn

Lægemidler, der anvendes til behandling af sygdomme hos børn er mulig, og intet fundamentalt adskiller sig ikke fra processen med at modtage voksne midler. Men der er to hovedpunkter, der skal følges:

 1. Tag et middel mod mad et barn er tilladt efter det fyldte seks, og efter samråd med den behandlende læge.
 2. Fordele ved grævling fedt til barnets krop vil være høj kun på den betingelse, doseringen af produktet vil blive beregnet korrekt. Således er barnet lov til at acceptere midler i en mængde, der ikke overstiger 1 tsk pr dag.

kosmetologi

Brugen af midlerne er almindelig, ikke kun i behandlingen af sygdomme af forskellig art, men også som et kosmetisk produkt. Medicinske egenskaber af grævling fedt, der anvendes i masker til ansigt, hænder og décolleté. Efter behandling forbedrer udseendet af huden, hendes tilstand, bliver hun en ung og frisk udseende.

Kliniske undersøgelser har vist, at alt det nyttige grævling fedt overføres til kroppen ved hjælp af kosmetiske produkter, der er fremstillet på grundlag af denne komponent. Herunder creme til brug om vinteren. Sådanne organer danner en film, der forhindrer fugttab, beskytter mod chapping og forfrysninger.

Behandling af revner stoppe arme

Alt, hvad der er nyttigt grævling fedt, alle sine mineraler, vitaminer, og medicinske midler vil gavne huden. For at forhindre dannelsen af revner på hænderne anbefales at anvende en blanding, der omfatter produkt og fødder. For at forberede tinktur must vodka (30 ml) og (teskefuld) mix lecithin og lad natten. Om morgenen tilføje grævling fedt infusion (50 ml), bivoks (10 g), mandelolie (25 ml), og den tea tree ether (20 dråber). Påfør sammensætning til huden af fødder eller hænder et par gange om dagen, indtil fuldstændig heling af revner.

nærende creme

For at bekæmpe tør hud kan fremstilles natten anvende creme til at være en bjørn alle de helbredende egenskaber af fedt grævling. Det bør forberede 50 ml lægemiddelproduktet og den samme mængde af sheasmør, hvedekim - spiseskefuld Etherekstrakten ylang-ylang, geranium og rose træ - 8 dråber. Hovedbestanddelen af varmen i et vandbad, tilsæt hvedekim og fjern fra varmen. Cool, under konstant omrøring hæld alle æteriske olier, bland grundigt og hældes i en glasbeholder med et stramt låg. Påfør denne creme før sengetid på hudområder udsat for overdreven tørhed. Det kan være hænder, albuer, nakke, ansigt og andre kropsdele.

Ekstern behandling af hoste

En af de mest populære opskrifter til behandling af luftvejssygdomme - grævling fedt hoste udendørs brug. At opnå terapeutisk virkning tritureret thorax. Pre-produktet fjernes fra lagringsanlæg (ofte fra køleskabet), at udsætte den mængde portioner pr gnidning, bringe til stuetemperatur og henstår i en time i rummet. Gnid i brystet og ryggen. Når de anvendes for at undgå hjerte-området. Efter slibning at afslutte varm klud.

Kontraindikationer og bivirkninger

Kontraindikationer til brugen af grævling fedt inkluderer:

 • Børn under seks år;
 • en allergisk reaktion på midlet;
 • sygdomme i galdevejene, lever og bugspytkirtel.

Bivirkninger fra brugen af grævling fedt er kvalme, opkastning, dyspepsi, og afføring. Med korrekt organisering af opbevaring af produktet kan undgås forekomsten af bivirkninger efter brug.

købe

Hvor kan man købe grævling fedt? Mange mennesker køber produktet direkte fra jægere, der er beskæftiget med jagt og fældefangst af produktet. Men i dette tilfælde den resulterende olie ikke passerer den ønskede rensningsprocessen som kan tilvejebringe udstyr farmaceutiske virksomheder. Oven i det er der ingen garanti for ægtheden af købte varer.

Lær hvor man kan købe grævling fedt ordentlig kvalitet, vil ikke være svært: på ethvert apotek retsmiddel på det frie marked. Frigive farmaceutisk formulering af et biologisk aktivt additiv. Der kan du undersøge kvalitetscertifikat for produkterne og kontrollere dets ægthed.

opbevaring

Hold fedt grævling bør være i en glasbeholder med et tætsluttende låg. Lad ikke indtrængen af sollys. Observere temperaturen på 0 til 5 grader Celsius.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.