Intellektuelle udviklingKristendommen

Pechersky Opstandelseskloster i Nizhny Novgorod

På den stejle bred af Volga, tre kilometer fra væggene i Nizhny Novgorod Kreml er Ascension Caves Monastery, så gammel som disse legender og historier, der gennem århundreder til at blive en mægtig sang af den store russiske flod. Mange hemmeligheder holdes gravsten gamle kloster kirkegård, og mange af begivenhederne i antikken kan fortælle gemt i krøniken det. Åbning dem, vi shagnom den vidunderlige verden af russiske middelalder.

Caves munke på bredden af Volga

Bevarede historiske dokumenter er det kendt, at i tyverne af XIV århundrede kom til disse lande munkene i Kiev-Pechersk kloster, hvoriblandt var en ung munk Dionysios, efter hans velsignede Mariæ kanoniseret. Vælg et passende sted, der ligger nedstrøms fra Nizhny Novgorod, de er fossile grotte på bjergsiden, og bosatte sig i dem, viet deres dage til bøn og faste.

I lighed med de store asketer fra fortiden, Dionysius grundlagt på bredden af Volga bolig, arrangeret på princippet om fælles liv, det vil sige "generelle liv." Denne form for enhed kaldet Kin. Det var en slags kloster kommune, indeholder bestemmelser om fuldstændig fiasko af munkene i personlige ejendele, fælles ejerskab af klostret ejendom og lige deltagelse af alle, uanset status, til gøremål. Det menes, at den Pechersky Opstandelseskloster blev grundlagt i 1330.

Barndom og ungdom i St. Dionysius

Om barndommen og ungdommen Dionysius bevaret meget lidt information. Dokumenter af klosteret er kun kendt, at han blev født i 1300 i nærheden af Kiev, og i den hellige dåb blev opkaldt David. Fra en tidlig alder drengen var i Kiev-Pechersk kloster, hvor han lærte at læse og skrive, og nå modne år, blev kronraget med navnet på Dionysius og blev ordineret til præstedømmet. Derfra have bedt velsignelse abbeden, gik han med et par munke i Volga fjernt land.

Start af opførelsen af klosteret

Rygter om askese af munkene og deres åndelige vejledning hurtigt spredt gennem kvarteret, og til hulerne på den stejle bred af Volga begyndte at komme en masse mennesker, der er tilbøjelige til klosterlivet. Deres velkommen og bosatte sig i jordovn celler, som i sidste ende kunne få til at rumme alle deltagere. Hertil kommer, at leve i trange og fugtige huler var en kraft på kun få asketer. At nægte igen kommer asylansøgere, på en af de afsatser bjerge begyndte opførelsen af træ celler og andre kloster bygninger, hvoraf den første var den kirke Ascension af Herren.

Fra denne første trækirke, og gav navnet - Ascension hulekloster. Ordet "Pechersk" stammer fra det gamle russiske "pechera", dvs. "Cave". I det bevarede mindet om hulerne, fossiler første munke i tætte kalkholdige klipper i Volga kysten.

Den første abbed i klostret

Dionysius blev valgt første abbed i klostret grundlagt af ham. Ved eksempelvis han utrætteligt plantet brødre højere regler for fromhed og ægte monastiske askese. To af hans elever - Efraim og Macarius - efterfølgende grundlagde nye klostre og blev kanoniseret.

Hans høje åndelige bedrifter Dionysius ikke blot fortjent kærlighed sine brødre, men også lægfolk, blandt hvem var meget rige og indflydelsesrige mennesker - adelsmænd og grand hertuger. Besøger Pechersky Opstandelseskloster, de bidrager generøst, takket være som han vundet i styrke og udvidet.

Det menes, at i livet i Suzdal-Nizhny Novgorod jord, St. Dionysius spillede den samme rolle som i St. Sergiy Radonezhsky i Moskva. Ligesom sin store bror i Kristus, var han en asketisk og religiøst fremragende konverter. Takket være hans utrættelige indsats Nizhny Novgorod Pechersky Opstandelseskloster blev centrum for åndelige liv er ikke kun byen, men hele store region.

