HobbyHåndarbejde

Strikket badetøj. Diagrammer og beskrivelse af arbejdet

I de seneste år, vinder stigende popularitet af strikkede badetøj. Gennembrudt, lys, med indviklede mønstre, de vil skabe en sofistikeret, spændende og levende billede på stranden. Med dette tilbehør vil ikke gå ubemærket hen!

Så, hvad der kræves for at skabe en strikket badedragt? Ordning, garn, stofbeklædning, hat band, krog, nål, sytråd. Garnet pick tynde bomuld og elastan. Husk på, at nogle typer af garn til strikning skrumpe.

Du kan oprette en separat smeltet eller strikket badetøj hækling. kopper til ordningen, der typisk har en trekant form kan være anderledes. Den enkleste af dem er præsenteret i denne artikel. Slut først til ringen af en kæde af 5-7 luft loops, derefter bundet med sine kolonner, uden fm. Næste strik som vist på billedet til den ønskede størrelse dig. Det skal bemærkes, at koppen vil gennembrudt, så brug foring. Dette kan være ens eller kontrasterende farve strikket stof.

Top er klar, og vi fortsætter med at producere strikkede badetøj. for den nederste del af ordningen er for det meste findes på internettet. Men vi gør lettere. Tag nogen trusser, komfortabelt og egnet til modellen, og bruge dem som skabelon. Start bedre med den øverste forreste del. Dial det nødvendige antal luft sløjfer og udfør 3-4 rækker af søjler med fm. Fastgør til prøven, og begynde at reducere antallet af kolonner, provyazyvaya 2 sammen. Bind kile, og derefter begynde at udvide lærredet. For at gøre ved at følge med 2 søjler i en løkke af forrige række.

Når lærredet er klar, vil forbinde sidesømmene. Gør det nemt. Kombiner produktet vrangen ud og udføre et antal kolonner uden nakida indfangende krog sløjfer forreste og bagerste dele. På bagsiden af skridtet er nødvendigt at sy foringsstofstykket. Det er tilrådeligt at bruge et naturmateriale, badedragt var hygiejnisk.

Dernæst skal du forbinde koppen og trusser, hvis du beslutter at binde den sammenhængende strikke badedragt krog. Ordningen for dette er ikke påkrævet. Du kan blot udføre et rektangel af gennembrudt mesh. I midten af det, vi er nødt til at gøre en lille smule længere tid at skabe en sofistikeret silhuet. Reducer bredden på den samme algoritme, der bruges til at oprette shorts.

Til badedragt ikke gennemgås, på kanten af den nedre og øvre dele skal blandes i en hat gummi. Så vi vil ikke kun smukke, men også behagelige at have strikket badetøj. Handling ordning kan være anderledes. Du kan strikke elastik på en gang, i forbindelse med arbejdet. Vi vil gøre det efter at produktet der skal gøres. Vedhæfte elastisk til kanten af badedragt og drift tråden under den. Angiv en krog ind i løkken, grab tråden og følg kolonnen, uden fm. Stropper vil gøre det samme.

Sørg for at prøve at skabe deres egne hænder strikket mode badetøj! Ordninger og stilarter kan findes på internettet og relaterede magasiner. Kan du komme med din egen. Under alle omstændigheder vil din strand tøj være unik!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.