ComputereNotebooks

Den letteste bærbare computer til at arbejde med en god batteri

Indtil for nylig, klar markedsleder i de ultralette og højspændingsenheder var repræsentanter for familien af Macbook Air. Ultrabooks måtte gå en lang vej at gå, før de nåede det niveau, hvor det er muligt at konkurrere med lederne, men dette sker allerede.

Egenskaber

Som regel dem, der værdsætter den kompakte størrelse, vælger let bærbar computer til arbejde. Med god batteri det vil fungere i flere timer og lad det arbejde, for eksempel på et tog eller fly. Sådanne indretninger kan være udstyret med både en konventionel HDD-opbevaring og hurtig SSD harddisk, men som regel har de ikke drevet.

Selvfølgelig er prisen på magtfulde ultrabook to eller endda tre gange dyrere end en tilsvarende konventionel vægt og størrelse enhed: udgifter til low-end modeller starter ved 80 tusind rubler. Du skal dog ikke være bange, fordi for hver priskategori kan du finde de bedste muligheder, der vil også blive overvejet under denne artikel.

gyldne middelvej

Nogle gange er der en følelse af, at producenterne gør med vilje ikke gøre så meget som muligt bekvemt for slutbrugeren udstyr. Dette er forståeligt, fordi ellers ikke længere har brug for i sådan en række forskellige modeller og deres konstant opdatering. Den største udfordring i udarbejdelsen af listen, hvilket ville medtage lette og tynde bærbare computere med god batteri - er omkostningerne. I hver priskategori er der en ganske god mulighed, men at sammenligne med hinanden bærbare computere, mellem hvilke en forskel på flere titusinder af rubler priser, giver det ingen mening.

Det er ikke overraskende, hvorfor de mest lyse og tynde bærbare computere med god batteri er udstyret med SSD. Tilstedeværelsen af en sådan harddisk giver et stort plus enhver computer, som programmer startes og køre meget hurtigere. Hertil kommer, at hvis hukommelsen lidt og bruge swap-fil (hvis hukommelsen er ikke nok, at systemet "låner" lidt på harddisken), på grund af SSD-drev hastighed er ikke så meget hastigheden falder.

De fleste muligheder

Letvægts bærbar til arbejde, med god batteri og acceptabel jern, kan findes selv i den prisklasse på 10 til 30 tusind rubler. For et par år siden denne niche besatte netbooks, og de kunne nemt konkurrere med magt af konventionelle bærbare computere, men teknologien var gået videre, og navnet "netbook" ikke findes i enhver computer butik. Dog er lignende anordninger produceret og nu kun brug for at kende modellen.

Enheden af 4GOOD CL100 med en diagonal på 10 inches vil koste kun 10-11 tusind rubler. For dem, der er vigtigere end den store skærm, virksomheden producerer 14,1-tommer model med samme fyld, kun vægten øges til halvandet kilo og en tykkelse på 2,8 cm. Denne laptop er tilgængelig til en pris på 14-15 tusind.

4GOOD Cl 100 - den bedste løsning for dem, der søger en meget lys og tynde bærbare computere med god batteri. Kundernes anmeldelser om denne kinesiske devayse så godt, at der er ingen tvivl: det er den mest overkommelige af kompakte computere. Enheden vejer 1046 g, og har en tykkelse på 2 cm! Udstyret med en processor Intel Atom Z3735F 1,33 GHz, indbyggede grafikkort og 2 GB RAM og SSD-drev med 32 gigabyte, hastighed og ydeevne, der giver mulighed for at køre på denne mini bærbar en masse programmer. Batteriets levetid er 7-8 timer.

transformer

De fleste tynd og let notebook med god batteri i denne prisklasse - Lenovo Yoga 300 11BV. Budgettet version af et populært laptop vil koste 25-30 tusind rubler (afhængigt af "fyld"). Denne 11-tommer notebook-transformer, der kan omdannes til en tablet vejer kun 1,4 kg, men vigtigst hans fordel - den berøringsfølsomme skærm, hvis tilstedeværelse gør det nemt at dispensere med musen og ikke føler nogen ubehag mens.

Det leveres i flere trim niveauer. Forskellene kan være i drevet (enten 500 GB harddisk, eller 64GB SSD), såvel som i hukommelsen (2 til 8 GB).

Kort sagt, model 300 Yoga 11 BV - det er helt tilgængelig, funktionel, lys og tynde bærbare computere med god batteri.

Foto devaysa nedenfor.

Touch screen bruger en masse energi, og selv om batteriet er kraftig nok, det er nok til 5-6 timers batteritid. For information om, hvordan du forlænge batteriets levetid Lenovo Yoga og andre bærbare computere, se slutningen af artiklen.

for kunstnere

Designere og kunstnere, altid bærer med skitsebøger og tegning tablet, konstant at tænke over, hvordan man kan optimere deres enheder og losse en taske eller rygsæk, så vægten og dimensioner af anordningerne til dem er særligt vigtige. På grund af karakteren af deres arbejde, er kreative mennesker på udkig efter en komfortabel lys og tynde bærbare computere med god batteri. Oversigt over touch-enheder såsom ovennævnte Yoga, giver en glimrende idé: at bruge dem som en tegneplade.

Vær dog opmærksom på, at Adobe Photoshop ikke genkender signaler fra sensoren, som ikke definerer den måde, du spiller. Blandt Lenovo mulighed til rådighed i en serie af tablet og nogle andre, så når du vælger sensor enhed fra nogen leverandør skal du angive, hvad enten den er udstyret med Wacom-teknologi. Dette gælder dog kun til Photoshop, nogle gratis software med samme funktionalitet, såsom Gimp, noget sådant problem, så du trygt kan tegne en pen eller dine fingre og uden Wacom.

