FormationHistorie

Pilot Marina Raskova, Sovjetunionens Helt. Biografi, prisuddelinger

Antallet af kvinder, der blev en helt i Sovjetunionen, navnet Mariny Raskovoy står. Hun var blandt de første til at modtage den "Gold Star". Desuden har denne kvinde fået tildelt to leninordenen, og bekendtgørelse af den Fædrelandskrig af første grad (posthumt, i 1944).

Marina Raskova - en berømt navigator, mere end 6 tusinde kilometer fløjet gennem taiga .. Dens unikke fly lavet en landing i en sump. Marina Raskova - denne legendariske Major, der arbejdede i en særlig afdeling af NKVD. Hun dannede luft gruppen, der består af 3 kvindelige luft regimenter: Fighter (586:e), Bomber (587 th) og nat bombefly (588 th). Brave piger i 588 th Regiment af de mest frygtede fjende. Han gav dem tilnavnet "Natteheksene". Se Victory Day dog Marine Raskovoy ingen chance. Så brat forkortet hendes liv ...

Marina Raskova: biografi

Marina M. blev født i Moskva den 28. marts 1912 Hendes far - Mihail Dmitrievich Malinin, en iværksætter, en opera skuespiller (baryton), en sanglærer. Marinas mor - Anna Spiridonovna (nee Lyubatovich). Hun arbejdede fra 1905 til 1932, en gymnasielærer i Vyazma, Torzhok og Moskva. Efter at have nået pensionsalderen boede Spiridonovna Anna i familien af hans datter Marina Mikhailovna.

Skolepenge, laboratoriearbejde

Fremtidig stor pilot og "gudmor" nat bombefly Sovjetunionen er afsluttet en syv-årig skole, læring undervejs ved Conservatoire (børneafdeling). Marina arvet musikalske talent fra sin far, sanglærer. Hun forudsagde en fremtidig operasanger. Imidlertid blev Marina M. ikke bestemt til at blive en kunstner: hans far døde, og for at støtte sin mor, bror og jeg selv blev Marina tvunget til at bosætte sig i 17 år som en lab assistent. Hun arbejdede på en kemisk fabrik Butyrskaya.

at skabe en familie

Future Pilot Marina Raskova i 1929 (april) var gift - hendes mand var ingeniør af laboratoriet Raskov Sergey Ivanovich plante. Familiens datter Tanya blev født et år senere. På grund af fødslen af sin datter Marina brød op i oktober 1931 sit arbejde. I oktober 1935 skilt hun sin mand.

Job Aeronautical Laboratory

I 1932, Marina Raskova skifteholdsarbejde, sidder i et laboratorium aeronautiske ordfører (Air Force Academy of den røde hær til dem. Zhukovsky). Marina var her i en helt anden verden. Yderligere pligt det var at bringe sofistikeret instrumentering på foredraget - Sekstanter, aerotermometry, manometre. Nogle af navnene på alle disse enheder er, hvad omkostningerne, og principperne om deres aktiviteter for de unge piger var først overhovedet utænkeligt. Men Raskova sidst sorteres ud på destinationen af alle disse instrumenter - til arbejde, hun var nødt til at være til stede sammen med de studerende på akademiet om mange praktiske lektioner og foredrag.

Studere bøger, en vellykket eksamen

Årig aftale i 1930 var i USSR populær hobby, kan du endda sige romantisk. Det var endnu ikke gennemført det kunststykke Georgiem Baydukovym og Valeriem Chkalovym, men unge mennesker er i stigende grad interesseret i modelfly og svævefly. Marina M. revet med luftfart, selv på det tidspunkt, kunne få har forudsagt, at den 20-årige pige venter på fremtiden for flyvningen.

Marina Raskova som en flittig elev, én efter én, studere bøger om dygtighed af navigatoren. Motiveret af nysgerrighed, hun havde studeret og relaterede videnskaber: fysik, avanceret matematik, astronomi, radiotekniske, meteorologi og mange andre. Aleksandr Vasilevich Belyakov, læreren for Akademiet, bemærkede stand medarbejder. På det tidspunkt havde han allerede kvalificeret navigator. Alexander begyndte at hjælpe Raskova. På grundlag af erhvervede viden, uden hans beskyttelse, Raskova Marina Mihaylovna glimrende bestået eksamen. Hun blev en kvinde-navigator, den første i den hjemlige militær luftfart. Således Raskova selv under træning gennemført kompleks forskning.

Tage et billede og beskrivelse af kysten

På Sortehavet i disse år blev lagt passager gidroavialiniya i retning af Odessa - Batumi. Oplysninger om forholdene i området var meget tiltrængt ingeniører. Marina M. blev anmodet om at tage fotografier og beskrive dele af den fremtidige rute. Marina måtte flyve i perioder med 7 timer om dagen, ofte under vanskelige forhold, når havet er stormfuldt. Hun studerede omhyggeligt Krim og Kaukasus kyst, vandet i Det Azovske Hav. De opnåede resultater beviser, at Marina Raskova, kvinde-pilot, blev en fremragende navigator. Hun blev udnævnt som instruktør efter aeronautiske laboratorieundersøgelser. Og så begyndte hun at undervise på Akademiet indfødte navigations deal. Og det er i en alder af 22 år.

