BilerBiler

Hvordan man vælger en pre-opladere til bilens batteri?

Sandsynligvis hver eneste af dem, der ejer en bil, selvom tiden kørte sent til et vigtigt møde eller arbejde, og bilen nægtede at starte. Dette er et signal om, at batteriet jern "hest" døde i en ulige kamp. Men du skal gå.

Her for at hjælpe nystartede opladere. Dette er den mest optimale, pålidelige og samtidig er en ganske civiliseret måde.

Hvad er det her

Dette udstyr er i orden, så der i tilfælde af en svag eller dødt batteri kan starte motoren. Desuden kan disse anordninger oplade batterier af forskellige kapaciteter til spændingen heraf - enten 12 V eller 24 V.

I dag skelne start-Opladning enheder af tre typer. Denne husstand, professionelle systemer og universelle eller kombinerede. De fleste drivere er husholdningsapparater. De er billige og nemmeste løsning, kan du endda lave dine egne hænder, hvis en lille del i elektroteknik og kender de simple fysiske love.

Indenlandske start oplader til bilens batteri

Den enkleste model kan være sammensat af enkle komponenter. Dette er ofte en transformator, diodebro, spændingsregulator. Men trods den tilsyneladende enkle design, er disse anordninger kendetegnet ved visse mangler ved niveauet af kredsløbet.

Et af de vigtigste og mest alvorlige ulempe - det er manglende beskyttelse af "idiotsikker". Så i disse enheder har ikke givet sikringen, der ville beskytte brugere mod mulige fejl. For eksempel er det muligt at forveksle batteriterminalerne eller kortslutte terminalerne. Derudover husstand start-opladere kan ikke oplade batteriet i den optimale tilstand for det.

Professionelle modeller

Det er mest næsten perfekt system. Her fabrikanten installeret sikringssystemet mod kortslutning, forkerte forbindelser, tilfældige manuelle fejl. Også her allerede har en automatisk justering funktion af ladestrømmen, spænding reversible charge funktioner stabiliserende funktion. Professionelle Pre-opladere til bilens batteri skal være udstyret med stik - "krokodiller". De tillader den mest let og bekvemt at tilslutte enheden til batteriet. Der er start-opladere, hvor forbindelsen er lavet ved hjælp af wire. Her kan et stik i stykker eller blive beskadiget på næsten ethvert tidspunkt.

Derfor fagfolk anbefale kun professionelt udstyr til biler. Ud over det faktum, at der er klare fordele forbundet med design, sådanne balancing opladere mere magt, hvilket betyder, at en enkelt enhed kan oplade flere batterier.

universel udstyr

Universelle eller kombinerede anordninger til bilen - et modificeret apparat til svejsning. De er ganske farligt for elektronisk avtoustroystv. For at have en sådan indretning har mulighed for at oplade batterierne, svejseapparatet udstyret med output spændingsdeleren. Dette er den kombinerede udstyr.

Således ROM kan udføres svejsearbejdet og til at skifte den til batteriet driftstilstand, eller som til start af motoren, så er denne enhed er udstyret med en speciel tørretumbleren. Stor og fed minus her er, at mange mennesker glemmer denne kontakt. Som et resultat, brændte ledninger i bilen. Eksperter anbefaler ikke brug af en start-biloplader. Sådan vælger du den rette instrument, så prøv at finde ud af.

Hvordan man vælger en rom til bilen

Lad os prøve at finde ud af, hvad slags udstyr er optimale for anvendelsen. En opgave, der er sat foran dette udstyr - for at sikre en optimal opladning proces i alle faser. Derfor er hvert trin, der skal holdes stabil spænding maksimum.

Når der anvendes jævnstrøm i alle faser, er den strøm, der genereres ROM også konstant. I dette tilfælde, er batteriet oplades hurtigt nok, dog reduceret batterilevetid. Hvis der anvendes opladeren i konstant spænding, vil batteriet oplades hurtigt kun i begyndelsen af processen. I sidste ende - er aftagende, hvilket ikke er alt for godt for batteriet.

Den bedste løsning for nutidens opgaver

Moderne udstyr bruger princippet om de kombinerede systemer. Det er det første trin enheden udlæser en konstant strøm, og derefter udlæser den stabiliserede spænding. Dette er den optimale løsning for de fleste moderne bil batteri.

Pre-biloplader: hvordan man vælger

At vælge en opladning-start udstyr, er det nødvendigt at huske på, at mulighederne skal være med en vis reserve. Dette vil øge levetid af enheden. Det er også ønskeligt at have en statusindikator.

Bil hukommelse kan være af to forskellige typer. Denne oplader-start-enheder og batteri pre-starten. Den første kan bruges som avtozaryada, og i en start-mode - her de giver den maksimale strøm. Men prisen for dette udstyr er lidt højere. Med hensyn til den anden type enhed, kan deres kapacitet næppe være tilstrækkelig til at oplade batteriet. De kan ikke arbejde som starter udstyr. Dog kan de forbindes til batteriet uden at slukke, når batteriet fra on-board-netværk. Det er ligesom biler ejere.

mærker

Overvej nogle af de populære enhed blandt bilister. Nogle af dem var medlemmer af testen, der producerede en fremtrædende automotive publikation.

Pre-oplader Strøm

Denne enhed er en kompakt krop med en power-knappen og LED ladeindikator. Desuden er apparatet udstyret med en LED lommelygte, indgang til at genoplade det interne batteri, to USB-udgange og et stik med en "krokodille". Afsluttet apparat oplader til interne batterier, ledningerne med "crocodile" forskellige dyser.

Omkostningerne ved dette instrument beløb sig til 5.000 rubler. Dens kapacitet - 12 000 mAh, startstrøm på 200 A, den maksimalt mulige - 400 A.

I løbet af prøverne i denne enhed viser, at den oprindelige spænding for strømmen Udbyttet er 12,64 V. Når belastningen er tilsluttet, det virker næsten perfekt. Med hensyn til startstrømmen, det er lig med 152,5 A. Spænding viste gode resultater i løbet af hyppige og talrige enhed. Hvad kan jeg sige? Med denne enhed er det muligt at starte motoren. Indikatorer - på et højt niveau. Fuld afladning enheden nødvendige for at gøre 18 starter.

Fubag

Hvis du ønsker at købe en universel Pre-opladere, så enhederne fra denne producent kan være et godt valg. Virksomheden tilbyder de mest professionelle modeller til nutidens batterier og køretøjer. Modellerne er designet til brug med batterier af 12 V og 24 V. Også det giver flere opladning modes, afhængigt af modellen.

Pre-ladere Fubag - er en professionel model, som vil hjælpe ikke blot at oplade batteriet uden at beskadige det, men også for hurtigt og trygt som muligt vil føre motoren, selv hvis batteriet er helt afladet. Dette er et godt valg.

"Bil elektronik"

Dette selskab giver en række enheder med en kapacitet på 9 til 200 mAh. Modellerne adskiller trinløs opladning. Strømme af batteriet - 1 til 21A.

Pre-oplader "autoelectrician" giver ladning i både automatisk og manuel tilstand. At vælge den ønskede driftsform, der er en særlig kontakt. LED og digitalt display er fastsat for gennemførelsen af proceskontrol.

Derudover apparatet starter motoren perfekt selv ved meget lave lufttemperaturer. Startstrøm 120 A for at håndtere eventuelle problemer. Instrumenter er også udstyret med moderne midler til beskyttelse mod kortslutning, forkerte forbindelser, overbelastning. Familien af udstyr fra "bil elektronik" - et glimrende valg for bilister rom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.