FinanserKreditter

"Renaissance Credit": hvordan til at betale lånet. Metoder, og -krav

Kontant lån tilbydes i en række finansielle institutioner. De udstedes og "Renaissance Credit". Hvordan til at betale kredit? For at gøre dette, anvende nogle bevist måder. For hver af dem har sin egen kommission, timing, og andre funktioner.

filial af en bank

Hvordan til at betale kredit "bank Renaissance"? Det sker både i kontanter og ikke-kontante. Hvis den første mulighed er praktisk, kan du kontakte bankfilial. For at gøre dette, skal du have et pas, og kontrakten nummer eller faktura. Efter betaling kunden er udstedt en check, der skal bevares inden tilmelding. Betaling sker på samme dag, ekspeditionsgebyr på 0,5%.

Terminaler og pengeautomater

For at betale den gæld på denne måde til enhver tid. Nogle enheder fungerer døgnet rundt. Find ud af oplysninger om deres placering på vores hjemmeside eller ved at ringe til kundeservice. Pengeoverførsel uden provision, som regel den næste dag.

For at udføre betalingen, er det nødvendigt:

 1. Find fanen "Renaissance Credit".
 2. Klik på "Tilbagebetaling af lånet."
 3. Betegne antallet af aftalen om kontoen.
 4. Bekræft oplysningerne, sætte pengene.
 5. Få tjekket.

Den samme metode gør det muligt at betale med et kort. Du kan bruge terminalerne "JCB" og "Kiwi", som opkræver en provision på 1,5% i gennemsnit.

russisk post

Denne organisation giver dig også mulighed for at overføre midler til "Renaissance Credit". Hvordan til at betale kredit? For at gøre dette på forhånd at tage en bankcheck, fyld den, der giver kassereren. Midler overføres inden for 5 arbejdsdage, så venlig at sende dem.

Saloner kommunikation og oversættelser

Det er muligt at overføre penge via operatørerne:

 1. "Megafon".
 2. MTS.
 3. "The Messenger".
 4. "Beeline".

Pengene er krediteret i 2 arbejdsdage. Kommissionen er lig med 1% af det beløb, men ikke mindre end 50 rubler. Ved de samme transfer systemets driftsbetingelser:

 1. "Hurtig".
 2. "Uniastrum".
 3. "Golden Crown".

Adskillelse fra andre banker

Du kan henvise til en anden bank. Hvordan til at betale lånet i "Renaissance"? Det er nødvendigt at forberede kontrakten nummer og konto. Typisk data udskrives som en kasserer, og kunden har brug for at tjekke dem ud og underskrive det. Med et behov for at have et pas. Organisering af overførsler, der opkræves af Kommissionen:

 1. 1% - banken "Revival".
 2. 1,2% - "MDM" og "PSB".
 3. 1,5% - "SDM Bank".
 4. 2% - "Interkommerts Bank".
 5. 3% - Sberbank.

Indskrivning udføres i 1-2 dage.

regnskab

For ikke at gå glip af betalinger og ikke betaler for meget for Kommissionen, er det muligt at udstede overførsel af midler via konti. For at gøre dette, er du nødt til at passere for at komme betalingsoplysninger, skrive en redegørelse. Midler overføres automatisk til den angivne dato. Men arbejdsgiveren har, ret til at nægte denne tjeneste, hvis institutionen ikke samarbejder med banken.

forretning netværk

Overfør midler opnået under følgende butikker:

 1. "Eldorado".
 2. "M.Video".
 3. "Euroset".
 4. "Technosila".
 5. "Atlant computere".

Hvordan til at betale kort "Renaissance Credit"? Den første betaling har brug for et kontonummer eller en kontrakt, bankoplysninger, mobiltelefon, pas. Så behøver kun et telefonnummer.

via internettet

Du kan overføre penge online og i "Renaissance Credit". Dette vil spare tid. Til dette formål er der "Sberbank Online". Mange modtager løn på kort af denne organisation. Proceduren overførslen er som følger:

 1. Besøg personlige kabinet.
 2. Klik på "Lån fra andre finansielle institutioner."
 3. Skriv TIN, kontonummer, beløb.
 4. Vælg den konto, hvorfra betaling vil være.
 5. Vælg "Pay".