Gæsteforelæser

Raskova Marina Mihaylovna, altid pæn, yndefuld i form og blå baret, gennemførte klasser for højtstående officerer. Ærværdige jord krigere hun underviste taktik luftkamp og det grundlæggende i at flyve. Også, Marina førte og praksis i uddannelsen på at gøre tunge bombefly TB-3 til 50 opkald på et mål i løbet af en enkelt flyvning! Vi kadetterne svimmel, men Marina følte fint. Det syntes, at denne modige pige ved navn himlen, og en Marine havde mulighed for at blive pilot. Og hvad en chance! Leder af Akademiet personligt adresseret til hende. Han ønskede at belønne Raskova til uddannelse navigatører. Så Marina M. bad hende om at undervise i ledelse fly ...

May Day flypast

En drøm går i opfyldelse! I Tushino, i Central Air Club, Marina uddannet fra pilot skole. Snart blev hun betroet en meget vigtig sag: forberedelse af hovedstaden May Day flypast. Det vil sige, at de blev udført på "udmærket". Marina Raskova hver gang personligt førte driften ved roret af flyet, højtideligt afholdt i Moskva på ferie.

Aviser skrev om Marine Raskovoy, alle Moskva kendte hendes navn. Marina M. NKVD blevet en konsulent, og derefter bemyndiget den særlige afdeling. Hun har været involveret i langdistance-flyvninger, indstilling optegnelser og endda luftfart generaler overraskes deres flyvninger. Men den væsentligste Slava Raskovoy, All-Union, var endnu ikke kommet.

verdensrekord

Marina Raskova i 1938, lavet i besætningen ANT-37 "Rodina" nonstop flyvning fra Moskva - Fjernøsten, under vingen forlader mere end 6400 km.. Udover Marina M., om bord på flyet var Polina Osipenko og Valentina Grizodubova. Alle af dem blev senere tildelt titlen Sovjetunionens Helt. kvinders verden distance rekord blev sat denne flyvning: fly brød i en lige linje 5908 km, og efter kurset - og 6450 km. Men denne unikke flyvning endte ikke passer standard ...

Ankommer til Fjernøsten, ANT-37 faldt i sump skov, ligger i nærheden af Khabarovsk, nær landsbyen Kirby. Således blev Raskova tvunget til at springe ud i efteråret taiga. Venstre med en revolver, en kniv og en lille udbud af mad, overvinde en kold, 26-årig pige at nå ud til min kammerat på 10 dage, skræmme bjørne og losser, spise bær og sove i træer.

Marina Mihaylovna Raskova overlevede, hun var i stand til at gå. I alle sovjetiske aviser fik historien. Moskva mødt som helte modige piger med dem begyndte at tage et eksempel. Marina Raskova brugt en kort tid på hospitalet, skrev en bog, som hun kaldte "Noter fra en navigator." Den Store Fædrelandskrig begyndte et par år senere.

Oprettelse kvinders sprænghoved

Hero of Sovjetunionen, navigatøren og piloten Marina Raskova sommeren 1941 begyndte at søge tilladelse til oprettelse af kvindernes kamp enhed. Hun havde endda personlige kontakter med Stalin og brugte sin position til at opnå denne beslutning. Tusindvis af repræsentanter for messen køn i vores land støttede hende. Mange af pigerne forsøgte at få til fronten og bortvise fra område hjemland de tyske angribere. Efter at have modtaget tilladelse, begyndte Marina for at etablere disse eskadriller. Marina Raskova hele landet på udkig efter eleverne i flyvende klubber og flyvning skoler. Selv blandt ikke-piloter var villige til at slå tyskerne i himlen. Piloter, selvfølgelig, blev, ikke alle, men funktionen af de regimenter Marina Mikhailovna blev udelukkende kvindelige sammensætning. Alle var kvinder - fra lodser og kommandør til kokke og teknikere.

586 th, 587 th og 588 th regimenter blev skabt under ledelse af Mariny Raskovoy. Major Raskova snart blev udnævnt chef for bombefly regiment (587 th). Hun personligt udføre mange opgaver. Men den længe ventede sejr oplevede Marina Mikhailovna. To år inden udgangen af krigen var tabt Marina Mihaylovna Raskova. Biografi, priser og resultater af denne kvinde - alt dette og stadig af interesse for mange af vores landsmænd. Mindet om den stadig er i live. Det er fortsat kun at fortælle, hvordan Marina Raskova døde, og hvor hun blev begravet.

Død Mariny Raskovoy

Marina M. døde nær Saratov (Mikhailovka landsby distriktet) 4- januar, 1943 styrtede flyet i vanskelige vejrforhold, når de efterlades til fronten, hvor en ny eskadrille var stationeret. Sandsynligvis stadig ville have gjort en masse for vores Marina M. land, hvis ikke forkortet af den pludselige død af hendes biografi.

Marina Raskova blev først begravet i Saratov Limes Park, på legepladsen. Så blev hun genbegravet her, i blomsten gyde, og derefter - på opstandelsen kirkegård i byen Saratov. HSU Raskova Marina Mihaylovna blev kremeret efter døden. Urnen med hendes aske blev overført til Moskva. I dag er resterne af denne store piloter begravet nær Kreml væg på Den Røde Plads, Moskva. Feats Mariny Raskovoy begået i fredstid i mange år er et eksempel for mange piloter i vores land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.