SundhedPræparater

"Mederma": instruktion og beskrivelse

Menneskelig hud har fantastiske regenerative evner. Det heler hurtigt, ikke kun for overfladiske sår og hudafskrabninger, men også i dybere læsioner. Men på det sted, de tidligere dybe sår kan forblive et ar, som er væsentligt ødelægger hele udseendet af huden. Nogle mennesker giver ikke dette fuldstændig irrelevant, mens andre, tværtimod, er konstant på udkig efter værktøjer, der kan hjælpe dig med at slippe af med ar. Fløde "Mederma" - det er lige, hvad du har brug for i denne situation. Denne creme er forholdsvis dyrt, men i de fleste tilfælde det er prisen.

I dag kan næsten hver apotek findes medicin "Mederma". De er knyttet til stoffet forordninger, lad os se på det i flere detaljer. Fra det kan du finde ud af, hvad der gælder "Mederma" i forskellige tilfælde:

  • til sår, der dukkede op efter forskellige operationer, herunder efter fjernelse Wen, modermærker og modermærker, fjernelse af tatoveringer;
  • til acne, seborrheic dermatitis ;
  • når strækning der sker på grund af sygdom i det endokrine system, forringelse metabolisme, pludselige ændringer i vægt, graviditet og hormonel ubalance i kroppen;
  • med mindre ardannelse som følge af hudlæsioner små (lavvandede) efter laserbehandling eller afskalning (lavvandet).

"Mederma" - en formulering beregnet til udendørs brug, ikke blot i form af en creme, men fløde. "Mederma" salve i sin sammensætning omfatter to hovedkomponenter: tsepalin og allantoin. Tsepalin fremstillet fra ekstrakter af løg. For dette stof typisk antibakteriel og anti-inflammatorisk virkning, det forbedrer kollagen produktionen og genopretter celle.

Allantoin - et aktivt biologisk stof, som findes i spirer af ris og hvede. Det er af stor betydning i action salver "Mederma". Instruktioner til lægemidlet kendetegnet allantoin som en naturligt forekommende befugtningsmiddel stand til at tilbageholde fugt på hudoverfladen. Det er dette middel fremmer opløsningen af "affald" celler, hurtig heling af sår samt beskyttelse mod bakterier.

Således på virkningsmekanisme af lægemidlet, instruktion "Mederma" for dets anvendelse gør det muligt at vide: det betyder hjælper med at genoprette stretch bands, udjævning ar, giver dem elasticitet, tættere på den naturlige farve af huden ramte områder. Forberedelse forbedrer helhedsindtrykket af huden, hvilket gør præg af sårene næsten umærkelig. Det betyder også effektiv, når de anvendes til forebyggelse af strækmærker under graviditet og vægttab. instruktioner Drug "Mederma" til brug er karakteriseret som et af de vigtigste redskaber til at bekæmpe post-eruptive hudforandringer efter akne.

På trods af, at cremen "Mederma" er et kosmetisk produkt, er det stadig har sine kontraindikationer. Blandt disse individuelle følsomhed over for nogen af de komponenter, der indgår i præparatet. Må ikke anvendes et middel til at åbne sår, uhelede indtil slutningen. Men bivirkningerne ved at bruge "Medermy" er blevet identificeret.

Action "Mederma" stof kan ikke vurderes entydigt. Afhængig af de individuelle karakteristika for hver person og hver krop til nogle mennesker, han er en meget god hjælp, mens andre ikke har overholdt en lille eller ingen effekt. Men til anmeldelser, de er positive for det meste. Mange patienter rapporterede, at stoffet effektivt i de situationer, hvor det er ordineret af lægen. Den negative feedback er oftest nævnes prisen på lægemidlet. Det er høj nok, og behandlingen tager lang tid. Dette kan medføre, at patienten nogle finansielle vanskeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.