Midler overføres til enhver tid, er overførslen udføres hurtigt. "Avtoplatezh" kan tilsluttes. Så pengene vil blive overført i en automatisk tilstand, som vil forhindre lån kriminalitet.

hjemmeside RCH

Med Internet-bank "Renaissance" vil overføre penge fra kort til kort. Proceduren er som følger:

 1. På hjemmesiden skal du vælge "Support" og "Pay kredit."
 2. Klik på "Transfer fra kort til kort."
 3. Skriv kortoplysninger, hvorfra midlerne vil blive krediteret.
 4. Klik på "Pay".

Midlerne overføres til 3 dage, kommissionen er 1-2%. Summen af en operation må ikke være mere end 20-50 tusind. Rubler. Der er en app "Renaissance Credit". Hvordan til at betale for det? Instruktion svarer til den af en privat kontor.

en anden bank

Og hvordan kan jeg betale for "Renaissance Credit"? Dette kan gøres ved hjælp af en personlig beretning om en anden bank. Nødvendige oplysninger - navn, konto, BIC. Kommissionen kan være i forskellige banker variere.

Fuld førtidig indfrielse

Måske den fulde gæld tidlig lukning i "Renaissance Credit". Hvordan til at betale kredit? Dette gøres med et par muligheder:

 1. Kontakt banken.
 2. Ring til hotline.
 3. Efterlad en anmodning online.

Når beløbet vil være kendt, er det muligt at gøre det. bør ikke overføre flere penge, fordi du kan få dem kun med en provision på 3%. Og hvis penge ikke er at være forpasset, lånet vil ikke blive lukket. I 30 dage før lukningen er nødvendig for at skrive en erklæring på kontoret eller sende den med posten. På den udpegede dato lånet lukker.

delvis betaling

Når den er fuldt lukket ingen penge, kan du betale lånet delvist. Den service er tilgængelig i "Renaissance Credit". Hvordan til at betale lånet i dette tilfælde? Til dette skal oversættes til kontoen et større beløb end den månedlige betaling. At reducere mængden af hovedstol, kunden reducerer det beløb, hvormed den igangværende sats af interesse. Derfor vil overbetaling være mindre.

Den service er tilgængelig for delvis førtidig indfrielse af flere gange. Kun 30 dage, du har brug for at underrette banken af begivenheden. Til dette brug for at skrive en erklæring på kontoret eller sende den med posten. Efter annullering af mængden af betalingen vil blive genberegnet, men fristen vil være den samme. Den nye tidsplan leveres til kunden via mail eller på kontoret. Ved hjælp af denne service vil spare på overbetaling.

Der er en anden mulighed for at reducere overbetaling. Til dette har vi brug for at foretage en indbetaling (det åbner tidligt i stedet for betaling), og derefter indsamle midler og betale dem.

Tips om at betale lånet

Til hvordan til at betale lånet hurtigere, skal du bruge enkle tips:

 1. Det er vigtigt at undersøge betingelserne i kontrakten. Betalingen kan gå diverse udgifter - forsikring, banktjenester. Det er tilrådeligt ikke at forbinde sådanne tjenester.
 2. Hver måned er det nødvendigt at gøre op 10% af betalingen samt vil spare.
 3. Det er nødvendigt at registrere udgifter og indtægter. Rådet vil gøre det muligt at vænne sig til den finansielle orden.
 4. Hvis du reducere omkostningerne ikke virker, skal indtægterne øges.
 5. Det er nødvendigt at betale for lånet efter at have modtaget løn eller forhånd.
 6. Du kan drage fordel af refinansiering tjeneste. Det er til gavn for kunder, der allerede har et lån, men har problemer med sin betaling.
 7. Hvis henrettet flere lån, bør det være hurtigere end den løn, hvor en højere procentdel. Så vil minimere overbetaling.

Disse enkle tips vil hjælpe til at lukke gælden hurtigere. Betal lånet kan være en af følgende metoder. Den vigtigste ting, at alle arrangeret på overførselsbetingelser. Disse muligheder er egnet til de månedlige betalinger, og tidlig delvis tilbagebetaling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.