SundhedPræparater

Løsningen er "natriumtetraborat": hvad det er, hvordan og til hvad brug?

Laboratorium betyder "natriumtetraborat" - hvad er det? Find svaret på dette spørgsmål, vil du være i stand til i materialerne i denne artikel. Hertil kommer, fra det vil du lære, hvad der menes sådan et lægemiddel, hvordan det skal bruges, og så videre.

oversigt

Lægemiddel "natriumtetraborat" - hvad er det og hvad bruges til? Dette præparat er et middel med bakteriostatiske og antiseptiske egenskaber. Det er et derivat af borsyre.

Især hyppigt anvendte medikament "natriumtetraborat" drosler. Dette værktøj har uformel navn såsom borax i glycerol.

frigivelse Form

Et sådant præparat er kommercielt tilgængeligt som en opløsning til topisk anvendelse. Det har 20% koncentration, og anbringes i et hætteglas på 30 ml.

Farmakologiske virkninger

Betyder "natriumtetraborat" - hvad er det og hvordan de skal handle på den menneskelige krop? Den præsenterede løsning er i stand til hurtigt og effektivt at fjerne svampen fra mucosale og hæmme dens videre udbredelse. På grund af disse egenskaber, stoffet "natriumtetraborat" var særlig populær hos de patienter diagnosticeret med trøske.

Som et aktivt antimikrobielt middel i sammensætningen, indbefatter en flerhed af kombinerede lægemidler til hurtig frigivelse af inflammatoriske responser (overvejende øvre luftveje).

Det skal også bemærkes, at et middel til "natriumtetraborat" fordele først efter dens anvendelse på den beskadigede hud og slimhinder. Bruge denne løsning kan patienten opnå hurtig absorption i mave-tarmkanalen. Det stof afledes ved hjælp nyrerne og tarmene under hele ugen efter påføring.

vidnesbyrd

Farmaceutisk middel "Natriumtetraborat" hjemme kan bruges under følgende afvigelser: læsionerne genital, hals, mundslimhinden samt urin og øvre luftveje, forårsages af Candida. Desuden er en 20% opløsning af "Natriumtetraborat" ofte anvendes til dekontaminering af gnidning og tryksår.

Kontraindikationer

Køb "natriumtetraborat" kan være næsten ethvert apotek. Men før brug, skal du sørge for at blive fortrolig med kontraindikationer af dette værktøj. Således, ifølge instruktioner, sådan løsning anbefales ikke til store læsioner af hud og slimhinder, under graviditet, ved en forhøjet følsomhed til grundmaterialet og laktation.

Det er også vigtigt at huske, at den nuværende værktøj ikke er beregnet til intern brug. På grund af den øgede toksicitet af løsningen bør ikke anvendes i pædiatri.

Betyder "natriumtetraborat": brugsanvisning

Typisk en sådan løsning til topisk anvendelse til udskylning kønsorganer, skyller mund og hals, såvel som behandling af hud og slimhinder.

Når candidiasis, der ramte den orale slimhinde, 20% betyder "Natriumtetraborat" anvendes tre gange eller to gange dagligt i 3 til 7 dage. For at gøre dette, tage en gaze vatpind dyppet i løsningen, vride lidt og omhyggeligt håndtere alle de berørte områder.

Hvis patienten er fundet trøske kønsorganer opløsningen af "natriumtetraborat" kun anvendes efter udskylning urte anti kogt bouillon eller en konventionel (lidt varmt) vand. Så tager tamponen ud af gaze dyppet i løsningen, og derefter, uden at trykke, administreres i vagina. I slutningen af 20-30 minutter, bør fjernes forsigtigt. Mangfoldigheden af disse procedurer afhænger af sygdommens forløb. For eksempel, hvis den udflåd eller let pruritus, anvendes midlet gang om dagen. Hvis trøske symptomer er udtalte eller det er i kronisk fase, er det ønskeligt at udføre sådanne aktiviteter to gange om dagen. For at undgå tilbagefald, er behandlingen anbefales at fortsætte i en hel uge (selv om symptomerne er helt forsvundet trøske).

Når tonsillitis opløsning "natriumtetraborat" anvendes til forarbejdning af mandler 4 eller 6 gange om dagen. Varigheden af denne behandling bør ikke være mindre end 7 dage. Hvis det er nødvendigt at styrke den terapeutiske virkning er påkrævet gurgle "natriumtetraborat" opløsning i kombination med almindeligt salt (i et glas vand, der skal opløses dessertspoonful salt og tilsæt et par dråber farmaceutiske midler).

bivirkninger

Nu ved du, de oplysninger, som "natriumtetraborat" - hvad det er. Det skal bemærkes, at den nævnte middel på det sted behandlingen kan forårsage en brændende fornemmelse, og mærkbar rødme. I sådanne tilfælde er den bedste løsning er at vaske af. Desuden er det muligt, og en overdosis af medicin. Dens symptomer er smerter i underlivet, opkastning, dårlig appetit, dehydrering, diarré, dermatitis, forvirring, hårtab, svaghed, muskel trækninger ben, arme og ansigt, menstruationsforstyrrelser og nedsat leverfunktion, nyre og hjerte.

Alle de ovennævnte bivirkninger elimineres ved gastrisk lavage og gennemføre forceret diurese. I så fald, hvis forgiftningen for tung og derefter udføre hæmodialyse, intramuskulært administreret "riboflavin-mononukleotid", intravenøst infunderet opløsning "Natriumchlorid" "Natriumhydrogencarbonat", samt løsninger, der erstatter plasmaet og dextrose.

Hvis der var alvorlige mavesmerter, den illustrerede subkutan "platifillin" opløsning "Atropin", "promedol" og intravenøs blanding "dextrose-procain."

Dødelig dosis for mennesker anses for at være 20% opløsning "natriumtetraborat" i en mængde på 10-20 g

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.