Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Bedste restauranter: Naberezhnye Chelny

By Naberezhnye Chelny, Yar Chally eller som de lokale kalder det, er placeret på det område i Tatarstan. I betydning og population det er det næsthøjeste efter Kazan. Naberezhnye Chelny byen berømt i hele Rusland. Og når denne lille Tatar forlig vidste et begrænset antal mennesker.

Den velkendte for denne lokalitet? Hvordan kan jeg nå ham? Hvor skal vi hen i deres fritid, beboere og besøgende? Hvilken slags restauranter fortjener opmærksomhed, er der?

Naberezhnye Chelny, eller Yar Chally

I slutningen af 60-erne af det sidste århundrede på bredden af Kama-floden vendte ungdom-Union bygning. Det blev besluttet at bygge en kæmpe fabrik til produktion af lastbiler Kamaz. Fra hele Sovjetunionen i Naberezhnye Chelny Komsomol gik vi til at bygge en stor smuk by med en udviklet infrastruktur og moderne virksomheder. Her rejst fabrikker, teatre, biblioteker, huse og restauranter.

Naberezhnye Chelny - den by, hvor der fredeligt to religioner, to kulturer: muslimer og ortodokse. Her bor russisk og tatarer, men alle tegn, der er nødvendige til de to nationale sprog. Antallet af indbyggere - mere end 500 tusinde mennesker. Byen kan nås på forskellige måder: med fly, med tog, med båd, i bil.

Restauranter: Naberezhnye Chelny

Dem her er et stort antal, for enhver smag og pengepung. Og hvordan kunne det være anderledes, hvis beboeren forstå en masse om god og velsmagende mad. Så restaurationsbranchen i Naberezhnye Chelny er under konstant udvikling. De mest foretrukne steder af byens borgere:

 • Uden Shamil Usmanov 89A er en restaurant "Teahouse". Det tilbyder en bred vifte af orientalske retter: samosa, pasties, Chak-Chak, baklava, og mere. Sofaer og masser af puder til en afslappet samtale og behagelig tidsfordriv. Der er to værelser og har separate kahytter til en romantisk stævnemøde.
 • Restaurant "åben by" findes på: Avenue Syuyumbike 2. I menuen af europæiske og asiatiske køkken. 11.00 16,00 på hverdage, kan du købe en business frokost for 250 rubler. Lækker mad og gode betingelser for rekreative funktioner til forretningsmøder og venlige partier. For dem, der ønsker ikke kun at spise, men også sjovt at tilbringe din fritid, institutionen har karaoke og billard.
 • Restaurant "Maximilians": Naberezhnye Chelny, Prospekt Mira, 65A. Besøgende kan nu bayersk øl og tysk mad. Chef Hans Voll arbejdede i mange restauranter i verden. Han skabte en speciel menu baseret på de bedste traditioner for bayersk køkken. Ifølge ham, skal retten være let at tilberede, velsmagende og tilfredsstillende. Her kan du se processen med øl brygning, samt prøve det. Restauranten er en berømt sovjetiske og udenlandske kunstnere. God stemning du har opgivet.
 • Restaurant "Round Table": Naberezhnye Chelny, st. Gidrostroiteley 18A. Dette er en fremragende mødested for en grand banket eller en virksomhed middag. Levende musik, hurtig service og god mad - alt hvad du behøver for en god ferie. Her kan du bestille kager, og for dig at gøre forskellige former for chokolade. Hvis du kommer her med børn, kan du være sikker på, at dit barn ikke vil kede sig. I et særligt rum, kan de slappe af, lege og at male.
 • Restaurant "kaymak". Naberezhnye Chelny kender sin placering, næsten alle beboere. Han fortjent populære blandt besøgende. Efter alt, kan du ikke bare spise, men også at stifte bekendtskab med de traditioner og skikke Tatar folk. Restaurantens interiør er godt set maleriske, vægtæpper, træmøbler og inventar.

Caféer og restauranter (Naberezhnye Chelny): billige

Følgende steder kan identificeres, hvor du lækre og billige foder.

