FormationHistorie

Uddannelse Gamle russiske stat

Ifølge nogle forskere, dannelsen af den gamle russiske stat var resultatet af at kombinere østlige slaviske stammer. Men der var stridigheder mellem mange historikere om dannelsen af magt. Dette skyldes opstod omkring 200 år siden, den såkaldte "Norman teori".

De gamle krøniker af året 862 omtales som tid kald Varangian prinser med dominerende over dem Rurik i de slaviske lande. Dette behov er opstået på grund af spredning af interne stridigheder. Indbyggerne i Skandinavien (Prince-vikingerne) kaldes i nogle kilder "nordlige mennesker" - normannerne.

Diskussioner om deres kald begyndte i det 18. århundrede efter grundlæggelsen af Academy of Sciences og reformerne af Peter 1. På det tidspunkt inviteret til at tjene i St. Petersborg Academy of Schletzer, Miller og Bayer blev grundlæggerne af antagelser om, hvordan uddannelse var den gamle russiske stat. "Norman teori" antyder, at staten bragte skandinaverne. Således bliver strømmen ikke dannet af slaverne, og Øversteme vikingerne. Samtidig begyndte at sprede sig, og den anden, "antinormannskoe antagelse." Dens grundlæggere, Lomonosov og Trediakovskii hævdede, at dannelsen af den gamle russiske stat er en kredit til slaverne.

I en eller anden grad, de fleste af de historikere i det 19. århundrede var fortalere for spekulationer om dannelsen af vikingerne beføjelser. Men den historiske videnskab i det 20. århundrede Norman teori udsat for alvorlig kritik. Som et resultat, i dag de fleste af de videnskabsfolk og forskere historie benægter ikke indflydelse nogle af normannerne i dannelsen af den russiske stat, men omfanget af denne påvirkning er ikke overdrevet.

I de østlige slaviske stammer, lederne kaldet prinsen. Stamtavle af konger og fyrster i staten blev gennemført af Prins Rurik Vikinger.

Efter døden af Rurik, Prince of Novgorod, kom vikingerne til Dnjepr. Den første egentlige hersker i det gamle Rusland var Oleg. Om bevare sin autentiske oplysninger. Oleg begyndte forene lander i de slaviske stammer. I 882, han erobrede Kiev, dræbte herskede der Askold og Dir. At gøre byen hovedstaden, Oleg kaldte hende "mor til russiske byer." Der var således dannelsen af gamle russiske stat Kievan Rus.

Under regeringstid af Oleg havde jeg nogle gode kampe med mægtige Byzans, to gange han gik Vandreture til Konstantinopel. Som et resultat af denne aktivitet i de 907 og 911 år Rusland har indgået favorable fredsaftaler.

Gamle russiske statsdannelse fortsatte efter efter Oleg blev efterfulgt af Igor. Ifølge nogle kilder, han var søn af Rurik. Under regeringstid af Igor fortsatte inddragelse af Kievan Rus forskellige stammefolk formationer. Så han var medvirkende til fødslen af russiske bosættelser på halvøen Taman, afdæmpet belastende. Hertil kommer, Igor fortsatte meget aktivt udenrigspolitik Oleg. Efter de militære kampagner mod Byzans underskrev han det i 944 en gensidigt fordelagtig aftale. En af de første Prins Igor kolliderede med en tyrkisk folkemusik gruppe - Pechenegerne.

Den første hersker over den kendte historie, var Olga, enke efter Prins Igor. Prinsesse formået at holde fast i magten, ikke kun over Kiev, men også over hele Rus. Under regeringstid af Olga var strengt regulerede biflod forpligtelser.

Gamle russiske stat uddannelse varede indtil regeringstid Yaroslav (1019-1054). Denne lineal fik øgenavnet "den Vise". Jaroslav forenet deres magt næsten alle de gamle russiske lander. Prins tog "russiske Truth" den første lovgivningsmæssige kode. I løbet af sin regeringstid imperiet nåede højden af sin magt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.