FinanserValuta

Den australske dollar, sin position og status for

australske dollar I dag er en af de mest pålidelige valuta i verden. Han sætter en ære i sjette plads i rækkefølgen af de mest populære valutaer moderne økonomiske system. Samtidig på den australske dollar crouches andel af operationer i den globale valutamarked størrelse 5% af det totale volumen. Det er naturligvis forbundet med en stabil økonomisk og politisk tilstand i landet i mange år. Det bruger den australske dollar som den nationale valuta, og også i andre uafhængige stater i Stillehavsregionen, nemlig Nauru, Kiribati, Tuvalu og Vanuatu. Det understreger dens betydning ikke kun for Commonwealth of Australia, der producerer en given valuta, men også for hele verden. I praksis er den australske dollar normalt betegnes som den amerikanske dollar ($). Til gengæld grund af forekomsten af en vis forvirring på det globale valutamarked og fjerne det til et dollartegn tilføjes AU-konsol eller A. Desuden har han en bank kode AUD og samlet digital cipher International Organization for Standardization ISO 4217.

Historien om australske penge

Moderne australsk valuta blev sat i omløb Feb. 14, 1966. Den erstattede den forældede enhed af værdi udveksling i regionen, som på det tidspunkt blev kaldt den australske pund. Indledte innovation Reserve Bank of Australia så tidligt som 1960, men ideen blev gennemført efter 6 år. Hele denne periode blev brugt til en grundig analyse af den finansielle situation på valutamarkedet, udvikling af design af pengesedler og mønter, samt andre organisatoriske aktiviteter. Siden 1988 de australske dollar sedler fundet en plastisk form. Dag de kan findes i pålydende værdi på 5, 10, 20, 50, 100 enheder. Hertil kommer, udbredt i Australien valutaer denomineret i mønt formular 1, 2 dollars og cents - 5, 10, 20, 50 andele mere overfladisk valuta købekraft, udtrykt i 1/100 af AUD.

australske dollar

Udstederen af den monetære enhed er det økonomiske system i en af de mest pålidelige og stabile lande. Således har den australske valuta fortjente relativt høj og modstandsdygtig over for forskellige ændringer og kriser kursus. Hertil kommer, at finansielle politik af landet og højt kvalificerede aktiviteter varetages af hendes lederskab, gjorde valuta Australien er ikke kun stabile medie bytteværdier årenes løb, men den monetære enhed med en rimelig god købekraft. For eksempel, i dag den australske dollar mod rublen - det forholdet 1 til 29, og rublen, til gengæld, er lig med 0,0344 ... dollaren. Men heller ikke glemme, at denne vidunderlige tilstand tyvende århundrede levede uden diverse omvæltninger, revolutioner og verdenskrige, og vores store land var lidt mere vanskeligt. Så det eneste håb for et stabilt liv i den nærmeste fremtid og hård valuta igen. Selvom det ikke er det faktum, at det håb er ikke forgæves.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.