FormationHistorie

"Komsomolets" - ubåden, som ikke var til at drukne

"Komsomolets" - ubåden, hvilket siger meget. Ubåden havde et stort antal af teknologiske nyskabelser i sammenligning med analoger. For eksempel besluttede sine designere til at opgive den store last luge, hvilket reducerer styrken af fartøjet. Derudover er der et systemsletning tanken er blevet installeret på bekostning af gasgeneratorer, som i høj grad fremskynder stigningen fra store dybder. "Komsomolets" - ubåden, sætte en verdensrekord til dykning, som beløb sig til 1 032 meter og overgik til denne dag. For at sikre sikkerheden for besætningen på ubåden var udstyret med en redning kammer, der kunne dukke op fra en dybde på halvanden kilometer og rumme hele personalet. Desuden er alle syv rum fik brandslukningsudstyr, og det andet og tredje organiseret redning zone.

På trods af så alvorlige foranstaltninger, der er truffet af bygherrer den 7. april 1989 var en "Komsomolets" død af ubåden. Det skete i Norskehavet, ca. 180 km fra Bjørneøen. Som et resultat af denne tragedie lykkedes at redde 27 besætningsmedlemmer fra 69. Alle de andre døde. For at undersøge en statslig gruppe, der skulle kaste lys over årsagerne til hændelsen. Men resultatet af dette arbejde var den konklusion, at den sovjetiske mester druknede på grund af den banale solbadning ledninger, hvilket førte til en brand i agterste rum. Nu skibet er på det samme sted, i en dybde på omkring 1600 meter.

Sammen med dette, er mange forskere stadig forsøger at forstå, hvorfor der stadig sunket ubåd "Komsomolets". Mysteriet om død ubåd og nu er en aktiv debat rundt om i verden. Piloter, der redningsarbejdet, sagde, at de i første omgang så to flåder, der flød nær det sted, hvor katastrofen. Sejlere var faldet en gummibåd, som de allerede findes i den næste post. Desuden også jeg vendte og en af de flåder, og 17,08 fartøj helt væk under. Omkring en halv time efter den flydende fiskeri basen den første del af besætningen var blevet rejst. Resterende blev fjernet fra det kolde vand enkeltvis.

"Komsomolets" - ubåden, der har forårsaget død af en reel information krig mellem de militære og industrielle sektorer. Der er en række dokumenter, hvorefter de sejlere fundet alvorlige mangler allerede ved det første dyk. F.eks vandstråle skudt redning kammer, som derefter skulle findes i bunden og omgøre. Ifølge bygherrer, resulterede dette i kun handlinger besætningen på ubåden, der var forkert.

"Fred" 1989-1998 i død af ubåden område blev gennemført syv ekspeditioner hjælp nedsænkning bemandet køretøjer. Formålet med dette arbejde var at forsegle nogle afsnit, som huser torpedoer med atomsprænghoveder, samt installation af måleudstyr. I løbet af de sidste dykke optagere og måleinstrumenter blev fundet. Fra dem var der kun anker med spor pæne skiver. Der er grund til at antage, at de blev fjernet på bekostning af robotterne. Og, mest sandsynligt, det drejer sig om vestlige efterretningstjeneste. Uanset hvad det var, "Komsomolets" - ubåden, som er datoen for død i Rusland var mindedag for de døde submariners.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.