Hjem og familieTilbehør

Så længe jeg holde huset rose

Danner en stor buket roser eller modtaget den som en gave til min fødselsdag (som naturligvis meget pænere), er det værd at overveje, hvad de skal gøre, så han stod lidt længere. Efter alt, sådan en skønhed i første omgang, er det værd en masse penge, og for det andet, det er en skam alle de samme, hvis du fade i den anden eller tredje dag. Derfor er der et par regler for buketter.

farver fysiologi

Det viser sig, at ikke alle slags roser mellem dem kombineret! Derfor, for, så længe holde roserne, du har brug for at forstå de sorter. metaboliske produkter af en slags kan påvirke sundheden for en anden. Med hensyn til kompatibilitet med andre farver, roser i denne henseende er meget lunefuld. Til dem i en buket kan kun tilføje liljer, pelargonier, pyntegrønt. I intet tilfælde kan ikke kombineres med dem også kraftigt duftende blomster - violer og søde ærter, liljekonval og magnolia.

Også være opmærksom på det tidspunkt på dagen, at du giver roser. Det siges, at i løbet af dagen er bedre at bære lys mørk rosa, mens lyset af lysekroner og lamper er modtagelige for lyse farver.

Pick up vasen

Og også her er der nuancer. For eksempel, hvis en flok kort, men storslået, har behov for passende bred vase til ham. Bedre bare at løsne bæltet og tillade ånde blomster, blomstre. Tall stængler brug tynd og lang vase.

Tænker hvor længe at opretholde roserne, bør du være opmærksom på sammensætningen af farver i en vase: grund til at købe alle de blomstrende knopper er meget bedre, når halvdelen vil blive lukket, så hver dag vil være en flok af selv-forny. Vær opmærksom på tonen i vasen - til sådan en buket er bedre at vælge en farve (keramik eller porcelæn).

Så længe du holder roserne i en vase?

Her er de grundlæggende regler for smukke kongelige farver:

  • Bare præsenteret en buket roser skal beskæres med omkring 1/3 (hvis du vil beholde stilke længe, mindst 1/4), fjern de nederste blade og torne. Gør skrå skive for at undgå luftlommer i de grønne "skibe".
  • Du kan tage den nemme vej og bruge konserveringsmidler, der sælges i blomster boder. Og du kan tilberede det selv: for eksempel, hvor lang tid at opretholde den buket roser med til sukker og salt (2-3 teskefulde mangler en stor mængde vand).
  • Tilsætning af krystallinske pulvere, roser er modtagelig sur væske: tilføj spiseskefuld eddike eller citronsaft. Egnet pastil og "Aspirin" lægemiddel, opløses i 1 liter vand.
  • Jeg spekulerer: i en sølv beholder i oldtiden behandlede blomster, fordi de var tre gange så lang tid. Så synker til vasen sølvske bund eller en ring, hvorefter en lang beundre de blomstrende knopper.

Hvilken slags vand at hente buketten? Selvfølgelig, i betragtning af kvaliteten af vandet i vores vandrør, er det bedre at forberede sig på forhånd supernatanten. Det skal være cool, men ikke koldt! Det skal skiftes hver dag, ikke for doven til at vaske stilkene under rindende vand. Også værd sprøjte bladene og knopper af sprayen.

Af den måde, sneen smelter eller regnvand - den bedste drink til disse planter. Hvis du kan holde blomsterne i det, så tøv ikke, det er den bedste måde, hvordan man holder længere steg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.