HobbyHåndarbejde

Tofarvet mønster: kredsløb teknologi og beskrivelse

Med den begyndende kolde vejr varmt tøj emne er særlig relevant. På det tidspunkt, moderigtige kvinder er nødt til at løse et komplekst problem: "Som i ét stykke til at kombinere funktionalitet og entydighed". Sale varer selvom varieret, men de går, som de siger, samlebånd, hvilket betyder, at den enkelte skal glemme alt om.

To-tone mønster, der præsenteres i denne artikel i forskellige versioner, viser det sig ikke kun unikke og voluminøse, men også gør noget meget varmt, som i øvrigt er vigtigt i den kolde årstid.

Historien om forekomst

Til at starte med, nål kvinder, mestrer det grundlæggende i strikning teknologi, før eller senere er der et ønske om at lære at strikke to-farvemønstre. Ordninger, beskrivelse af teknologien på dette stadium "udvikling" kan synes uklar og ekstremt kompliceret. Mange på dette tidspunkt kastede hans passion, og uden at afsløre det kreative potentiale.

Det er i dette tilfælde særligt egnet teknik binding, kendt som dovne jacquard. Det er ganske simpelt at udføre, behøver ikke at have særlige kvalifikationer af strikning, men på samme tid, fik en meget smuk og elegant arbejdet. Mange varianter af strikkepinde. Hver needlewoman stand til at vælge den passende mønster.

I flere på hinanden følgende sæsoner er på mode tofarvet mønster, eller som det kaldes, Jacquard. Jeg spekulerer på, hvor det er sådan en interessant indikation af flerfarvede ornament? Navnet på denne stil kommer fra navnet på sin opfinder. Og det var den franske ingeniør Zhozef Mariya Jacquard.

Huse sådanne mønstre kan skabes ved hjælp af eger og flerfarvede tråde. Som regel de ordning jacquard mønstre til enkle og behandle dem under den kraft af selv en nybegynder.

fundament

To-farve dobbeltsidet mønster er strikket fra flere farvede bolde. At gøre dette er ikke let, skal du besidder de nødvendige færdigheder og tålmodighed. Det er vigtigt at være forsigtig, når du opretter Jacquard mønstre, fordi en forkert løkke tilsluttet forkert eller ikke så farven kan alvorligt skade og bland det samlede billede af det færdige produkt.

I samme række er nødvendigt flere gange at ændre tråden, hvilket skaber et mønster. Men hvis vil et komplekst mønster, og den næste tråd gå på arbejde i mere end to rækker, arbejdet streng skal også være re-døbt. Gøre sådan manipulation er nødvendigt at sikre, at arbejdsmiljøet tråden presses til hjælpeapparatet produkt, ellers lærredet bliver ujævn grund, og vil efterfølgende være lodrette huller. Disse finesser i det arbejde, du har brug for at kende og overveje. Manglende overholdelse af de grundlæggende regler vil påvirke kvaliteten af dit arbejde.

For at afhjælpe situationen for nålen kvinder, blev skabt mønstre, udført i den teknik, der kaldes dovne Jacquard. Diagrammer skabt på en sådan måde, at billedet er skabt rækker. Det er i færd med at strikke er ikke nødvendigt at ændre tråden flere gange i løbet provyazyvaniya én række. I dette tilfælde hver to rækker provyazyvayutsya én farve. Strik tofarvet Jacquard mønster doven meget lettere og meget hurtigere. Det er derfor, de fleste needlewomen give fortrinsret til denne teknik.

mestrer kunsten

Så skal vi forstå, hvordan passer dette mønster. Lazy Jacquard, da de fleste mønstre består af rigtigt og forkert sløjfer.

Det vigtigste træk ved dette mønster er, at den næste to rækker, forside og en bagside, strikket tråd fra en spole. Skift tråden produceret på siderne af produktet. En anden funktion af teknologien er, at når provyazyvayutsya ansigts sløjfer de ofte ulige. Tråden, der provyazyvayut skudt loop, du har brug for at forlade for arbejde. I backstitches rækker, eller endda nødt til at gøre det modsatte, der er, lad tråden før arbejdet.

Endelig er den tredje funktion - skal løkken være provyazyvat som de ligger på egeren. Dette gælder backstitches serie. Hvis arbejdet er fundet skudt loop, er det heller ikke nødvendigt at provyazyvat og bare lade på en arbejdsdag eger.

Anvendelsesområde mønster

Mønstre skabt i folkemusik stil, var og er fortsat relevante altid. Og ikke nødvendigvis, at der er skabt mønsteret i den slaviske stil. Meget populært, vi er norske mønstre. Multi-farvede og lyse mønstre anvendes til at skabe børnetøj: jakker, bryuchek, overalls, platishek og vanter, tørklæder og hatte.

bruge mønstre på højst tre tråde er oftest for kvinder. Dette tal anvendes, når strikning jakker, sweatere og trøjer. For mænd er fortsat en acceptabel tofarvede mønster, bør det være streng og behersket motiv. Oftest i denne stil skaber veste og trøjer. Lazy Jacquard har været førende i at gøre trøjer, vanter og huer.

Mønster "Honeycomb"

Denne symbolske navn skyldes den visuelle lighed med bi-celler. Tegning kan ske som en enkelt tråd, og to farvet. Mønster "celle" tofarvet tally, samt monokrom, undtagelsen er, at det er nødvendigt at ændre tråden hver to rækker.

For at oprette dette mønster, skal du to farver garn. Det er vigtigt, at de har samme tykkelse og egerne til at matche din hud. For det mønster, du har brug for at ringe til nummeret af loops multiplum af to. Plus, der er to kant tråde, der i figuren ikke er taget i betragtning, og der er altid, som i enhver anden vare.

kredsløb mønster

  • Første række (lys streng). Alternate en forkert og en forreste sløjfe (startende fra forkert).
  • Anden række (lys streng). Provyazyvaem antal af en rapport af tre sløjfer, nemlig: 1 Forkert, 1 fm og 1 loop provyazyvaya ikke fjernet.
  • Tredje række (mørk tråd). Den første forside, sætte tråden tilbage og arbejde på at fjerne nakida ikke provyazyvaya, strik, og den ene side.
  • Fjerde række (mørk tråd). Forkert, tråden før arbejdet take off uden provyazyvaya fm, vrang løkke.
  • Den femte række (lys streng). Strik to sløjfer langs fronten, vrang.
  • Sjette serie (lyse streng). Én nakida en løkke til at fjerne en forkert strik.
  • Syvende serie (mørk tråd). To endeløkker, tråden bag operationen, fjern fm.
  • Ottende serie (mørk tråd). Tråd foran arb, sc fjerne fra ham selv, strik to vrang.
  • Niende serie (lyse streng). Én forkert, foran strikkes de to sløjfer sammen.
  • Udarbejdelse af en rapport er afsluttet. For at fortsætte produktet ordningen bør gentages, startende fra den anden række.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.