HobbyHåndarbejde

Moderigtigt løsning: Missoni strik mønstre eger

Brand symbol Missoni - strikket stof med zig-zag mønster, hvori alternerende striber af forskellige farver og bredder.

Der er ikke enighed om, hvad der udgør Missoni mønster, og at en simpel Zigzag. Designer siger selv, at hans navn kan være af multi-farvede trikotagestof, hvor de skiftende nuancer af lysbølger at læse. Først og fremmest er det vigtigt at den visuelle opfattelse. Den web kan være enten tæt eller lys (gennembrudt).

Historie mønster

Den originale flerfarvede mønster er så genkendeligt, at det synes han har altid eksisteret. Men dens historie går tilbage kun til midten af det 20. århundrede.

I 1947 mærkets grundlægger Ottavio Missoni åbner workshop om skræddersy strikkede sportstøj. Han besad kun tre maskiner. Derfor er den eneste mulighed for at sprede produktet var den idé at gøre dem stribet.

Noget senere, blev det købt af broderi maskine, som gav designeren mulighed for at udføre teknisk tegning i en zigzag formular.

Den første kollektion af tøj, der bragte stor berømmelse Missoni, blev etableret i 1958 for stormagasinet La Rinacsente.

Hvordan til at gentage mønsteret af Missoni

Needlewoman er heller ikke ignoreres den berømte Missoni zigzag mønster. Eller hæklede er det let at gentage. Den grundlæggende betydning er, at i en og samme række flere sløjfer provyazyvat sammen og gennem et hul svarende til det samme antal loops er strikket fra én.

Du kan udføre Missoni mønstre og hækling. En flerhed af udførelsesformer, men princippet danne et mønster i det væsentlige den samme. Hvis du kan skabe en masse nye originale produkter ved hjælp af denne simple teknik. Skyldes kombinationen af strimler af forskellige bredder og mønsterfarve vises, hver gang en helt ny måde. Og alt dette er skabt på baggrund af en enkelt gentagelse.

Missoni zigzag perfekt til strikning garn rester. Thrifty needlewoman nemt kunne gøre en masse af uaktuelle garner og tråde af en bekvem, praktisk og stilfuldt produkt.

Strikkeopskrifter klassiske Missoni eger

Med en populær beskrivelse af ordningen vil være lettere at forstå, hvis vi starter med studiet af den klassiske variant. Det er dannet af zigzag provyazyvaniya tre sløjfer sammen i toppen på det mønster. en sådan handling udføres i ansigtets (ulige) rækker. Det samlede antal loops forblev stabilt i produktet, kanterne (ved det laveste punkt på det mønster) udføres sc.

I processen med strikning farve udskiftes, men antallet af rækker af samme farve, skal altid være endnu.

I den klassiske udgave af den anden, og alle lige rækker strikkes vrang sløjfer. Hvis det imidlertid ønskes, at variere profildelen kan også være af lige rækker strik ansigtet. Dette vil gøre det trikotagestof mere struktureret.

Desuden er de klassiske Missoni mønster eger, kan du tilføje en smule sort, provyazyvaya mellem nakida to sløjfer i stedet for én eller udskifte det forreste bakgearet, provyazyvaya sløjfe sammen.

Moderne design Missoni

Eger bølgede mønstre fra berømte designer needlewoman begyndte at skabe tilbage i tresserne. Detaljeret beskrivelse kan findes i de fleste af fordelene ved at strikke Sovjettiden. De anvendes aktivt af vores bedstemødre og mødre gør små farvede strenge i trendy jakker og kjoler.

Men takket være stor berømmelse og som en konsekvens "zataskannosti" mønster i dag i den klassiske form, er næsten aldrig brugt. "Desværre", - siger flertallet.

Ikke ligefrem! Missoni designere har vi udviklet en række nye mønstre, farver og tredimensionelle løsninger, som også er let at læse de originale bølger af forandring. Men alle andre eksterne kvalitet afviger væsentligt fra den klassiske variant. Moderne strikkere aktivt bruger i sit arbejde mønstre af Missoni. Eger ofte strikke mønstre, kaldes "læg", "måge", "spænding".

Zigzag bruger krogen

Missoni at skabe et mønster ved hjælp af krogen let. Antag, at du har planer om at strikke kolonner med fm. Derefter provyazyvaem kæde af luften loop med ønsket længde.

Endvidere er alle rækkerne af trikotagestof udført i følgende rækkefølge: 3 luft sløjfer stige, fra den næste løkke er strikket 2 kolonne med fm, tre hængsler provyazyvaem en stilling med fm, af tre sløjfer er strikket en bar med fm, derefter en anden 3 kolonne på de næste tre sløjfer, og fra 4. løkke er strikket med 3 stobika fm. Gentage hele sekvens af handlinger indtil udgangen af serien.

Missoni mønstre i kvinders tøj

Mere end halvtreds års modehuset Missoni at skabe en unik model af tøj. Samlingerne kan findes næsten ethvert element af damer tøj. Og hvis et halvt århundrede siden, designeren udviklet kun kjoler og cardigans, men nu kan du købe mere og fodtøj, tilbehør, hjem varer med den berømte bølget print.

Glem ikke om brand og dem, der elsker at strikke. Missoni mønstre ofte blevet et diskussionsemne i mange håndarbejde klubber. Dygtige hænder er lys og varm, tæt og delikat, altid magisk smukke produkter. Efter alt, er intet så rentabelt ikke understrege stil og personlighed af ejeren ting som en kombination af multi-farvede bølger på en strikket stof.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.