LovStrafferet

Angrebet på samlere. straffeloven

Behovet for handel har altid været det første sted i det menneskelige samfund. På grund af det faktum, at verden har udviklet sig, at varer og materielle værdier, der er nødvendige transporteres over lange afstande, end aktivt anvendes af kriminelle elementer, der ønsker nemme penge.

Behovet for beskyttelse

Meget snart, handlende indså, at fremme i vejen for støtte, uden at pålægge svarende til den frivillige overgivelse af ejendom. Oftest blev de ledsaget af modige drenge, der er udstyret med den nyeste teknologi. Stærk og desperat.

År bestået. Ændrede verden, var der andre teknologier, men ønsket om lette penge og forsvandt ikke fra hovedet på mange brushoveder.

Historien om skabelsen

Kontant samling service i vores nuværende forståelse af USSR udkom i 1939. Det blev oprettet af staten Bank. Angrebet på samlere var en yderst sjælden begivenhed i disse dage.

Den grundlæggende service formål var at transportere store summer af penge og værdipapirer, ædle metaller og andre genstande, der har vigtige stat værdi.

Under eksistensen af solfangerne på det retlige område har kun været mindre ændringer - de har altid arbejdet på banksystemet af landet.

Indtil halvfjerdserne i dette århundrede, tjenesten var ganske smal og har ikke været brugt i store mængder. Enorme pengesummer fra banker og posthuse for udstedelse af løn transporterede almindelige bogholdere i bedste fald på transport, og ofte i en normal taxa.

Selv sjældne tilfælde af røverier er ikke specielt opmuntret ledere til at reformere det globale system for beskyttelse.

udvikling

En stigning i kriminaliteten i 70'erne stadig ikke lov til at forlade tingene som de er på deres pladser. Enorme summer er i stigende grad at få nogen fans af nemme penge, og dette skulle være noget at gøre med det samme.

I slutningen af firserne pengene til lønninger fra virksomhederne i stigende grad begyndte at bringe ikke revisorer og specialuddannede folk fra staten Bank.

I første omgang, de fleste af dem er ikke meget forskellige fra almindelige borgere - er klædt i tøj tåler, uden beskyttelse og ofte uden våben. Dette var de kriminelle var godt informeret og gik på et røveri, der allerede grundigt bevæbnet. Beklager, kan ikke undvære dødsfald. Sikkerhed forsøgte at beskytte betroet værdier, men selv mod pistolen med bare hænder er ikke specielt pomashesh.

Hver regelmæssig røveri af samlere gav et klart signal til banksystemet, at fans af nemme penge bliver mere og mere desperat og forberedt.

våben

Indenrigsministeriet havde intet andet valg end at give tilladelse til stigningen i antallet af skydevåben i landet. Hver ny angreb på samlere løser hænderne på repræsentanter for banker i at fremme dette spørgsmål på højeste niveau.

Men den blotte tilstedeværelse af et skydevåben er ofte ikke nok, hvis fjenden som en overraskelse. Pansrede køretøjer indtil det var, og det var nødvendigt at hurtigst muligt søge vej ud.

skudsikker vest

Efter at have studeret mere end én røveri af samlere, kom politiet til den konklusion, at de fleste af de skader, der opstår i den menneskelige krop. Så på personalet begyndte at dukke skudsikre veste.

Selvfølgelig er der er en lille hage. Selv i dag, er vesten lavet af tykke plader. Og i firserne halvfemserne hans vægt oversteg tyve til tredive kilo. Bær dette hele dagen, men stadig i en aktiv tilstand, gå, ligesom ikke alle. flak jacket ofte filmet end aktivt nydt angribere. Mange midler blev derefter kastet til oprettelsen af en lighter modstykke.

Moderne solfanger er forpligtet til altid at være i en skudsikker vest. Under hans fravær beror betydelige bøder og i nogle tilfælde - afskedigelse. Heldigvis moderne skudsikre veste lettere og blødere end deres forgængere. En sådan beskyttelse rettet mod frelse de forskellige typer af våben.

Lindre belastningen af ryggen hjælper udledning, som også har en række nyttige lommer. Røveri af samlere, selvfølgelig, er vanskeligt, hvis medarbejderen er i en bekvem trafik og bære uniform.

hjelm

Angrebet på samlere gennemtænkt til mindste detalje. Hoved beskyttelse er en af de vigtigste elementer.

Derfor blev det indført den obligatoriske iført konventionelle militære hjelme, i virkeligheden, var tung, ubehagelig og ineffektivt.

Moderne hjelme er lette, de giver dig mulighed for at beskytte dit hoved og hals fra kugler og granatsplinter. Fraværet af retsmidler - demonstrative foragt for sit eget liv, som straks giver lægmand. Øjnene er beskyttet ved hjælp af taktiske point.

Radioen og radio

De skydning samlere i mange regioner - næsten dagligt kriminalitet. Tilgængelighed af kvalitets kommunikation - en væsentlig egenskab for beskyttelse.

Mange private bureauer spare på ratsiyah, at få den mest overkommelige og billige. Det største problem i dette tilfælde - at blive opsnappet af hackere signal.

Store banker og store organisationer har ikke råd til at lække, så erhverve og dyre radio og adgang til professionel frekvensområde. Selvfølgelig skal hvert medlem af gruppen har sin egen radio for at kunne formidle viden til medarbejdere, samt på midterkonsollen.

pansret bil

Som allerede nævnt ovenfor, for lang tid i en særtransport var ikke absolut nødvendigt. Angrebet på indsamlere i Moskva var ekstremt sjældne. Men underverdenen ændret. Samlere ubeskyttet transport bliver et let bytte.

I slutningen af firserne til at modtage gæster, regulerer farve og særlige signaler af opkøber biler.

Lettiske fabrik "RAF" en af de første serielle producerede pansret bil. Senere sluttede sig til specialister, at ændre de behov, transport af værdigenstande "UAZ", "GAZ", "Kamaz" og nogle andre mærker.

I fremtiden har angrebet på St. Petersburg samlere, kapital og andre russiske byer bidraget til at undgå den model, købt i udlandet.

straf

RF straffelov har en særlig artikel, der beskriver det et angreb på samlere. I de fleste tilfælde er disse sager betragtet som røveri eller røveri (artikel 161 og 162 i straffeloven, henholdsvis). Kriminelle får lange fængselsstraffe, herunder livsvarigt fængsel.

tjeneste dag

Samlere er blevet så velkendt og vigtigt i vores liv, at deres honorering blev tildelt sin egen ferie, som fejres hvert år den første august.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.