Hjem og familieTilbehør

Begge derhjemme blegemiddel tyl: Dokumenteret måder

Med alle de forskellige bekymringer, som enhver kvinde står over for, et af problemerne er yderst sjældent, men beslutningen om at væsentlig indflydelse på beskyttelsen af familiens budget på underskuddet.

Det er det problem - både hjemme blegemiddel tyl. Støv fra vinduet, røg, dampe mens madlavning på gaskomfur, solens stråler og andre faktorer fører til absorptionen af den oprindelige hvidhed og tabet af en smuk stof skær. Med jævne mellemrum og oftere i foråret, du ønsker friskhed og nyhed. Skift ikke kun din personlige garderobe, men også til at tænke på opdatering af "beklædningsgenstand" af vores vinduer. Det er et spørgsmål - hvordan at blege gulnet tyl?

grandma midler

Husmødre deler ofte deres oplevelse af landbrug, herunder de sider af mange aviser og blade. "Hvor tyl at blege? Ja, nemt! 2 spsk af hydrogenperoxid (% 3) plus 1 spiseskefuld ammoniak og varmt vand (80˚) i emaljeret spand, sættetid 20-30 minutter - og du er færdig! "- siger en af dem, citerer oplevelsen af mødre og bedstemødre. "Hvidere tyl hjemme kan bruge stærk saltopløsning (1-3 spiseskefulde salt pr liter vand). Blød i varmt vand for en dag", - siger den anden værtinde. Også rådes til at anvende "Purcell" i tilfælde tyl med print (mønster).

En masse positiv feedback vedrørende disse tips - tips sandfærdige og effektive metoder. Og hvordan i hjemmet til at blege tyl, hvis du virkelig ikke ønsker at eksperimentere? Så købe den velkendte siden sidste århundrede - fra den sovjetiske periode - en billig måde "hvidhed". Med dem tilbagesvalet tyl i 15-20 minutter og fik derefter lov til at henstå i 10 timer i denne opløsning.

Andre blegemidler

Sådan blege tyl moderne metoder i hjemmet? Til dette passer det velkendte og smerteligt kendt af alle blegemiddel Vanish. Hvordan man bruger dem, behøver ikke at forklare - reklamer ikke glemme teknikken. Men kogning med dette værktøj gør ikke ondt, fordi det er blødt og delikat effekt på stoffet.

Tyl stofhvidhed at opnå og vil anvende oxygen blegemiddel "BOS", som ikke indeholder chlor. Det tilsættes i vask i maskinen. Egnede midler og Amway blegning fremgangsmåde svarende - i en vaskemaskine, men ved den højeste temperatur.

Blændende hvide gardin vil finde, hvis der efter vask og skylning det dyppet i koldt saltet vand, som det er nødvendigt at pre-tilføje op til tre dråber grøntfoder. Hvis i stedet for en sidste udvej, bruge blånelse, derefter ind i løsningen, tilsættes lidt mælk.

Man bør altid huske på, at enhver gardiner maskinvask delikat cyklus kun, pænt foldet dem flere gange til den lille størrelse af rektanglet for at undgå folder, der er vanskelige at udjævne. At vaske kniplinger gardiner ikke værd at trykke på. Det er pakket ind i et tørt ark, og derefter hænge til tørre. På baggrund af disse talrige eksempler og tips, kan du nemt bestemme, hvordan derhjemme blegemiddel tyl, og derefter videregive deres erfaringer til børn og børnebørn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.