Kunst og underholdningFilm

Horror om galninge: mere blod, mindre fornuft?

Kategori af filmen er ikke helt mentalt raske mennesker, mange biografgængere er forundret skuldertræk. Du kan ofte høre kommentarer i ånden: "Det er din rædsel om galninge skyde syge mennesker for den samme patient publikum" - og fans af genren let afværge disse angreb med sætningen: "Jeg kan ikke lide det - ikke ser." Hvis du ser, historien om denne karakter er virkelig sjældne film forskellige dybder, og der lægges vægt på underholdning og "saftighed" af, hvad der sker. For eksempel er den berømte slasherfilm "House of 1000 Corpses" Jeg ønsker at se, simpelthen fordi det er interessant, hvad der ellers kan komme med de pine usunde små familiemedlemmer til deres ofre, og ikke fordi de er interesseret i historien, som er næsten ikke-eksisterende. Dybest set, rædslerne om galninge, mordere, undslap galninge ( "House of Fear") og voldelige naboer ( "Pigen derimod") fortæller historier uhøjtidelig krydret gennemsnitlige virkende og overflod af atmosfærisk natur.

Evil vinder god eller syndrom "fugl ked"

Ofte instruktøren spiller på naturlig følelse af retfærdighed, der forårsager uskyldige og som gode mennesker til at lide under den lange sæt omstændigheder. Dette er, hvordan filmen "Eden Lake" kræfter bare brænde med vrede på grund af slutning, hvor den onde går ustraffet. Denne film efterlader som regel en temmelig ubehagelig eftersmag, og anden gang det vil ikke ønsker at genoverveje. Omkring samme indtryk havde jeg efter at have set filmen "Fear", hvor ondsindede sbrendivshy onkel ikke får sin grund. Hvis Disney-film nægter at se på grund af den cloying og for meget afstand fra livets realiteter, rædslerne om galninge og seriemordere forårsage ængstelse på grund af den ekstreme vold og en følelse af uretfærdighed. I denne genre, det onde er næsten altid triumfer, og den lykkelige slutning opfattes nærmest som en fornærmelse mod publikum. I dette tilfælde er der en opfattelse af, at, uanset hvor forskelligartet var genren "rædsel", thrillers om galninge, der tager hævn over universet, uden nogen grund, ser primært utilfredshed med livet, aggressive mennesker. Men for dem er det bare en følelsesmæssig stikkontakt og en del af adrenalin, og den menneskelige psyke er meget mere at trykke nervøs chef end en enkelt genre af biografen.

Så forskellige, men lige så farlig

Men ikke alle rædslerne om galninge, makulering alle levende ting venstre og højre, lider overfladiskhed og mangel på ideer eller moral. Favorit Film om mange franchisen "Saw" er anderledes og gennemtænkt plot-linearitet, og hovedpersonen kan prale ganske fornuftig motivation. Der kan ikke engang sige med sikkerhed, hvor de gode fra de onde, og ressourcestærke voldelig næppe distrahere fra den filosofiske diskussion. Man kan ikke sige, for eksempel, filmen "Favorit", hvor den vigtigste motiv af handling unormal familie er barnets komplekser og en øget grad af aggressivitet. Generelt om rædslerne i brutale mordere og galninge er meget forskellige, så hver seeren kan vælge et billede til din smag, bevæbnet med mottoet "det er bare en film."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.