HjemlighedHavearbejde

Voksende anemone - en spændende oplevelse

På trods af den skønhed af denne plante og de mange forskellige farver, voksende anemone stadig ikke udbredt i vores blomsterbede. Abroad opdrættere i mange år beskæftiget med opdræt af flere og flere nye sorter af disse smukke blomster, fordi de er de virkelige udsmykning af enhver plot. Anemone (Anemone) - den originale staude tilhører ranunkelfamilien (slægten Anemone). I øjeblikket er der omkring 100 arter.

Anemone konventionelt opdelt i efteråret og foråret. Førstnævnte omfatter rhizomatous stauder, der blomstrer i sommeren og blomstrer indtil september. Højden af stilkene af disse planter varierer mellem 50-120 cm. Ved fjederen indbefatter knolde anemoner, der blomstrer i foråret og afviger lidt i højden.

Voksende anemone - belønne besættelse, fordi det er en flerårig urteagtig plante temmelig hurtigt ganger og ser flot ud ved siden af de fleste planter til dyrkning i blomsterbede. Formere anemone dividere jordstængler eller rodknolde. Plantning af foråret anemone knolde produceret i efteråret pre-suge dem for en dag. Dybden af indlejring -. 4-5 cm at grave rhizomet i foråret efteråret anemoner skåret i stykker 4-5 cm på hver af dem til at være sund nyre .. Jordstængler er plantet vandret i en dybde på 5-6 cm Voksende anemone har én ulempe -. De vokser ganske langsomt og når modenhed på 3 år. Men hvad en skønhed!

Specifikke anemoner, dyrkning af som er fremstillet af frøene let formeres ved hjælp af såning i åbent terræn. Til løbetid på disse planter finder sted fra 4 til 5 år. Unge planter kan transplanteres i hele vækstsæsonen, men senest i september. Allerede i det tidlige forår skud af dem synes med smukt dissekerede blade, der er dækket med lyse blomster (semi-dobbelte, enkle, terry) i forskellige farver.

Til dato, klassificeringen af den anemone er en vis kompleksitet, da mange af dens hybrider og sorter er afledt af forskellige arter. De fleste af disse planter forekommer på japanske anemoner, som er en urt til 120 cm i højden. Det har en behåret blomsterstilke med blomster op til 8 cm i diameter. I én stamme kan have op til 15 knopper. Japanske anemone blomstrer i august mens dens flor der varer indtil oktober. De mest almindelige er pink, rød og lilla og sølvfarvede-lyserøde sorter af denne art. Hybrid anemone, pleje er ikke anderledes end omsorg for andre arter af denne plante, er endnu større buske med opretstående stilke, som hver især kan være op til 20 blomster op til 9 cm i diameter. De blomstrer også i august til september. De fleste sorter af denne art har semi-dobbelte blomster. Another view - Anemone tomentosa - er kendetegnet ved sin hårdførhed og sølvfarvede hår stamceller.

På trods af, at dyrkning af den anemone - beskæftigelse simpelt, de har brug for at beskytte mod fugt i jorden. Oftest er disse blomster bare vyprevayut med en overflod af fugt (især i den kolde årstid). Det bedste sted at plante anemone - delvis skygge, som i åbne områder, bliver de mindre og kræver mere fugt. Med en mangel på sollys, disse farver i høj grad langstrakt og blomstre dårligt. Anemoner, som skal gennemføres på en voksende løs og veldrænet jord, der er mange år til at behage sine smukke blomster og blade. Voksende anemone - en forholdsvis enkel sag, fordi de ikke har brug for støtte, sjældent bliver syge og næsten ikke påvirket af skadedyr. Hvert år denne plante vokser, så ukrudt sjældent vokse nedenunder. Anemoner - fordringsløs plante, men de er lydhøre over for gødning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.