SundhedPræparater

Salve "Triakutan": brugsanvisning, analoger og anmeldelser

Salve "Triakutan" - et effektivt antifungalt og antibakterielt middel. Læs mere om dette stof, vil du lære nedenfor.

Materialet i denne artikel vil du blive præsenteret for beviser, bivirkninger, kontraindikationer og instruktioner til brugen af stoffet.

Emballage, beskrivelse og ekstern middelsammensætning

Salve "Triakutan" har en glat konsistens, hvide eller næsten hvide. Medikamentet sælges i rør (med en vægt på 15 g) anbringes i en papemballage.

Aktive elementer af dette stof er betamethasondipropionat, sulfat gentamycin og clotrimazol. Også medicin indeholder følgende hjælpestoffer: en blød hvid voks, phenoxyethanol, octyldodecanol og mineralolie.

Karakteristik af lægemidlet

Hvad egenskaberne for salven "Triakutan"? Brugsanvisning, at lægemidlet er et antibakterielt, antifungalt og antiinflammatorisk middel.

På grund af flerheden af stoffer i sammensætningen af medikamentet, den har også kløestillende og vasokonstriktive virkning.

På grund af tilstedeværelsen i formuleringen clotrimazol, udviser antifungal aktivitet. Det skal bemærkes, at komponenten er stand til at interferere ergosterol synteseprocesser, som i virkeligheden, er en væsentlig del af svampeceller.

Som for gentamicin, at antibiotika er et værktøj, der hører til gruppen aminoglykosider. Dette materiale tilvejebringer høj lokal behandling af både sekundære og primære bakterielle infektioner i huden.

Farmakokinetik sagde betyder ikke undersøgt. I denne forbindelse er det ikke er repræsenteret i den medfølgende vejledning.

Salve "Triakutan": indikationer for anvendelse af midlerne

Uanset om du er klar over de formål, som det nævnte lægemiddel ordineret? Typisk en salve anvendes til behandling af forskellige dermatoser, som let underkastes glucocorticoidvirkning, især i nærvær af opportunistiske infektioner.

Endvidere er en sådan fremstilling ganske ofte til overfladiske svampeinfektioner i huden, lyske tinea, tinea pedis, kroniske og akutte hudinfektioner, herpes, samt komplekse svampeinfektioner.

Kontraindikationer for anvendelse af medikamentet

Under hvilke patologiske tilstande ikke kan bruge et eksternt værktøj som narkotika "Triakutan"? Salver er omtalt i denne artikel, i hvert fald ikke bør ordineres, hvis:

 • overfølsomhed over for lægemiddelstoffet;
 • tilstedeværelse af allergiske reaktioner, der manifesterer på huden efter vaccination.

Det skal også bemærkes, at rapporteringen medicin er kontraindiceret hos personer, der lider af psoriasis, åreknuder og rosacea, de syge skoldkopper, syfilis og tuberkulose. Desuden bør dette stof ikke anvendes til behandling af infektioner, der skyldes mikroorganismer, der er følsomme over for salven.

Salve "Triakutan": brugsanvisning

Før du anvender en ekstern agent "Triakutan" være sikker på at rådføre sig med en specialist. Det anbefales også at foretage en test følsomhed af bakterier til de aktive bestanddele af lægemidlet.

Udvælgelse doseringsform (salve eller creme), og varigheden af terapi kun bestemmes af klinikeren efter undersøgelse af patienten.

Hvordan skal jeg bruge stoffet "Triakutan"? Salven påføres de berørte områder, såvel som den omgivende hud to gange om dagen. En sådan doseringsform er fremragende til behandling af kroniske skader.

Lægemidlet påføres på huden med et tyndt lag. Gennemføre disse handlinger helst om morgenen og før sengetid (med jævne mellemrum).

I tilfælde af, at efter 30 dages behandling af positive ændringer har ikke kommet, anbefales det at gennemgå behandlingsplan og diagnose.

overdosis

Hvad vil der ske, hvis de anvendes forkert "Triakutan" eksterne midler? Salve, hvis offentliggørelse er blevet præsenteret ovenfor, anvendes i de doser, som lægen har ordineret, ikke forårsager nogen bivirkninger. Af den måde, er overdosis symptomer ikke observeret, selv efter indførelsen af de 6 timers okklusive forbindinger.

