SkønhedKosmetik

Parfume "Donna Karan". Parfumevand DKNY Donna Karan

Der er lugte, der efterlader ingen ligeglade. Nogle elsker dem, andre afviser dem med foragt. Men hvem ved, hvor mange af disse andre selv bruger dem? Duften af spiritus fra Donna Karan tilhører denne kategori.

Brand Creator

Livet i Donna Karan bekræfter, at en ekstraordinær person manifesterer sin individualitet i alt, for hvad han forpligter sig til.

Hun startede en selvstændig måde i modeverdenen i 1983, men tidligere havde hun allerede arbejdet i modehuset Anna Klein i mere end ti år, først som assistent, derefter som hovedmodedesigner og husmorens elskerinde.

To år senere viste Donna Karan publikum sin første samling af business stil tøj. Hun forårsagede rave anmeldelser, fordi hendes modeller var funktionelle og komfortable. De viste billedet af en moderne indbygger i en megalopolis, som New York var og forblev.

Det var Donna Karan, der foreslog at færdiggøre en kvindes garderobe med kun syv ting. Med bukser, leggings, en kjole, en bluse, en sweater og en jakke, kan du oprette et tilstrækkeligt antal billeder. Fra undertøj lavede Donna Karan sin egen version - krop.

Donna Karan vandt fire gange vinderen af "Designer of the Year" -konkurrencen, som uddeles af Rådet for Fashion Designers of America. Nu producerer modehuset, der blev grundlagt af hende sammen med sin mand, samlinger til kvinder, mænd og børn.

Donna Karan har udviklet flere tøj til voksne kvinder, der ikke fokuserer på mannequins, men på ægte kvinder. Så linjen af denim tøj blev skabt af hende til damer i en alder af 30 +.

Efter at have gjort meget i modeverdenen, begyndte Donna Karan at udvikle det element, der sætter en prik på billedet af en kvinde i slutningen af 80'erne af det sidste århundrede, som er det sidste ende af det - parfume.

Donna Karan og hendes smag

Siden begyndelsen af det nye årtusinde er mærket "Donna Karan New York" blevet Louis Vuitton-Moet Hennessys ejendom, men dens skaberen forbliver der som den største modedesigner. Der er alle nye dufte og deres variationer. Men den nye er den gamle, som midlertidigt blev glemt. Selv om, hvordan kan du glemme en sådan duft?

Kvinders parfume og toiletvand DKNY tiltrækker opmærksomhed, fordi de er skabt til stilfulde damer, sensuelle og selvforsynende.

Og mænd? For dem skabte også en række friske dufter, der ikke tillader en kvinde at passere forbi.

Parfume være lækkert

Parfume DKNY Vær Delicious, ifølge forbrugerne, forårsager det største antal diskussioner. Så snart du ikke kalder denne parfume, som lugter som et grønt æble! Hvilke epitel og sammenligninger kan ikke opfindes. Spørgsmålet er varieret: fra kærlighed og ærbødighed til stolt hån. Ligesom det lugter af røde æbler eller syltede agurker. Og kun de vilde provinser, som er halvdelen af byen, hælder på sig selv. Og duften er lang ude af mode, og generelt ser det ud som en air freshener.

Måske gør det det. Men hvorfor i så mange år (siden 2004) ophører duften ikke med at vække kvindes og mænds sind, fordi det er for dem, at damer vil ønske sig? Men det er et ønske om at vække denne duft. Alle nye generationer af kvinder fortsætter med at bruge parfume "Donna Karan New York". De giver friskhed, en følelse af forår, måske nostalgi. Sandsynligvis, derfor er de ikke ude af mode.

Den "grønne æble" spiritus tilbydes af mærket "Donna Karan" kombinerer aromaerne af ikke kun denne frugt, men også forskellige eksotiske blomster og træ.

Denne duft er en hyldest til byen New York. Det er æblet, der er hans symbol. Og flasken indeholdende parfume har formen og udseendet af denne frugt. Det er gennemsigtigt, hvilket giver dig mulighed for at se det resterende antal spiritus. Formen er meget lakonisk og samtidig stilfuld.

Duften er meget vedholdende. På kroppen varer det i op til 24 timer og på tøj - 48 timer. Brugt sparsomt, så det er nok i lang tid.

Vitnesbyrdene tyder på, at aromaen øger stemningen, øger selvværd og gør dig i stand til at respektere dig selv. Han vil ikke gøre noget som en børstet pige i sneakers og uden makeup.

Denne blomsterduft, hvis oprindelige noter er æble, agurk, magnolia og grapefrugt. Hjerte noter er rav og sandeltræ. Og færdiggør liljekompositionens sammensætning, ruberose, violet.

For nogle købere syntes denne duft tung, og de købte den ikke længere. Andre har brugt det kontinuerligt i mange år. Og der er nogle der brugte det før, så stoppede. Og nu minder han sig igen, og igen vil jeg købe det.

Vær lækker frisk blomst

I 2009 dukkede nye parfume op af handelshuset "Donna Karan". Prisen for dem er relativt høj - ca. 1200 rubler. Til 15 ml.

Basen træ noter og det røde æble aroma kombineres med de lyse forår noter af dalens lilje, jasmin og rose, og de øverste: abrikos, vin og grapefrugt - som et resultat giver en følelse af forår og genfødsel.

Disse spiritus fra Donna Karan er sødere. De føler sig lidt tartness, som faktisk og "Green Apple". Men stadig er denne duft mere lunefuld og blid. Samtidig er det diskret. Det er stabilt, men i slutningen af dagen er det næppe synligt. Dette er godt, for om aftenen er følelsen lidt dullet og en stærk lugt kan forårsage irritation.

Kvinders dufte

Parfume "Donna Karan" Vær Delicious Shin har en sød blomsterduft. Det forbinder de øverste noter af æble, grapefrugt, magnolia og agurk med hjerte noter af sandeltræ, rav og rose, lilje af dalen og violer.

Parfume "Donna Karan Gold" indeholder duft af lilje og rav. Mætet, men ikke højt, roligt og status, tiltrækker han modne kvinder.

Eau de toilette DKNY Cashmere Mist blev oprettet i 1994. 100 ml er mere end 4 tusind rubler. En blød kashmir-effekt opnås ved at kombinere aromaerne af bergamot (indledende noter), jasmin, iris og lily i dalen med træplanter af plume (sandeltræ, cedertræ, muskus, vanilje, ravfarvet patchouli).

Mænds dufte DKNY

Fremstillet af Donna Karan New York, Parfume til mænd være lækker er en frisk duft af en gruppe trævin glas med en tærde duft af fyrretræer, patchouli, kaffe, grønt æble, grapefrugt, havnoter. Han har noget til fælles med en kvindes, men indeholder elementer, der er særegne for mænds dufte.

Vilkår for brug af parfume

  • Vælg omhyggeligt produkter for ikke at falde til agn af rascals og ikke at købe en billig falsk i stedet for ægte spiritus Donna Karan.
  • Brug kun en minimal mængde smag ad gangen. To sprøjter i en brøkdel af et sekund er nok til at producere en vedvarende, men ikke hypertrofisk virkning
  • Du skal sprøjte på bøjningen af nakke og håndled.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.