TravelingHoteller

Ferie i Grækenland: Hotel Mitsis Summer Palace Resort 5

Beskrivelse: Luksuriøs, moderne hotelkompleks Mitsis Summer Palace Resort 5 er meget populær blandt turister - det er her turister flok fra hele verden. Efter alt, her gæster tilbydes en bedre levevilkår, samt professionel service og en reel badeferie.

Til en start er det værd at bemærke, at Hotel Mitsis Summer Palace er en del af det store kompleks, som består af to tilstødende hoteller. Nogle af de faciliteter af andre hoteller (fx vandrutsjebaner) beboere i dette hotel kan bruge gratis.

Summer Palace Hotel Mitsis Beach derefter Hotel 5 i en bekvem beliggenhed. For eksempel, kun fem minutters kørsel fra centrum af Kardamena. Lufthavnen ligger kun 14 km. Kos er 32 kilometer væk.

Værelser: På hotellet har 252 værelser. Du kan flytte ind i et standard værelse, hvor du kan nyde udsigten over den eksotiske haven og havet. Eller du kan give fortrinsret til privat afsondret bungalow. Der er også store familieværelser, som består af to rummelige værelser.

Alle værelser er indrettet i en enkel græsk stil. Ud over det nødvendige antal komfortable møbler, er der også husholdningsapparater. På tv, kan du se dine favorit satellitkanaler, herunder nogle russisk. Der er også et system af klimaanlæg, telefon med separat linje og pengeskab. En mini-bar tilbyder kølet øl, vand og sodavand.

Naturligvis er der en en-suite badeværelse har et badekar med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Måltider: Hotel Mitsis Summer Palace Resort 5 tilbyder sine gæster måltider på systemet "all inclusive". Fire gange om dagen her serveres generøse borde, hvor gæsterne kan nyde retter fra frisk frugt og grøntsager samt frisk fisk og skaldyr, traditionelle lokale snacks, øl og fine vine.

Selvfølgelig hotelkomplekset omfatter to fremragende restauranter, herunder italiensk. Af den måde, bordene skal bestilles i forvejen. Der er fem barer, der serverer fine cocktails (herunder børn), samt vin, øl og andre drikkevarer i den lokale produktion.

Beach: vidunderlige strand ligger kun 30 meter fra hotellets hovedbygning. For behageligt ophold her med liggestole og parasoller, som du kan bruge gratis. Badehåndklæder er også gratis, men gives kun kaution. Her vacationers spille strand spil, vandsport, sejlads og katamaraner.

Ekstra ydelser: Alle territorium Mitsis Summer Palace Resort 5 blev skabt for at imødekomme behovene hos gæster og give dem den mest komfortable tidsfordriv. Hotellets gæster kan nyde parkeringsservice, leje en bekvem transport, tage tøjet til de renserier og vaskeri. I tilfælde af helbredsproblemer gæsterne forårsage en erfaren læge.

For hver femten værelser har en privat swimmingpool. Derudover er der en stor fælles pool med havvand, samt flere indendørs, opvarmet pool. I den nærliggende hotellet er der en vidunderlig vandland, hvis tjenester kan bruges uden ekstra omkostninger.

Hotellet tilbyder nogle former for idrætsanlæg. Der er tennisbaner, poolborde, volleyball og fodbold, mulighed for at ride på heste. Hvis det ønskes, kan man altid hvile i spabadet eller saunaen.

Der er en stor udendørs teater, hvor de sjove arrangementer afholdes to gange om dagen.

Venligst og tjenester til børnepasning. Der er separat børnepool, legeplads, miniklub, en klub for teenagere, samt et lille diskotek, hvor danse afholdes regelmæssigt.

Anmeldelser: Hotel Mitsis Summer Palace Resort 5 formået at tjene et ry for ekspertise. Det er her, der tiltrækker turister fra hele verden til at nyde det varme hav bølger, vidunderlige landskab og gode levevilkår. Gæsterne ros som en hyggelig, indbydende atmosfære, venlige og hjælpsomme personale, og fremragende køkken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.