Mad og drikkevarerOpskrifter

Sesame sauce. Den sesam er god, og hvordan det kan bruges?

Sesame sauce, samt frø, gennem århundreder, er meget populær i Asien. Nu det er forberedt værtinde i mange lande, herunder i Rusland. Det er forbundet med den nutidige mode for kinesisk og japansk køkken. Sesamfrø på grund af sin neutrale smag perfekt med en lang række ingredienser, der giver dig hele tiden at eksperimentere. Desuden er produktet for at være yderst nyttigt, fordi det indeholder et stort antal af essentielle krop stoffer.

Om sesam

Små frø er en integreret del af maden i Østen. Det er føjet til næsten alle retter. Det er traditionelt betragtes som en af komponenterne i eliksir af udødelighed.

Der findes flere typer af sesamfrø. Den mest dominerende betragtes sort.

Det siges, at det forynger kroppen og forhindrer den i aldring. Desuden er det en af de få naturlige kilder til calcium. Andre typer af sesam har alle de egenskaber sort, men i mindre grad. Ved madlavning og forbindinger til dem ved hjælp af hele frø, jord og sesamolie.

Den klassiske opskrift på sesam dressing

Der er mange opskrifter på saucen. Traditionelt er det brugt som et supplement til sushi og ruller. Men sesam sauce og perfekt egnet til kød, fisk, grøntsager. Kølemidlet kan opbevares i køleskabet efter kogning i ganske lang tid, så du kan gøre det med reservehjulet.

For at forberede fyldet af de mest simple opskrift skal bruge:

  • sesamfrø;
  • citronsaft;
  • hvidløg;
  • dild.

Første, nødvendigt at knuse frø (25 g) til et fint pulver. Dette er lettest at gøre i en kaffemølle.

Mørtlen er nødvendigt at sætte en fed hvidløg, mash det godt, tilsæt 1 lm. L. citronsaft, knuste sesamfrø og 1 spsk. l. vand. Alle produkter skal være grundigt og tilføje nogle mere vand, som vil være tilstrækkeligt til at opnå den ønskede konsistens. Ved afslutningen af sesam sauce nødvendige salt, tilsæt det hakkede dild og peber, afhængigt af den ønskede intensitet.

Sursød sauce

Det er ingen hemmelighed, at en interessant forbinding kan omdanne smagen af enhver, selv de mest enkle retter. Fremragende forbinding til én friske salater, ville grøntsagsretter være soja sesam sauce med tilsætning af honning og citron. For at forberede en tjener du skal tage 3 spsk. l. sesamfrø, lidt antændt i panden, hvilket vil gøre dem mere duftende. Så male dem i en blender, tilsæt en halv teskefuld honning, 3 spsk. l. oliven (eller på anden måde) af en olie, og limesaft. Så, bland godt og tilføje et par spiseskefulde sojasovs. Tankning serveret i underkopper.

Enhver, selv en almindelig kål salat med sesam sauce vil være meget dem og sundere. Samt lækre smag af denne dressing er det perfekte supplement til traditionelle japanske retter.

For at gøre velsmagende og sund sesam sauce, kan du bruge en af de mange opskrifter. Hvis du ikke har tid, kan du købe en flaske af den mirakuløse fyldning butikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.