BilerLastbiler

MAZ-206: tekniske egenskaber. Motor MAZ-206

bybus MAZ-206 er designet og sat i produktion i 1996 på Maz. Behovet for at skabe en model for transport af personer intercitystrækningerne er længst, da efter afslutningen af leverancer af de berømte ungarske "Ikarus" alle de større byer i SNG-landene var næsten ingen offentlig transport.

kontrakt

Minsk eksperter underskrevet med den tyske bekymring bussen "Neoplan" licensaftale til produktion af busser under eget mærke. Efter et stykke tid basismodellen MAZ-103 blev oprettet. Så udviklede vi flere ændringer med fokus på passagertransport i byen. Maskiner lykkedes opereret i Rusland, Ukraine og Hviderusland.

opdatering

I 2006 på Moskva Motor Show blev præsenteret en ny version - passager bus til by- ruter MAZ-206, hvis tekniske egenskaber er forskellige fra det normale. Det var en lav-gulvtype maskine til transport af et begrænset antal passagerer. Bussen er designet til mindre belastninger af normal og kunne ikke indlæse salonen helt. Dens kendetegn er egnet til officiel brug og transport VIP-ture. At arbejde på en travl by ruter kræver andre og mere kraftfulde maskiner.

Lav gulvmodel MAZ-206 med akkumulerende pude i det centrale rum blev drevet med succes på linjerne med en gennemsnitlig intensitet passagertrafik. Automatisk optrækkelige platform gør bussen uundværlig transportform for handicappede og patienter begrænset til en kørestol.

kapacitet

Det samlede antal pladser i kabinen er 25 pladser, hvoraf de fleste er placeret på bagsiden af bussen. Ahead etableret kun fem pladser, resten af rummet er beregnet til stående passagerer og kørestolsbrugere. Samlet bus kan rumme 72 mennesker, men det er kun i teorien. Faktisk er denne støvle aldrig tilladt.

Sæderne i kabinen komfortable, to typer af semi-blød vævet stof overtrukket med et lokalt problem og velour typen Superior Ster, polske produktion.

design

Krop Model MAZ-206-metal lejer, den rullende type. Stativet er samlet fra profilerne kasseformede som er svejset sammen og danner en let og stærk konstruktion. Efter dette fundament er beklædt med galvaniseret jernplade, således opnåede vægge og tag. Forsiden af maskinen og hele bagsiden af glasfiber.

Glasbinding i vinduesåbninger producent anvender særlig teknologi, der øger stivheden af hele strukturen. Forrude lavet af lamineret glas, og alle andre vinduer, herunder reclining ventilationskanaler, - af varmeabsorberende hærdet glas materiale.

mekanik

Bus MAZ-206 udstyret med to døre klinge konstruktion med det maksimale areal af ruden. Hver klap forstærket diagonalt placeret gelændere. Bussen er udstyret med en speciel sikkerhedsanordning, der blokerer bevægelsen, når døren er åben, slukke for motoren.

Er store i førersædet i den grundlæggende udførelsesform konfiguration adskilt fra kabinen. Den højre side af skillevæggen arrangeret et særligt vindue, hvorigennem du kan tage den billetpris, samt til at udstede billetter.

ledelse

Kørepositionen er model MAZ-206 er udstyret med en tilstrækkelig rationel og tankevækkende. Alle kontroller, herunder hjælpeudstyr, er i synsfeltet, instrumenter perfekt belyst, stol med gode ergonomiske funktioner og er udstyret med en hovedstøtte kan indstilles i højden og i længderetningen. Ratstamme ZF tyske selskab produktion kan også forstås og ned, hvis det er nødvendigt.

Motoren er på bagsiden af bussen, dets layout lov til at opgive den traditionelle gantry broen. Bagaksel - med de redskaber positionen i midten, der fører. Motoren styres af komplekse systemer anbragt trækstænger, der sender førerens kommandoer på speeder løftestænger skift og gearkasser akse. Vehicle bremsesystem MAZ-206 luft, der er udstyret med en anti-ABS.

Der er god busforbindelse, reservedele MAZ-206, som kan være nødvendig for reparationer på forhånd er inkluderet i prisen på maskinen, men kun til en minimal nomenklatur. Alligevel er det et yderligere incitament til at tiltrække købere.

kraftværk

Motor MAZ-206, som er installeret på bussen, en tysk produktionsselskab "Mercedes-Benz", med en kapacitet på 178 hk Det er tilpasset bevægelse på byens gader med hyppig peregazovkoy og andre ikke-standard belastninger for. Den ubestridelige fordel ved denne motor er den overholder de miljømæssige krav i standarderne "Euro-4" og "Euro-5". Endvidere nævnte kraftenhed forsynet med en anordning Webasto, at forvarmeren køre i den kolde årstid.

For dem der ønsker at bruge indstillingen budget, et apparat MMZ mærke motor. Denne motor har en lokal produktionskapacitet 154 liter. a. og opfylder miljøstandarder "Euro-2". Og for de kunder, der ikke kommer til at redde, producenten har at byde på motor "Daimler-Chrysler". Alle motorer forbruge omkring den samme mængde brændstof per hundrede kilometer, og er 17-22 liter. Og når man tænker på, at kapaciteten af brændstoftanken MAZ-206 er 140 liter, kan bussen levere passagerer i løbet af dagen uden optankning.

MAZ-206 OMSI

Bus kører med succes på gaderne i byer i forskellige lande. Hertil kommer, at MAZ-206 er medlem af OMSI, computerspil. Faktisk er dette den sædvanlige simulator, men med god positionering. Et komplet sæt af muligheder, bevæger maskinen sig langs ruten, vejforhold er under konstant forandring, torquey motor giver dig mulighed for at manøvrere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.