På den biskoppelige stol

I 1374 liv Archimandrite Dionysios var en væsentlig begivenhed - dekret fra Metropolitan i Moskva Alexy blev ophøjet til rang af Bishop af Suzdal, som kontrollerer og Nizhny Novgorod. Siden da hans bopæl lå i det område af den Nizhny Novgorod Kreml. På trods af en så høj position og den ekstreme tidspunkt havde helgenen ikke forlade uden opmærksomhed baserede bolig. Med velsignelse Dionysius og med sin direkte deltagelse kloster munk Laurentius blev skabt af gammel krønike, gik over i historien som "Lavrentievskaya Chronicle" og fortæller om kampen mod åg Horde.

Det er kendt, at godt og lykkebringende Pechersky Opstandelseskloster i Nizhny Novgorod gentagne gange udsat for fjendens ruin. Der er beviser for, at der i 1378 og 1379, blev han fyret og brændt af tatarerne. Den samme skæbne overgik ham i 1550, to år før Ivan Groznyj tog Kazan og dermed sætte en stopper for deres blodige angreb.

Omstændighederne ved død biskop Dionysius er meget tragisk. I 1384 besøgte han Byzans, hvor patriark af Konstantinopel blev ophøjet til rang af Metropolitan af Hele Rusland, som satte ham i spidsen for den russiske ortodokse kirke. I disse år, patriarkatets i Rusland endnu ikke er etableret, og til opførelse af denne høj rang gik til Konstantinopel indtil dens fald i 1453. Men den helgen vendte ikke tilbage igen. På vejen hjem blev han taget til fange af den litauiske fyrste, og efter at have tilbragt et år i fængsel, han døde.

Sammenbruddet af bjerget

I løbet af de næste to århundreder, Pechersky Opstandelseskloster fortsatte med at formere deres berømmelse og styrket på bekostning af bidrag fra både adel af Nizhny Novgorod, samt fra de almindelige mennesker, i en række sogne i sine helligdomme. Denne rolige og målte liv blev afbrudt af en prøvelse, sendt ned klostret i 1597. Sent nat i juni var der et sammenbrud af bjerget, på en afsats, som klostret var placeret. Den enorme masse af jorden gled ned, ødelægger næsten hele kloster kompleks.

Gud kun gennem forbøn af en af brødrene blev dræbt eller såret, men folk gik til det rygte, at hændelsen er et varsel om ulykke nye fremtidige problemer. På mange måder blev disse forudsigelser opfyldt i årene efter død Zar Fodora Ioannovicha - den sidste af den rurikslægten, og fik i historien som den Tid af Troubles.

Restaurering af klostret på den nye placering

Munke skulle genopbygges. Men som hældningen af bjerget stadig holdes i fare for at bryde sammen, blev det besluttet at overføre opførelsen af den nye placering, et par kilometer opstrøms af Volga. Men hvor grundlæggerne af klosteret var de første fossile af hulen, i hukommelsen af sættet Church of the Transfiguration. Det er kendt, at en af de donorer til opførelse af det nye kloster var far til den kommende leder af den russiske milits - Kuzma Minin.

På det nye sted, blev det besluttet at opføre stenbygninger som muligt, men deres konstruktion alene var ikke nok donationer. Jeg havde abbeden af klostret , Archimandrite Raphael at gå til Moskva og bede om hjælp fra kejseren. Arbejdet med opførelsen af stenen ensemblet tog lang tid og var fuldt gennemført indtil midten af XVII århundrede. I den endelige form Ascension huler Monastery (Nizhny Novgorod) har overlevet til i dag.

Den nyopførte kloster

Klostret kompleks, der trådte antallet af mesterværker af russisk kirkearkitektur, slår øjet med sin storhed og samtidig ekstraordinær harmoni. Det er designet til at sikre, at det kan være at overskue og fra Volga, og fra bjergene. Fra hvad tidspunkt det heller ikke så, det er en malerisk komposition, hvis centrum er en fem-kuplede bygning af Ascension Cathedral.

Ligesom mange af klosteret i Rusland, Kristi Caves Monastery havde sin egen særlige fristed, den herlighed, som tiltrukket af ham, tusindvis af pilgrimme. Det var et billede af Our Lady of the Caves, er en nøjagtig liste over ikonet, i oldtiden, hvilket var kirken i Dormition Kiev-Pechersk Lavra. Når han blev bragt til bredden af Volga grundlægger af klosteret St. Dionysius.

Beboere vendte til kanten af den mirakuløse ikon af sagerne i både personlige og landsdækkende sorg. Der er mange tilfælde, hvor bønner Guds Moder, er tro drog op til hende ærligt, er sendt ned en lettelse for dem, der lider. Generøst hældes fra Hendes nåde og barmhjertighed.

