FormationHistorie

Sergey Romanov. Romanov dynastiet

Storhertug Sergei Alexandrovich Romanov, der tilhører Romanov dynastiet, blev bagtalt og revolutionære, og medlemmer af high society. Hans slynge mudder i udlandet, men kirken forblev elskværdige og gav manden trøst, og han til gengæld brugte det. Men den grusomme verden fortsatte med at hjemsøge ham, så længe Sergey Romanov ikke er blevet brutalt myrdet.

Århundreder er gået, men selv i dag er der dem, der fortsætter med at tale ondt imod prinsen. Men i virkeligheden ved vi meget lidt om Sergei Alexandrovich, hans adel og åndelige skønhed. Hvem er han virkelig - Storhertug Sergei Romanov?

Kort biografi Sergeya Romanova

Født søn af kejser Alexander II 29. april 1857. Først hævede han brudepige A. F. Tyutcheva, og allerede syv år denne pligt blev overført til D. S. Arseneva. Hans lærere så ham som en god mand, en usædvanlig god.

Indtil 1884 var det rygter om, at storhertugen har en masse fejl. Han begyndte at håne, højere er selv afvist af samfundet. Imod alt dette Duke Sergei Alexandrovich Romanov fundet gode midler - kolde ansigt, reserverthed, overdreven strenghed. Måske er hemmeligheden bag hans dobbelthed: en streng udseende og sårbar sjæl. Angreb fra offentligheden faldt i 1884, da Sergei gift Elizabeth Feodorovna. Det var virkelig en åndelig ægteskab, selv om nogle følte sig helt anderledes.

Sergey Romanov Politik

Efter hans forældre døde ung Sergei sluttede sig til Guard indtil 1887, befalede han den kongelige bataljon af Preobrazhenskij Regiment, og derefter hele regimentet som generalmajor. I 1891 blev han guvernør-general Moskva. Allerede her Sergei Alexandrovich Romanov blev en tilhænger af enevælde og brutale handlinger konservativ. Han havde den klare overbevisning, at kunne redde landet kun loyalitet over for ortodoksi.

Med sådanne overbevisninger, Duke Sergei gjorde sig mange fjender. Han startede skarp på det tidspunkt for den russiske arbejdskraft spørgsmål, gør alt for at sikre, at arbejderklassen var bedre. Tak til Sergey folk var i stand til at rette deres klager til politiet. I februar 1902 arrangerede Sergey Romanov en arbejdsgruppe demonstration.

Denne politik forårsagede utilfredshed blandt de revolutionære og kapitalister. Sidstnævnte gøres endnu afskaffelse af arbejdernes organisationer. Sig selv Sergey Aleksandrovich Romanov var en modstander af revolutionen, en fjende af den forfatningsreform, var imod oprettelsen af populære regering i Rusland.

Selv efter "Bloody Sunday" 9 jan 1905 erklærede oppositionen Sergei Alexandrovich synderen brug af militær magt. Social Revolutionære Parti havde allerede dømt til døden Prince Romanov.

1 januar 1905 Sergey Romanov forlod posten som guvernør-general Moskva og blev chef for Moskva Military District.

De sidste dage af storhertugen

Selvom Sergey Aleksandrovich og resigneret, det var farligt for revolutionære. Det blev jaget, så hver dag modtog han truende noter.

9. januar Prince Romanov flyttede med sin familie til Kreml, hvor hver dag gik ubemærket hen i guvernørens hus. Han vidste, at han var ved at forberede et forsøg.

4. februar Sergei forlod porte Kreml og blev revet såkaldt helvedesmaskine, hvilket kastede terrorist Kalyaev. Resterne af den afdøde blev transporteret til Alexis tempel Chudov kloster. Allerede februar 10 otpeli sent.

Sergey Romanov døde med erkendelsen af, at hans liv er en trussel, der jagede ham. Men med alt dette, havde han ikke reagere på nogen overtalelser til at være forsigtig. Han var manden, der skræmte eller tvunget til at ændre deres tro og principper, det var umuligt.

Prince Romanov Begravelse

Sergei Alexandrovich Romanov, storhertug, blev ikke begravet i Peter og Paul Katedralen i St. Petersborg. Hans jordiske rester blev begravet i templet, der blev bygget under Alekseevskii katedral Chudov kloster. I 1995 blev resterne overført til Novospassky Kloster.

Mordet på Prins Romanov var et chok for de monarkistiske kredse af samfundet. En masse mennesker begyndte at Sergei Alexandrovich forsvar, siger, at han var en human mand, gøre godt mod almindelige mennesker, ikke udsætte det for at vise. Det er, hvad han elskede og respekteret af mange.

Sergey Romanov udseende

Sergey Romanov var høj, havde en naturlig skønhed og elegance. Men på andre gav han indtryk af behersket og kold person. Mange har hævdet, at han er kæphøj og hård. Denne udtalelse er falsk, fordi Sergey Aleksandrovich var en god mand, hjulpet folk, men hemmeligt.

Meninger om Sergey Romanov

Mange folk troede, at storhertugen har spillet en stor rolle i efteråret imperiet. Den opfattelse var, at Sergei var uvidende i sager hær kommando af, at flagre deres fejl, at give offentligheden en lejlighed til bagvaskelse, og Forbandelsens. Men kun få mennesker ved, at bag masken af kulde og ikke-emotionelle person, gemmer sig sårbar og venlig sjæl. De, der kendte Sergei Alexandrovich, kunne sige med sikkerhed, at den person, han var følsom og lydhør, mens parading aldrig udstillet deres sande følelser. Masken af "Iron Man" han sat på takket være dem, der gjorde grin med ham så voldsomt. Og som en person, han var dybt sårbar, er det forårsager betydelige smerter.

Til minde om storhertug Sergei Romanov

Den asketiske af den russiske ortodokse kirke, Storhertugen var en mæcen og medlem af mange institutioner, der spænder fra offentligheden, akademisk og slutter med velgørenhed. Han var formand for Historiske Museum. Alle Romanov dynastiet kunne være stolte af Sergei, fordi han havde store tjenester til Kirken og landet. Han var en helt i krig med Tyrkiet, helten fra Plevna. Men måske hans største bedrift var at styrke den ortodokse i Palæstina og i hele Østen.

I løbet af de tolv år af hans guvernør forsøgte prins til at rejse kapital. Lost under indflydelse af andre kulturer værdsætter helligdomme, attraktioner, bygge et liv i Rusland med ham ikke blot tilbage, men også i høj grad ophøjet.

Sergey Romanov var virkelig en fantastisk mand, der formåede i løbet af den generelle fordærvelse af sind ikke at miste troen på Gud, for at vise for offentligheden som et eksempel på hans familieliv, indtil sine sidste dage at være tro mod sine indre overbevisning og pligt. Han, der har oplevet alvorlig moralsk og personlig uro, latterliggørelse og forræderi, har formået ikke at miste dig selv.

Ateistisk propaganda gjorde alt for at slette navnet Sergeya Romanova af Ruslands historie. Det blev fabrikeret en masse frimærker, der er pålagt hans liv. Og gudskelov at vi i dag er i stand til at læse filer og scanning de originale dokumenter, for at opdage sandheden i dette komplekse emne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.