 • Cafe "Sour". Hvis du ikke kan lide at lave mad i morgen, så kom her. Her vil du fodrer den mest lækre og sunde morgenmad: mælk grød, omeletter, ost kager, boller, pandekager og meget mere. Priser - fra 80 til 200 rubler.
 • "Chicago" cafe. Det er værd at komme her så ofte som muligt, fordi hver sjette morgenmad kan du få gratis. Priser - fra 50 til 120 rubler.
 • Family Restaurant "Godt selskab" er placeret i indkøbscentret "Pushkinskaya". Hans adresse er: Avenue Syuyumbike, 45. Her kan du tilbringe en hyggelig aften med venner eller familie. Tjenerne tilbyder et bredt udvalg af salater, desserter, varme måltider. Børnene vil være engageret animatorer. Du kan danse og synge karaoke. Godt humør vil være med dig i lang tid, og priserne vil behage.

Særlige kendetegn til forplejning i byen Naberezhnye Chelny

 1. Menuen er berømt for en bred vifte af Tatar og russiske køkken.
 2. Der er forskellige rabatter og tilbud.
 3. I byen er der restauranter og cafeer, som er tilgængelige i næsten alle segmenter af befolkningen.
 4. Altid høflig og venlig personale.
 5. Her til enhver tid, vi er glade for at modtage besøgende, så her vil jeg komme igen.

Nationale retter i byens restauranter

På ethvert tidspunkt, kan beboere og besøgende her købe eller bestille hjem levering følgende retter:

 • Echpochmak - patty trekantet form, med kartofler og lam.
 • Belish - kage med forskellige fyld.
 • Chak-Chak - en delikatesse lavet af honning og dej.
 • Ris, kogte ris ifølge den foreliggende Usbekistan og kalvekød.
 • Apfelstrudel med æbler og kanel.

transport

På ethvert punkt i byen, herunder restauranter, kan nås på flere måder:

 • Bus.
 • Sporvogn.
 • Taxa.

Det mest interessante seværdigheder

Ankommer i Naberezhnye Chelny, skal du sørge for at tage sig tid til at udforske byen. Tag en tur gennem byens gader, folk her indånder luft, blander sig med de lokale, få at vide de mest populære attraktioner. Blandt dem:

 • Kama River dæmning. Strandene her har både gratis og betalt. Du kan leje en båd eller katamaran.
 • Entusiaster Boulevard. Der er interessante skulpturer og holdt byens festligheder.
 • Businesscenter. På toppen af en 25-etagers bygning er der en platform, hvorfra du kan undersøge hele byen.
 • Område dem. Vysotsky. Det er værd at straf monument sangere og musikere.
 • Orgel Hall. Fantastisk sted for sande kendere. Orglet blev bragt fra Tjekkiet.

anmeldelser

Turister og beboere i byen i jagten på et sted for fritidsaktiviteter vælger ofte restauranter. Naberezhnye Chelny et stort udvalg af institutioner af denne art. Hvad tiltrækker dem i første omgang? Mulighed for at tilbringe tid i et behageligt miljø. Baseret på en lang række anmeldelser, vi notere følgende oplysninger: restauranterne i byen ren og hyggelig, maden er så velsmagende, at selv med en ordre, vil priserne behageligt tilfreds. Et stort antal nationale retter omfatter enhver restaurant (Naberezhnye Chelny). Menuen behager altid mangfoldighed.

Efter en dag med arbejde, fordi nogle gange behøver du ikke ønsker at spilde tid og kræfter på at lave mad. Hvad skal man gøre? I dette tilfælde kan du bruge servicen på de ordre færdigretter fra restauranter derhjemme. Standby-tid - ikke mere end en time. Hvis du har planlagt nogle fest, behøver ikke længere at rack deres hjerner til at finde ud af, hvor de skal tilbringe det. Det planlagte familieferie, en vigtig dato, et forretningsmøde eller en romantisk date? Ikke finde et bedre sted end restauranterne! Naberezhnye Chelny altid klar til at modtage turister fra hele verden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.