HobbyHåndarbejde

Kreativ juletræ med deres hænder ud af skrot materialer

Nytår Jeg vil gerne bemærke i godt humør. Tilbring ferien sjov og original måde at hjælpe kreative juletræ. Det er nemt at gøre, hvad der er på hånden. Den fluffy skønhed kan slå servietter, slik, tabletter og endda pasta.

Kreativ juletræ

Med deres hænder fra et juletræ servietter skaber slet ikke svært. Og det vil være så usædvanligt, er, at ikke alle vil gætte, hvad det er lavet. Materialet er meget tilgængelige - lags papirservietter. Først, de har brug for at blive omdannet til "roser", og derefter indsætte dataene på grundlag af emnet.

Så først og tegning papir eller pap lave en kegle. For at gøre dette, skæres en trekant og afrunde sin hypotenusen. To ben stikke den ene til den anden.

Tag den første serviet. Det kan være grøn eller en hvilken som helst anden. Napkin ikke installere, sætte det runde objekt med en diameter på 6-7 cm, tegne rundt om det og skæres efter mål.

Dannelse af roser og montere dem på en kegle

Eftersom trelags klud, foldet 4 gange, du skære blot 12 omgange, som ligger en bunke. Fastgør dem i midten af en hæftemaskine. Nu begynder det sjove. Afhente den første cirkel og fold den til en væge. Dette er kernen i blomsten.

Løft anden cirkel, fold det, mærkning de 4 ansigter. Den skal holde sig til kernen, men ikke for stramt. Twist på samme måde den tredje runde, så alle de andre. Sidste, tolvte, kun lidt bøje uden at løfte det, for at gøre det bølget. Flower klar stick den til bunden af keglen.

Lav en anden roset, vedhæfte den på samme måde. Efter den første nederste række, gå til den anden, at placere roser i et skakternet mønster. Men for ham at gøre blomsterne lidt mindre. Dette gælder også for følgende serier. Jo tættere de er på toppen af keglen, de mindre præforme diameter. Sidste rosetter tillægger toppen.

Du kan efterlade et juletræ eller dekorere det med perler, perler, pailletter.

I løbet er farvet papir

Den næste idé er for dem, der hurtigt vil lave en kopi af en lille fyrretræ. Det kan hænges som en talisman og pynt på glasset af maskinen, sættes på skrivebordet på kontoret.

For at gøre den gule træ, skåret ud og lim tre emner til kegle, der afviger i størrelse. Sæt den største på bordet, det hejst det mindre tal, fra toppen - den mindste. At fastgøre sammen alle disse elementer, toppen af to nedre dryp kegler klæbemiddel, og tryk i 20 sekunder, anbringelse arbejdsemnet i en udpeget orden - fra store til små. Hvis du ønsker at hænge juletræet, gennembore toppen af en papirclips og fastgør den til den dekorative ledningen. Kan være på toppen af hver kegle efterlade et lille hul, hvorigennem du prodenete snor. Så han holdt fast, binde to af sin ende på bagsiden af enheden.

Tre-differentieret omkap træ lavet af papir

Næsten på samme princip, kan du oprette en anden to lille gran. For det første indsnit cirkel 3 med en diameter mindre end diameteren af hver efterfølgende. Saks gøre kanterne af disse tal frynser, kan du let bøje den opad for at give hems til hans skabelse.

Side af hver af de tre emner lave et snit til midten af cirklen, sat med hinanden lidt lugt indridset side og lim, men ikke helt, forlader midten af de små huller. Gennem dem, vil du også prodenete ledning og fastgør den ved hjælp af originale artikler i en hængende stilling. Her er en forvandlet kreativ træ. Med deres hænder, kan du lave en anden næsten det samme, holde det på konfetti, glimmer og arrangere en trio af skov skønheder, som vist på billedet.

Når en bestyrelse, to brædder, vil fiskeben

Creative juletræ fra skrot opnået meget originalt ved tilslutning fantasi. Hvis der er rack bredde på 4-5 cm i økonomien, de er perfekte. Da gran trekantede Saw tynd planke, så der var en glidende overgang fra små til meget store. For eksempel er forskellen i længde fra 10 cm strimler.

Naglet til væggen lodret største jernbane, den anden med skruer eller søm fastgør til vandret. De skal være symmetrisk. Nedbringe dem ved krydset af den midterste af de vigtigste bestyrelser til midten af hver. Fastgør dem gennem det samme antal centimeter.