Rollen af klosteret i det offentlige liv

Nizhny Novgorod Pechersky Opstandelseskloster var rig bolig. Hans rigdom han ikke kun bruges til at hjælpe de fattige og de fattige, men også generøst delte dem med staten, når de i virkeligheden var der et behov. Konserverede dokumentation for, at i 1619 fra klosteret statskassen blev overført betydelige summer på militære behov, og under krigen med Sverige på bekostning af klosteret bygget et krigsskib. Ofte en alvorlig time af munkene, der erstatter robe på PATH ammunition, steg til rækken af forsvarerne af Fædrelandet. For eksempel i 1646, truppen helt dannet af et kloster broderskab, blev sendt til Smolensk for at beskytte byen fra invasionen af Krim tatarer.

Mere end en gang Kristi Himmelfart hulekloster, på foranledning af myndighederne, blev det et sted for tilbageholdelse vigtige kirkelige og statslige kriminelle. Disse landsforviste rebel musketerer, der gjorde oprør i 1688 mod zar Peter I. I de faste stenmure, de tilbragte et år, hvorefter de igen blev sendt til Moskva, til at fastsætte deres hoveder der. Her, i sin ungdom bar lydighed fremtidens Patriarch Nikon, forfatter til den berømte reform kirke, markerede begyndelsen på en splittelse i kirken.

Det er kendt, at Ascension hulekloster i umindelige tider været berømt for sin sakristi, som er blevet en uvurderlig samling af værker af religiøs kunst. De skønhedssalon og praksis krævede ikke kun rigt udsmykkede religiøse bøger, ikoner, redskaber af alle former for påklædning, men også dyre klæder. I begyndelsen af XX århundrede i klostret holdt unikke prøver af de hellige evangelier, skabt i det sidste århundrede, alter krydser, stabe, og mange andre liturgiske attributter.

Afslutningen af den gamle velfærd

Under regeringstid af kejserinde Katarina II, Pechersky Opstandelseskloster (Nizhny Novgorod), såvel som alle russiske kloster lidt en sekularisering foretaget af det (tilbagetrækning) af kloster jord. Dette markerede afslutningen på sit materiel velfærd. I stedet for enorme indtægter kommer i hans pengekasse, han var tilfreds med kun et lille indhold, betalt af staten. Som et resultat kloster bygget om indholdet ikke har tilstrækkelige midler, henfaldet, og antallet broderskab faldet. Kun i midten af det nittende århundrede med stort besvær lykkedes at returnere klosterbygninger af deres oprindelige udseende og for at øge antallet af munke.

Års mørke og øde

Med fremkomsten af den gudløse regering Pechersky Opstandelseskloster (Nizhny Novgorod) delte skæbne andre klostre: det var lukket, og munkene spredte del og dels sendt i eksil. Abbeden af klostret, biskop Lavrenty (Knyazev) skud. Værdierne, der er lagret i klostret, blev plyndret og bygninger, der anvendes som boliger og erhvervslokaler. Med Gubmuzeya forvaltningsaftale, jurisdiktion som klosterets ejendom blev overført, blev sendt til smelteren unikke tempelklokker, kors og smedet gitter. Hvor tidligere kogt åndelige liv i mange år herskede mørke og øde.

Renæssancen og moderne liv i klostret

Kun med fremkomsten af demokratiske forandringer og ændringen i den offentlige politik i relation til kirken Pechersky Opstandelseskloster (Nizhny Novgorod), er et billede af hvilken præsenteres i artiklen, jeg var i stand til at genoptage sine aktiviteter. I det store restaurering værker, implementeret som et middel til den russiske ortodokse kirke, samt en lang række private donationer er blevet udført. Ikke bo til side og førende ngo'er, anså det for sin pligt til at bidrage til genopbygningen af religiøse og kulturelle arv af Rusland.

I dag, som i de foregående år, åbnede dørene for pilgrimme og turister Ascension Caves Monastery. Tidsplan for Divine Services afholdt i tindingerne, ikke meget forskellig fra dem, der holdes i andre klostre. På 7,00 - Midnight; på 7,45 - Liturgi og andre tjenester af denne dag; 17.00 - Stor aftengudstjenesten og Matins. Ferien kan ændres, som informerer på forhånd på klosteret hjemmeside.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.