80-100 tusind rubler

Asus Zenbook UX305 med en vægt på 1,17 kg er en af de førende i kampen om titlen som "mest tynd og let bærbar."

Med en god batteri og en 13-tommer skærm, er det ikke kun smuk i sin metalhus, men også utroligt funktionelt. Med 8 GB RAM, Intel Core M 5Y10 processor og grafikkort Intel HD Graphics kan 5300 ikke kun arbejde med en ganske kraftfuldt program, men selv køre moderne pc-spil. SSD-drev kapacitet på 256 GB og fremskynder arbejdet. Måske er det mest imponerende præstation for en pris af 82 tusind rubler.

Stilfuld og kraftfuld

I de mest lyse og tynde bærbare computere med en god påfyldning kan aktiveres eller Acer Aspire S7, der vejer 1,3 kg.

Bag en smuk sne-hvide krop skjuler en processor Intel Broadwell Core i7 med en frekvens på 2,4 GHz, Intel HD Graphics 5500 grafikkort og 8 GB RAM. Udstyret med en hurtig SSD-drev til 256 gigabyte. , Acer, samt nogle andre, såsom Lenovo, der er installeret på deres maskiner en masse helt unødvendigt software, så hvis du ikke ønsker at ofre dem af hensyn til batteriets levetid, er det bedre at fjerne den unødvendige "generiske" program.

Spillerne vil ikke sætte pris på et lavvandet nøgle rejse, men bortset fra, at der for en pris af 86 tusind rubler, køberen modtager fuld og meget lys computer.

100-120 tusind rubler

Allerede nævnt ovenfor Yoga familie af bærbare computere "Lenovo" er den letteste og tyndeste notebook med god batteri i denne prisklasse. Yoga 900 vejer 1,28 kg og har ikke kun et stilfuldt design, men også en kraftig processor (Core i7-6500U) og grafik (Intel HD Graphics 520), som en stor RAM kapacitet (16 GB). En virkelig kraftfuld batteri giver op til 9 timers batteritid i videoafspilning og op til 10 - i løbet af at surfe på internettet med den tilsluttet Wi-Fi, og den eneste ulempe - lille tastatur, hvilket er usandsynligt at have smag af spillere. Det bør være en stærk enhed er 118 tusind rubler.

super

Dell XPS 13 - en kraftfuld og let bærbar computer til at arbejde. Med en god batteri og en 13-tommer skærm, det har en meget lille størrelse ved at reducere ikke-arbejdende udstillingsplads. Udstyret med SSD-drev til 256GB, Core i5-5200 processor og Intel HD Graphics 5500 grafikkort.

Til alt dette, mængden af RAM er 8 GB, hvilket er mindre end 900 Yoga, men også meget anstændigt. Dens ubestridelige fordele omfatter tilgængeligheden af modeller Full HD - det kan prale ikke hvert lys bærbar til arbejde. Med en god batteri det vil give op til ni timers kontinuerlig brug, og billedkvaliteten vil behage lang tid.

Denne laptop har en kraftig fyld, der kan "pull" ikke bare noget program, men også computerspil, men enheden er ikke udstyret med Enternet havn, er det nødvendigt at tage hensyn til, når de køber. Laptop værd 110 tusind rubler.

Hvordan at forlænge batteriets levetid

Men ikke alt det arbejde, til producenten, svarer til virkeligheden. Som regel, i virkeligheden, er det meget mindre, men i optimering af energiforbruget kan opnås for at øge det med 10-15%.

Uanset hvor stærk laptop batteri, problemet med mangel på fødevarer forekomme under lange rejser eller blot hvis du ønsker at arbejde, sidder i en park. Der er flere regler, der kan reducere energiforbruget og dermed forlænge batteriets levetid.

Først og fremmest er det nødvendigt at deaktivere Wi-Fi-moduler og Bluetooth, hvis de ikke er nødvendige, og sørge for, at der ikke er noget diskdrev. если подключения к интернету все равно нет и не используются "незнакомые" флеш-карты, которые могут быть заражены вирусами. Hold i baggrunden skal være så lille som mulige programmer, du kan midlertidigt deaktivere firewall og antivirus-software, hvis internetforbindelsen er der stadig, og brug ikke "ukendt" flash-kort, der kan være inficeret med virus.

Deaktivering systemtjenester

Den strækker sig selvstændigt arbejde fra nogle tjenester. Dette kan gøres i "Services" i Kontrolpanel. Selvfølgelig er det ikke nødvendigt at slukke alt, bør du først læse beskrivelsen, og ikke nødvendigvis vælge "off" mere rationelt vælge at inkludere manuelt. Dette kan gøres for alle tjenester i forbindelse med de installerede programmer: det vil ikke arbejde hele tiden, men vil køre et bestemt program, når det er nødvendigt.

Af systemtjenester at deaktivere eller indstille "manuel" du kan faxe og printer, hvis ingen er til rådighed, og alle tjenester i forbindelse med Hyper-V, hvis du ikke bruger fjernadgang, desuden tilstedeværelsen af anti-virus er der ikke behov for firewallen og vagtcentral.

Fuld beskrivelse af tjenester, der kan deaktiveres, kan du lære fra eksperterne. Systemet er optimeret på denne måde vil ikke kun meget hurtigere, men også forbruge mindre strøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.