BilerBiler

Peugeot 508 anmeldelser og generaliseret bil gennemgang

Franske biler business-class er ikke meget populære i vores land, men det er stabilt, omend et lille antal kunder. Først og fremmest, er disse mennesker, der sætter pris på originale design, en særlig fransk charme og raffineret håndtering. Situationen for bedre på markedet ivrige efter at ændre den nye flagskib af "løve" bilproducenter - Peugeot 508, blev salget af som blev lanceret i februar 2012 i Rusland og i april 2013 det ukrainske marked. På mange websteder, kan du se en Peugeot 508 anmeldelser fra forskellige brugere, at afveje alle "For" og "mod", og endelig at købe en bil.

Design af nye elementer på et øjeblik tiltrækker opmærksomhed for sin nyhed. Primært, dette skyldes det faktum, at modellen 508 Peugeot markerede overgangen til en helt ny, corporate typografi af hele spektret af biler af denne franske mærke. Hypertrofisk løvens gab luftindtag af de tidligere modeller Peugeot ændret nænsomt afgrænset konturerne af kølergrillen med et nyt logo. Kæmpe skrå forlygter gav måde at mere præcis - med xenon optik, LED-belysning og dreje lys. Alle elementer ser koncis og dyrt. Af den måde, de forgængere i Peugeot 508 Situationen er tvetydig. Sagen er, at på grund af sin størrelse og status for det nye produkt i skæringspunktet mellem 2 klasser (E og D) og har til formål at erstatte markedet to modeller - 407 og 607. Ifølge den rigdom af udstyr overstiger endda nogle europæiske ledere accepterede klasse: navigation med en farveskærm, multifunktionelle vaskemaskine controller, løftbare lærred, klimaanlæg og meget mere. Peugeot 508 har modtaget bemærkninger om mange berømte vystakvkah og, vigtigst af alt, fra chaufførerne. De fleste af dem var flatterende.

I russiske og ukrainske bilmarkeder foreslået motorer med fire udformninger: Både benzin motor - afprøvede enheder, sammen med BMW-udvikle kapacitet på 1,6 liter. 120-hestekræfters motor samles med 6-trins robotstyret transmission, og dens turbo - 156-stærk udgave - Japansk 6-trins automatgearkasse. Selvom producenten sætter den højeste sats i salget på diesel modeller - de 136-stærke 2-hlitrovye HDi motorer. Det skal også bemærkes, at på grund af den fremragende lyd isolering, motoren har en effekt kun på ydersiden - Peugeot ingeniører har altid været kendt for evnen til at tilpasse chassiset.

Uafhængigt stående udgave GT, som ud over den 204-stærk turbo volumen på 2,2 liter, udstyret med front toarmet suspension. Derfor kan bilen behage os stabilitet ved hastigheder på 180, vedholdenhed og forudsigelighed i de stejle sving. Peugeot 508 - anmeldelser bemærk bilen række fordele, herunder et lavt brændstofforbrug, god ergonomi, samt moderne teknisk udstyr.

Udover sedan selskab Peugeot 508 også udgivet vogn, der er udstyret med et glastag, trunk mere kortfattet, men med de samme tekniske egenskaber. Denne vogn er et fuldgyldigt familiebil, som er egnet som en lang rejse, og daglige kørsel. Hvis du fange temaet sikkerhed og komfort, at maskinen kan simpelthen ikke blive udsat for tvivle, og mange positive anmeldelser af Peugeot 508, bekræfter kun dette faktum.

Hvis alle ovenstående og i øvrigt, dyre funktioner - forbeholdt den øverste køretøj, høj kvalitet finish og fremragende ergonomi er tilgængelige i alle udgaver af bilen. Takket være den tykke, dyre materialer, fremragende pasform og ydeevne detaljer, den nye Peugeot 508 bragt sikkert sit brand til et helt nyt niveau.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.