Ud over den primære, der spiller rollen som stammen, nok 7 tabletter, der er filialer. Her er en forvandlet kreativ træ. Hans hænder obkrutit simpel træ gren med lametta, herunder kronen. En sådan træ planke kan hænge strømper til gaver. Hvis vi lanceret en stor størrelse, placeres de under gran.

Smid ikke tomme flasker

Under en sådan højt træ vil passe en masse gaver. De vigtigste ting - ikke være fræk over det, så for ikke at bryde. For at skabe denne store pragt, skal du bruge en masse flasker af grønne cirkler af glas eller en stiv gennemsigtig plast, plexiglas eller krydsfiner.

Begynd at lægge ud et træ med sin nederste del. Førstepladsen på gulvet rund fod, og derefter sætte på hendes hals flasker op. Til konstruktion var et fast stof, er det bedre at anvende et lille glas klæbemiddel til bunden af flaskerne og sikre beholdere baseret. Læg dem ved siden af hinanden.

Dæk med en cirkel lidt mindre end den foregående, sted og ordne det flasker næste lag. Tilsvarende lægge ud hele træet. Ved hver række af flasker er mindre end den nederste. Når alene tilbage i toppen, vedhæfte stjernen i limede propper. Du kan nyde et glas træ!

Creative juletræ pasta

Ideer til nytår er en masse fantasier. Pasta på bare en halv time forvandlet til et smukt træ. Bortset fra dem, skal du bruge en plastflaske kegleformet, limpistol, akryl maling af grøn og guld.

Skær bunden af flasken, præformen var støt på bordet. Dæk bunden af flaskerne af lim, vedhæfte den første række af pasta. For at gøre dette, bruger produktet i form af bånd, mens kreative juletræ, dekoreret med deres egne hænder, vil se fantastisk.

Over den første del af den anden position, også, limning pasta. Fastgør dem forskudt i forhold til indkøb af den første række. I denne stilling båndene lodret. Derefter Ansøg om den tredje og efterfølgende lag. Så har du en dejlig kreativ træ. Master class med billeder vil hjælpe dig med at forstå, hvordan det skal gøres.

Efter alt af flasken er dækket med pasta, sætte det på bunden. Hvis du har en stabil runde support, kan du vedhæfte det til benet kunne se julen skønhed. Hvis ikke, vil træet ser godt ud og så.

Udsmykning pasta mirakel

Farve buer akryl eller ved hjælp af en spray kanisteren. Sådanne malinger også tørre hurtigt og jævnt påført. Det eneste du skal passe - ikke at tilsmudse det omkringliggende område. Så spraymaling på gaden eller på altanen, lukker tredjepart objekter plak eller et stykke pap.

Til at dekorere jul attribut legetøj, tage en delikat pasta. De kan være i form af stjerner, cirkler, breve. Creative Juletræ lavet med sine egne hænder, vil bidrage til at vække fantasien og du vil komme op med nogle dej bliver en dekoration. Hvis du ikke kan lide billedet, nanizhite små spaghetti på en stærk tråd eller snor i form af perler, male dem, og så de obkrutite sildeben.

Her dermed er en kreativ og pyntet juletræ med sine hænder. Billedet viser, hvordan farven kan farves, og hvordan man kan vedhæfte tilbehør på nytårsdag skønhed. For at gøre dette, kan du også bruge en maling sprøjte i patronen guld. Når det er helt tørt, anvende en dråbe lim fra en pistol til hver detalje og vedhæft det til basen.

For at gøre en stjerne, en lim mellem 5 identiske dele, påsætning af sjette i midten. Lim dem til den lange pasta-baseret, sikker i flaskens hals ved hjælp af en limpistol. Se, hvordan det gøres kreativ træ med sine egne hænder, billedet viser nuancerne i den kreative proces.

slik træ

Cone vil danne grundlag for den næste model. Bortset fra ham, skal du slik i skinnende indpakning. Tja, hvis de er grønne. Fastgør den første lodrette slik, vedhæfte den til bunden af keglen med tape. I nærheden af vedhæfte en anden knalde stribe af gaffatape til at holde sig til det samme grundlag.

Efter placering af første videre til en anden og efterfølgende rækker. Således lægger alle de søde sager til toppen af keglen. Du kan veksle slik cirkel med glimmer.

Hvis dette træ vil blive givet til en voksen, sikre på samme måde, sødme pakket ind i en kegle og en flaske champagne.

Som du kan se, ideer til kreativ række træer. Det kan være fra en række forskellige tilgængelige værktøjer til at gøre et juletræ, som vil give en festlig stemning og tillade at finde dig selv i et eventyr!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.