HjemlighedHavearbejde

Hvad er det - Hæk-Berberis? Plantning og pleje

Berberis - er stedsegrønne og løvfældende tornede buske med frugt, med solide blade, som er placeret én gang. Pigge kan være så simpelt, tre-tåede, fem fingre, vokse nær knopper. Blomstringen begynder i slutningen af maj og varer indtil juli og august. Blomster små, gule, duftende. Frugter (rød, lilla eller sort) i størstedelen af repræsentanterne for spiselig familie (indeholdende store mængder af vitaminer og aminosyrer).

Et af de foretrukne gartnere løvfældende - Hæk-Berberis. Plantning og pleje er forholdsvis enkel, så mange vælger for det er hans landskabspleje. ser særligt interessant har omkring en meter høj og lang (ca. 1 cm) almindeligt hårdt torn bush arter. De efterårsblade er lyse rød og lilla. Frugt dyb rød, skinnende, til megen nytte i maden og ikke falder af.

Hæk-Berberis. Plantning og pleje. Nogle funktioner i dyrkning

  • Beliggenhed: veloplyst eller delvis skygge.
  • Berberis thunbergii er resistent over for frost.
  • Det er modstandsdygtig over for de fleste sygdomme og parasitter. Det har en masse af dekorative underarter.
  • Reproduktion udføres frø, stiklinger, haner, dividere Bush.

Hæk-Berberis. Plantning og pleje. beskæring buske

En meget vigtig rolle trimning buske. Tilbring det i foråret før knopperne har blomstrede. Skæres fra en fjerdedel til halvdelen af skuddet længde, bør den også slette grene, som størknede bush primorozhennye vinter, tørrede skud.

Hvis busk vil tjene som en hæk, afgrøden fremstillet udelukkende af det andet år efter plantning. Klippet halvdelen eller 2/3 af de dele af planten, der er over jorden. Næste afgrøde bør være hvert år i begyndelsen af juni og begyndelsen af august.

Berberis sorter af dværg kan ikke skære. De er perfekte til indmarken zoneinddeling.

Hæk-Berberis. Variety til hække og andre landinger


Til registrering af hæk passer til mange Berberisser, især langsomt voksende, lavtvoksende.

  • Atropurpures: op til 2 meters højde, har en klar rød eller lilla blade. Den vokser godt i fuld sol, stille og roligt tåle frost, ikke hygrophilous. Denne stamme kan anvendes som et plantemateriale til hækplanter blomsterbede som en blomst arrangement.
  • Dart Red Lady: krone kugleform, plante højde når op 1,5 m, dyb rød-lilla farve af bladene. I begyndelsen af maj, begynder han at blomstre Hæk-Berberis. Billeder af blomsterbede i deres baggrund vil se særlig elegant, hvis du ønsker at fange din kreativitet til kameraet.
  • Rød chef: en hurtigt voksende, formen på kronen - med strømmende branchy skud. Højden når ca. 2 m. Bladene er magenta eller brunlig farve, lilla udbredt i efteråret.

Det er alt, der kræver at du Hæk-Berberis. Plantning og pleje af planter er forholdsvis enkel, så dit websted omkring huset kan greened af ham og andre buske og blomster, der vil se harmonisk med hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.