Hjem og familieBørn

Camp "Unge". Børns lejr "Unge"

Mange tidligere sommerlejr er igen åbne dørene og venter på unge besøgende. Oftest de er placeret uden for byen, ved siden af skoven, til børnene at indånde ren luft. En af de mest kendte kan kaldes lejren "Unge". Hvert år tusindvis af børn hviler her. Smuk natur af Altai Mountains, et professionelt personale og kreative rådgivere gøre hver dag brugt her, et rigtigt eventyr.

Hvor er lejren

Fascinerende Altai Krai ... Her, selv luften er helt anderledes - det er klart, gennemsigtigt, fyldt med duften af skoven. Det er her, væk fra travlheden i byen, i landsbyen Shubinka Yegoryevsky distriktet camp "Unge" viste. Imponerende, havde også området - det er 25 acres, et stort potentiale for fuld og sikker ferie for dine børn.

Lige bag hegnet af lejren begynder skov bælte, der mætter luften flygtige produktion og opfordrer til en tur, for at plukke svampe og bær. I skoven er der mange protein, den foretrukne af alle gæster på lejren. Residential lejr hytter er placeret på bredden af Lake Bitter. Sandstrande, de højtelskede børn, altid ringe solbade. Camp "Unge" bruger den naturlige potentiale af denne unikke saltsø.

Dens mineraliseret vand har den egenskab beroliger nervesystemet, forbedrer hudens tilstand i forskellige sygdomme. Den helbredende mudder fra søbunden behandler led og rygsøjlen sygdomme.

betingelser

I alt er der 20 hyggelige hytter, hvor børn hvile. Det er forbundet med dem først spændende øjeblik af ankomst i "Unge" lejr. Behov for at bryde den kraft, og tjekke ind på dit hus, inspicere det. Cottage 4 indeholder beboelse værelse (soveværelse), hver til 10 personer. Den fritidshjem er klar til at tage 800 børn, dette tal er beregnet, og kantinearbejde. Vinter lejr "Unge" ikke stoppe med at arbejde, men kroppen er opvarmet kun én, så kun 40 personer kan rummes på et tidspunkt. Ud over boliger til børn, der er hoteller for lærere, forældre og gæster, hvis de beslutter at tilbringe en ferie med dit barn.

"Ungdom" børnelejr er godt rustet til et behageligt ophold. Konstant kører brusebad for op til 20 pladser. Hver hytte har en vask for hånd og fodpleje rum, tørretumbler til tøj. På bredden af søen er udstyret med brusere med varmt vand, så børnene kan vaske salt skorpe efter badning. Det fungerer tøjvask.

indre indretning

Fordi børn kommer her i første omgang for en ferie, er det ofte forældrene har et spørgsmål om, hvad de ville gøre. Muligheder for børn "Unge" sommerlejr interessante fritid giver mere end nok. Dens grundlæggere tog sig ikke kun om interessante fritid, men også de fysiske, intellektuelle og kreative udvikling af unge mennesker.

Konstant driver et træningscenter, hvor en erfaren coach kan vælge et individuelt program. En billard rum og forskellige sportsfaciliteter vil ikke kun holde sig i form, men også til at kommunikere med deres jævnaldrende i løbet af konkurrencen.

Fans af stille hvile kan besøge biblioteket og museet, for at lære i et computerrum og se film på satellit-tv. Løb konto for psykologisk lettelse, hvor en specialist hurtigt vil tilpasse sig til adskillelsen fra forældrene og de nye omgivelser.

mad

Det mest spændende spørgsmål for forældre - der vil spise børnene. Menuen er udviklet i overensstemmelse med Institut for Ernæring anbefalinger. Selv de mest forkælede børn taler af spisestuen er meget god. 5 afbalancerede måltider sanatorium godt virkninger på sundheden. De fleste ældre børn, der vender tilbage fra lejren, nægte chips, "Cola" og kinesiske nudler som bliver fornemmet ændringen, og nu vil de spise rigtigt.

aktiv ferie

Der er et obligatorisk begivenhed, der involverer alle børn (undtagen måske utilpashed). Denne morgen øvelser, vandreture i det omkringliggende område, svømning i en sø, underholdende relæ løb og konkurrencer. Derudover er der mange muligheder for ekstra belastninger, uddannelse overholdelse tilstand (hvis barnet alvorligt er engageret i sport). Wellness "Unge" lejr i dag tilbyder børn 6 sportsbaner til fodbold, volleyball, basketball. Det er derfor, her kommer sommer børne- og ungdomshold til at have en god hvile og havde et godt arbejde ud deres yndlingssport.

Fans af forskellige kampsport, også ikke været opmærksom på deres værker universel udendørs træningsområde for kamp, judo og andre kampsport. Atleter er moderne forhindringsbane, løbesti og fitnesscenter. Og i aften samt spille bordtennis på særlige verandaer. Og, selvfølgelig, hver dag er der diskoteker.

Underholdende begivenheder

Hvert år i foråret, åben konkurrence om ledige stillinger rådgivere. Hvis pædagogerne er mere værdifuld undervisningserfaring, evnen til at formidle til de unge noget nyt, der andre krav. Normalt tager de unge (18-20 år), kreative og sjove, med høje organisatoriske færdigheder, der ved, hvordan at synge og danse. Deres mål - at hjælpe børnene have det sjovt og mindeværdig tid.

Det er kreativitet ledere gør det muligt at udføre interessante spil, rejser, shows, vandreture, sportsbegivenheder og festivaler. Takket være dem, børnene, selv som voksne, så glem ikke lejren "ungdom". Billeder taget i hukommelsen, gemme minderne om de mest varme og glade dage.

Ofte er det de fyre, som resten her hvert år i fremtiden tilbagevenden som rådgivere til deres hus og hjem.

Børns kreativt studie

Der er ingen børn, der ikke har nogen talent, de skal blot afdække. Lejren giver mulighed for at prøve sig selv på forskellige områder: sang, kunst og kunsthåndværk, koreografi, kunst, testoplastika. Måske kommer fra lejren, er dit barn ikke rive for at sige: "Jeg fandt hvad jeg tænkte"

Virksomheden beskæftiger lokal tv. Det producerede en lille avis, som distribueres i lejren. Ved at skrive noter, indsamle billeder, kan beskrivelse af begivenhederne forsøge nogen. Endnu mere interessant mulighed - at blive en stjerne fjernsyn. De fyre er ved at forberede små oplysninger eller underholdningsprogrammer, som derefter udsendes på campingpladsen. For en person dette spil vil være et vendepunkt i hans liv, hvorefter han besluttede at hellige sig litteratur, journalistik og biograf.

Kommunikation med omverdenen

Det menes, at cellulære derinde og kalder byen kun med faste enheder. Men teknikken er forbedret, kraftfulde compilere og moderne mobiltelefoner gør det muligt at tale frit om næsten hele området af lejren. konstant at være i kontakt, at barnet lettere tolerere adskillelse fra forældrene.

Alle forældre ønsker barnet til at tilbringe sommeren med sjove og sundhedsmæssige fordele, men ikke keder hele dagen i gården eller whiling væk dage ved computeren. Ideal - er lejren "Unge". Altai-regionen livsglæde og sundhed for hele kommende skoleår, og karakterer i skolen ville være meget bedre, hvis belønningen vil være en ny sæson, brugt her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.