Hvis vi betragter værktøjet er blevet brugt i høje doser, kan det ganske let føre til vækst af mikroorganismer, der er upåvirket af den antibiotiske handling. Endvidere kan patienten udvikle følgende afvigelser: adrenal insufficiens (sekundær), inhibering af hypofyse-binyre drift, Cushings syndrom og hypercortisolism.

Som behandling af sådanne tilstande tilsidesættelsesorganer fremstilling af en justering af elektrolytbalance, og også anvendt symptomatisk.

Ved indtagelse salve patient blev vasket mave og aktivt kul.

bivirkninger

Gør den ydre sidereaktioner lægemiddel "Triakutan" (salve)? Beskrivelse af dette værktøj indeholder de oplysninger og det faktum, at på tidspunktet for behandlingen bivirkninger er meget sjældne.

Blandt sådanne begivenheder er følgende:

 • pigmenteringsforstyrrelser i huden;
 • hypochromia;
 • erytem;
 • kløe på påføringsstedet;
 • brændende fornemmelse;
 • nældefeber;
 • hævelse;
 • hævelse;
 • generel irritation af huden;
 • kløe;
 • hypertrikose;
 • udvikling af sekundære flora, modstandsdygtige over for lægemidlet;
 • striae;
 • varmeknopper;
 • afskalning af huden;
 • hudatrofi (i tilfælde af overlappende okklusionsbandage).

Når observere disse reaktioner salve "Triakutan" bør afskaffes. Med hvilke midler kan erstattes med dette lægemiddel, skal du tjekke med din læge.

lægemiddelinteraktioner

Nu ved du, at er et middel til "Triakutan". Instruktioner (salve bør anvendes under hensyntagen til mulige vzaimodestviya), at den lokale kombination af lægemidlet med "Natamycin" og "Nystatin" reducerer dets effektivitet betydeligt.

Det skal også bemærkes, at virkningen af clotrimazol reduceret med dens samtidig brug med store doser "Dexamethasone". Men hydroxybenzoesyre, tværtimod, øger effektiviteten af behandlingen (når de påføres topisk).

Specifik vejledning om anvendelsen af midlerne

Før du bruger salven er nødvendigt at studere den medfølgende vejledning. Det siges, at der er tilfælde af cross-allergisk reaktion over for aminoglycosider. Bemærk også følgende:

 • Under alle omstændigheder bør ikke have lov til at komme ind i øjet af lægemidlet.
 • For at undgå den systemiske absorption af kortikosteroider bør undgås kontakt med lægemidlet på åbne sår og beskadiget hudområder.
 • Under behandling midler kan ikke anvendes med okklusionsbandager.
 • Hvis der under behandlingen manifesteret overfølsomhedsreaktioner over for lokale medier, er det nødvendigt at vælge andet stof og træffe passende foranstaltninger.
 • Hvis langvarig brug af stoffet på overfladen af huden udvikle resistens over for virkningen af dens flora, samt alvorlig irritation opstår, bør du udskifte narkotikamisbrug, og udpege en anden terapi.

Priser og analoger medicin

Den nærmeste analog af midlerne følgende medicin: "Kremgen", "Belosalik", "Belogent", "Diprosalik", "Betazon Plus", "Dermokas", "Tselederm", "Ecole C", "Kandiderm", "Moleksin C "" Betaderm "" Momat-C "og" Fuziderm-B. " Også dette stof er synonymer: "Triderm", "Betazon Ultra" og "Tridoks".

Det skal bemærkes, at mange af bogen betyder "Triakutan" Internet apoteker. Prisen for lægemidlet på forskellige ressourcer kan variere betydeligt. Selvom den gennemsnitlige værdi af en sådan salve er 450-530 russiske rubler (15 g).

Patienternes Medicin

Hvad patienterne siger om en sådan formulering som en salve "Triakutan"? Anmeldelser er meget positive. Ifølge dem, denne eksterne agent fremmer hurtig heling af sår samt fjernelse af inflammatoriske processer forårsaget af bakterier og svampe.

Det skal også bemærkes, at de fleste af patienterne tilfredse, og det faktum, at de negative reaktioner efter anvendelse af salve forekomme meget sjældent. Nogle mennesker bruger dette værktøj selv i behandlingen af unge børn. Selv børnelæger forbyde sådanne eksperimenter.

Den eneste ulempe ved dette stof er, at det er, desværre, svært at nå. Hvis bestilt det i online apetke, dens omkostninger er meget høje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.