RelationerBryllup

Tillykke med et guldbryllup: hvordan man fejre en familie jubilæum

Golden bryllup sker i enheder af livet. Efter alt, lever op til denne betydningsfulde dag, kan ikke gøre alle tilfredse, især i vores svære tid. Derfor tillykke til guldbryllup altid omdannet til et ritual, en stor ferie. Sådan en vigtig mærkedag i familien kræver særlig uddannelse. Oftest dette involverede børn eller børnebørn af det lykkelige par. Og ikke forsømme den fest, efter et halvt århundrede at leve sammen - ikke en nem opgave. Tillykke til forældre guldbryllup - det er en opgave for kærlige børn, der ønsker at gøre det rart, at vise respekt for deres tålmodighed og kærlighed.

Hvorfor er det 50-året for at leve sammen, kaldes den "gyldne", og intet andet? Dette skyldes sandsynligvis egenskaberne af metal, nemlig guld. Han plastisk, blød, inaktivt. Og at have levet så mange år sammen, vi har brug for blødhed naturen, evnen til at tilgive, "duktilitet", eller verdslig visdom, fleksibilitet. Partners for livet, kan man sige, boede sammen, og derfor fortjener at få gode tillykke med et guldbryllup.

Oftest er denne ferie fejret af dem, der fastholdt kontakten med voksne børn, børnebørn, der ikke har tabt i livets venner. Men det er ikke så nemt som det ser ud. Derfor er den guldbryllup fejret i sjældne tilfælde. Og hvis de beslutter på en ferie, det har at gå i en stor måde, at samle alle familiemedlemmer under samme tag, bliver en slags genforening lejlighed.

Børn kan leje et værelse i en restaurant og har en fest der. Dette eliminerer behovet for at forberede og tillade at invitere flere personer under normale omstændigheder at give udtryk tillykke med gyldne bryllup jubilæer at behage nogen repræsentation, konkurrencer og dans. Du bør ikke kræve for meget af dem, fordi heltene fra lejligheden vil være tilfreds nu kun på, hvad de ser hele familien sammen, glæde sig over den sjov, latter og godt humør.

Mange spørgsmål opstår fra gæster, når de vælger gaver. På deres guldbryllup, selvfølgelig, besluttede jeg at give guld, men i en tid, hvor der er en mand og kone, de føler ikke længere behov med guld smykker. Det er bedre at gøre dem glade med nyttige ting. Måske en stor gave ville være en god husholdningsapparater: mikroovn, opvaskemaskine, kedel, vaskemaskine. Også til de ting, som du måske har brug for de ældre omfatter tæpper, tæpper, god håndklæder og så videre. Måske har de brug for et nyt TV, enheden til måling af tryk eller den musik center. Børn ofte give ældre forældre mobiltelefoner, primært for deres egen tryghed. Ja, i en nødsituation, mor eller far vil være i stand til at ringe og få hjælp.

Ud over at gemme købt gaver, jubilæer, uden tvivl, vil behage og ting lavet med kærlighed i hånden. Wonderful stede for forældre, der har været gift i 50 år - en fotocollage, dekoreret på et stort stykke pap og indsat i en flot ramme. Det er muligt at placere billeder af unge helte af dagen, deres børn, børnebørn, oldebørn, nogle sjove billeder og så videre. Tillykke til den gyldne bryllupsdag vil blive endnu mere sjovere hvis bakke dem sådan en gave. Efter alt, er det meget bedre end enhver mobiltelefon, fordi det holder varme og kærlighed og familie samvær.

Hvis du er vant til at være i overensstemmelse med traditionen og tro på varsler, er det muligt at sprede ferien udføre forskellige ritualer. Typisk er den "nye" unge drysset med guldmønter, ris, korn direkte, som i dag i brylluppet. Smukke skik, at den ældste søn eller datter giver moderen en fantastisk tørklæde, broderet med guld, som i dagens verden kan meget vel blive erstattet Lurex. I nogle familier har besluttet at sætte på en ny jubilæum vielsesringe, og den tidligere til at overføre børn og børnebørn "til lykke."

Under alle omstændigheder, tillykke med guldbryllup - et ansvar, som falder på årsdage for pårørende. Og vi skal gøre alt for at virkelig gøre dem glade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.