Mad og drikkevarerOpskrifter

Fastetiden pie

Charlotte elsket af mange husmødre for enkelhed og alsidighed af opskriften. En lille liste over ingredienser, deres relativt lave pris, uhøjtidelig madlavning, og vigtigst af alt, evnen til at variere toppings - takket være alle disse kvaliteter, er denne parabol fortjent medtaget på listen over de mest almindeligt anvendte recepter for de fleste familier. Siden min barndom jeg elsker at bage, men altid undgået de komplicerede opskrifter hvor dejen skulle ælte, rulle ud. Nå, Charlotte, da min kærlighed til tærter - bare en gave! Dejvæske nok simpelthen hældt i sin form, og alle.

Den række fyld genererer det samme antal forskellige opskrifter sharlotok. Blandt ingredienserne i den klassiske opskrift indeholder æg, og dejen fremstilles er normalt det samme som en normal kiksedej. Men i de dage af fasten, mange spekulerer på, hvordan at lave mad Lenten pie, det vil sige, bør dets sammensætning ikke indeholde æg og andre animalske produkter. Og hvis du finder en mager stopning er ikke svært, så hvordan at undgå at tilføje æg til dejen, ved ikke alt. Så i dag vil jeg fortælle dig et par interessante muligheder, hvordan man forbereder sådan en mager Charlotte.

Den første opskrift jeg kan virkelig godt lide det fylde appelsiner, og smag giver en meget aromatisk, citrus. Men hvis du er allergisk over for citrus, så vær forsigtig, kan det være nødvendigt at bruge appelsiner i stedet for abrikoser eller ferskner. I min familie ingen har allergi der, og orange tærte bliver under fasten vores vigtigste dessert.

Så du er nødt til at tage to store orange. De skal første vask, så hæld kogende vand. Tør og riv appelsinskal. Derefter vender appelsiner ren, adskille i skiver, og hver skive skæres i to eller tre dele. Valnødder, rene og hak dem. Hvis du ikke behøver at gøre en særlig helikopter, gøre som mig: Sæt afskallede nødder på en træplade, dække med plast wrap eller et håndklæde og begynde med en kagerulle til at rulle møtrik masse. Færdige valnød krummer, bør du få en halv kop. Derefter i en skål, bland halv kop sukker, en halv kop stærke teblade, 60 gram af vegetabilsk olie er lugtfri, appelsinskal, vanille, tre spiseskefulde gul marmelade (fortrinsvis af samme orange - hvis ikke, så abrikos, fersken, fra gul blomme eller hvid kirsebær) . Med hensyn til sidstnævnte, hvis du marmelade eller en tyk marmelade, så det og sætte i dejen, men hvis kogt marmelade med stykker af frugt, er det bedre at slibe i en blender, indtil glat.

Bland alle ingredienser med en mixer. Omkring to kopper mel, forbinde med en spiseskefuld bagepulver og derefter langsomt hæld i dejen. Igen, alle mix. Lenten pie bages fra dejen, den konsistens svarende til en tyk creme.

Formular til bagning pensel med smør, drys med mel. Halvdelen af testen hældes i den fremstillede form, hæld på toppen af appelsiner, blandet med valnød krummer og derefter hælde den resterende dej. Lean pie bages 40 minutter ved 180 grader. Dekorere den færdige kage kan være pulveriseret sukker og karamelliserede orange udsnit.

Kål pie er også meget behageligt og mit hjem, og mine gæster. Men min recept er ikke mager, men hvis retten kontor, er det nok bare at udskifte nogle ingredienser. I stedet for mayonnaise krukker skal tage 50 gram af vegetabilsk olie og 200 g mineralvand og en halv kop i stedet for æg en stærk svejsning.

For min opskrift kål pie behov: 3 æg, en halv skefuld salt, en spiseskefuld sukker, 250 g mayonnaise eller creme fraiche, en teskefuld hydratiseret sodavand, en halv kop mel. Gnid salt og sukker med æggeblommerne, tilsæt mayonnaise. Proteiner piskeris separat og forsigtigt ind i dejen, bland forsigtigt. Bland mel med bagepulver og langsomt vsyp, bland med resten af massen. Halvdelen af testen hældes i formen. Finthakket kål og stuvet med løg champignon brug som fyld. Dæk med den resterende dej. Efter 40 minutter kontrolleres træ spyd parathed kage.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.