ForretningLandbrug

Vi ved, hvornår at plante druer

Gartnere foretrækker at plante druer, når anlægget er i en tilstand af hvile, fra begyndelsen af løvfald til opløbet. Når plantning druer er bedst? På dette punkt, vi diskutere i detaljer: 2 overveje den optimale sæson for plantning og skelne deres positive og negative punkter.

Plantning i efteråret

I efteråret kimplanter friske og har et stort potentiale, da de ikke transporteres i ugevis og ikke holde i Prikope. På den agronomiske side af efteråret - det perfekte tidspunkt til plantning, da udbuddet af fugt i løbet af vinteren genopfyldes, og jorden komprimeres. Rodnet kimplanter nok til at holde kun én vanding.

Ved plantning druer i efteråret? Så, når høsten er overstået, og bladene på træerne bliver gule. På denne tid af året nemmere at finde den rigtige sort, som gartnere grave producere frøplanter. De sydlige områder En anden fordel er, at jorden ikke fryser om vinteren på dybden af rødderne, så planten kan vokse i foråret unge rødder.

Plantning frøplanter i foråret

Ved plantning druer, hvis faldet ikke havde tid? Selvfølgelig, i foråret. I løbet af vinteren, kan du forberede dig til næste plantning - for at bestille den ønskede kvalitet, planlægge dagen, rydde op i rodet i haven, forberede huller og så videre. Frost vil ikke være i stand til at ødelægge de unge planter.

I april og maj er smidt årlige lignificerede planter, i maj og juni - grøn vegetativ. "Hvordan til at plante druer i sommer?" - spørg novice gartnere. Landing i sommersæsonen kun finder sted i den første måned (juni), det er analogt til foråret. Sen tilplantning fyldt utilstrækkelig jordfugtighed og lufttemperaturen er for høj, hvilket er skadeligt for unge undslippe.

Seasonal ulemper

I efteråret nødvendigt omhyggeligt beskytte planter. De blev dækket med skåret plastikflasker med tre huller. Jorden blev vandes flere spande med vand og løsnes.

Indtil frost skud har brug for at skjule tørv, savsmuld, fyrrenåle eller konventionel jord, falde i søvn landing gruber. Når der indtræder unormal kold vin nyre og selv under belægningen kan blive påvirket negativt.

På spørgsmålet om, hvornår man skal plante druer, ingen konkret svar. Ved plantning træer i efteråret truede sne, der forårsager frakturer grene, solskoldning, frost-crack, stærk vind, og sultne mus fodring på vin skud, umoralsk person, der ønsker at drage fordel på bekostning af andre.

I foråret er jorden ikke nok fugt, så når plantning kimplanter skal vandes dagligt rigeligt. Jorden skal være jævne løsne og barkflis. For at sikre rode plantning cut - det reducerer vandforbruget.

Så når plantning druer? Her må vi gå ud fra bopælsregion, plantesort og tilgængeligheden af tid. Efteråret skyder i løbet af vinteren plantning sår heler og blive stærk. Spring som kimplanter kræver mere omhyggelig holdning. Så sæsonen for plantning hver gartner vælger. Det er umuligt kun at plante i vintermånederne, da rødderne ikke vil være i stand til at slå rod i koldt vejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.