Nyheder og SamfundPolitik

Andrew Ilienko - en af de mest glødende nationalister Ukraine

Andrew Ilienko - en berømt ukrainsk politiker og stedfortræder for Verkhovna Rada i Ukraine. Han er også medlem af All-ukrainske organisation "Svoboda", hvis position er understøttet i enhver politisk kamp. Efter deres opfattelse er det holdt ideer nationalsocialismen, som han gentagne gange blev udsat for hård kritik.

På trods af sin popularitet, Andrew Ilienko forsøger at holde lav profil, for at beskytte deres privatliv fra indflydelse af udenforstående. Men til dato, journalister kender en hel del interessante fakta om denne politiker.

Andrew Ilienko: Biografi tidlige år

Fremtidig politiker blev født i den ukrainske hovedstad Kiev. Det skete 24 juni 1987, søn af filminstruktøren Yuri Ilienko. Takket være indsatsen fra forældre, i 1994, Andrew Ilienko indtastet den lokale high school nummer 48.

Videregående uddannelse besluttede han at komme ind i universitetet i Kiev dem. TG Shevchenko. Der sluttede han i 2004 som den vigtigste retning valgte statskundskab. Andrew er uddannet fra University Ilienko i 2009. Men grundlæggende uddannelse var ikke nok for ham, så i nogen tid, han forblev i denne institution, som en ph.d.-studerende.

Klatring i den politiske arena

Andrew Ilienko fra en tidlig alder ønskede at påvirke den politiske situation i landet. Det vides ikke præcist, da hans sind forskanset ideer om nationalisme, men begyndte han at fremme dem i lang tid.

Med hensyn til karriere politik, dens Andrew begyndte at bygge, mens du stadig i skole. I foråret 2004 sluttede han sig til rækken af All-ukrainske Union "Svoboda". Denne politiske kraft godt Viser alle de forhåbninger, som søgte den unge sind nationalistiske.

En sådan forpligtelse var til smag af partiets ledelse. Derfor er det i 2006 blev udnævnt til næstformand i Moskva gren af VO "Svoboda". I denne rolle, vil han arbejde indtil udgangen af 2010.

I 2010 blev han assistent Olega Tyagniboka. Netop på denne periode afholdt præsidentvalg i Ukraine og nyfundne duo gør alt muligt for at vinde dem. Men, ak, disse forhåbninger kom ikke sandt.

Men i det samme år, Andrew Ilienko kører, til stedfortræder for Kiev amtsrådet. Lad dem, det var ikke den øverste, der havde håbet politiker, men visse beføjelser hun gav ham. Og nu, takket være hans indflydelse, begynder han at nationalistiske agitation, kernedannende frø af had i hjertet på sine tilhængere.

I 2012 Andrew Ilienko få det nødvendige antal stemmer, og finder sted i Verkhovna Rada i Ukraine. Desuden er der i det næste valg, i 2014, han igen gør sin vej ind i den politiske elite i landet.

Kampen om ideerne om nationalsocialismen

Andrew Ilienko - MP, hvis biografi har mere end en halv snes provokerende handlinger. I sin politik, fremskridt han de radikale idéer af nationalsocialismen, der roste den ukrainske nation i første omgang.

Begyndende i 2010, forudså Ilienko protester rettet mod udryddelse af illegale indvandrere i Ukraine. I sidste ende, dette førte til dannelsen af en ny bevægelse, støtter fuldt ud ideen om politik.

Den højest skandale involverer Andrew Ilienko

I det tidlige forår af 2014 en gruppe af medlemmer af den VO "Svoboda" fanget Aleksandra Panteleymonova, lederen af en af de nationale kanaler. Ifølge dem, var han skyld, der tillod, at visningen af videoen, der viser processen for tiltrædelse af Krim til Rusland.

Oprørt over sådan en sand "Svobodovtsy" Panteleimon slået og tvang ham til at skrive et brev af fratræden fra kanalen. Desuden har nationalisterne lagt en video netværk, hvor de håner deres fange. Og det mest beklagelige er, at Andrew Ilienko til stede under hele denne grimhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.