FormationHistorie

Khanpasha Nuradilov: biografi og kæmp dig vej

Khanpasha Nuradilov er en af de mest berømte helte i Den Store Fædrelandskrig. Vist ekstraordinært mod og tapperhed i mange slag, skrev han altid sit navn i historien. Star of Sovjetunionens Helt blev tildelt posthumt Khanpashi, selv efter mere end halvfjerds år, den Røde Hær feat husket og æret.

Det er ofte taget som et eksempel til den yngre generation. På vegne af Sovjetunionens Helt, for at nævne nogle få gader i det tidligere Sovjetunionen.

Khanpasha Nuradilov: biografi

Khanpasha blev født i det nuværende Dagestan i 1924. Siden barndommen, arbejdede han hårdt med sin familie. I landsbyen Mina Togay blev uddannet i folkeskolen. For et stykke tid arbejdede han i oliebrønde. Han arbejdede som maslonschika. I en alder af nitten blev han indkaldt til den røde hær. Næsten fra de første dage af den store patriotiske krig, han kæmpede ved fronten.

ilddåb

Efter invasionen af tyske tropper på det område af Sovjetunionens Røde Hær trak sig tilbage hele tiden.

På dette tidspunkt kampenheder i mobiliseret befolkningen og værnepligtige blev dannet hurtigst muligt. Khanpasha Nuradilov nåede knap nok en alder af nitten, da han blev sendt til fronten. Han befalede en maskingevær i beregningen Cavalry Division. Under normale forhold bør hestesport tropper ikke være involveret i at kontrollere gennembrud mekaniserede enheder. Men på grund af den vanskelige situation på alle fronter af kommandoen sendt til den sovjetiske jord forsvar alle tilgængelige reserver. Den første kamp med besætterne Khanpasha Nuradilov accepteret i Donetsk steppe. I kystbyen Zaharovka hans enhed blev beordret til at holde forsvaret. Efter nogen tid, jeg begyndte en massiv beskydning af Den Røde Hærs positioner. For ham fjenden infanteri gik i offensiven.

I kamp, alle kammeraterne Khanpashi døde. Han var alene og sårede. Overbevist om, at ingen vil modsætte dem, tyskerne gik på at indfange den holdning. Men den unge mand besluttede at fortsætte kampen. Alene, blev han skyde på den fremrykkende infanteri. Et par timer senere den tyske offensiv kørt ned. Wounded Khanpasha ødelagde ethundredeogtyve af nazisterne og vendte tilbage til det levende system. Kommando blev ramt af modstandsfolk og håndværk. Efter alt, maskinpistoler tiden var temmelig kompleks mekanisme. Skift alene bånd, køligt og rengør de var meget ubehageligt, og den Røde Hær var stadig såret ...

Den sovjetiske modoffensiv

Nuradilov Khanpasha Nuradilovich lavet en ny bedrift i et år. Svær vinter toogfyrre sovjetiske styrker i mange dele af fronten modangreb.

Division Nuradilova beliggende ved landsbyen Tolstoj. Det var nødvendigt at rykke i lyset af meget lav temperatur og høj sne. Samtidig havde tyskerne en ganske alvorlig grave i og velholdt forsvaret. Under razziaen på den nazistiske grøft skyndte Khanpasha forud fremme med et maskingevær og banet vejen for infanteriet. Når alene, ødelagde han halvtreds tyskere. Desuden lykkedes det ham at ødelægge fire tyske maskingevær beregning, at det var yderst vanskeligt. Efter succesfuld offensiv Nuradilova kommando præsenteret for de militære ordrer og er blevet forfremmet.

I samme toogfyrre division vinter sendt under Kursk. I den lille landsby Shchigry Nuradilov tager en hård kamp med de nazistiske soldater fra Wehrmacht og SS. Under slaget, er han såret, og et instrument går ned. På trods af dette, han igen gør det kunststykke, dræbte to hundrede tyskere.

Men mindre end to måneder, fra den sovjetiske maskine skytte dræbte flere hundrede hænderne på nazisterne i landsbyen Bayrak. Til disse resultater, han er tildelt Order af den næste kamp.

Stalingrad

I efteråret toogfyrre spillede en af de blodigste slag i menneskehedens historie. Tyske tropper bryde igennem mod øst og nåede Volga. Den sidste by på vej til at stoppe angrebet - Stalingrad. Dette sendte de bedste dele fra alle teatre i kampoperationer.

I september Nuradilov Khanpasha Nuradilovich ankommer i byen på Volga. Kampene i denne sektor er meget forskellige. Klassiske taktiske ordninger ikke virker her. Angreb og forsvar er nødvendig i en by i ruiner og kontinuerlig tætte fjendtlig beskydning. Den berømte slag om Stalingrad i de mindst voldelige sammenstød fandt sted i nærheden.

død af en helt

Byen Serafimovich Khanpasha Nuradilov tog sin sidste kamp. Ankommer i det tidlige efterår i rang af kommandør af maskingevær deling, han gravede i forstæderne. Nazisterne gik til at kæmpe i den midt på dagen, støttet af artilleri og luftfart. Khanpasha blev alvorligt såret. Men blev endnu engang kæmpe til det sidste. For at komme til den røde hær, tyskerne gav to hundrede og halvtreds livet for deres soldater. De sårede commander ødelagde også to maskingeværer, og faldt derefter. Af denne og andre bedrifter Nuradilova posthumt tildelt Star of Sovjetunionens Helt.

Hukommelse kampfly

Om Khanpashi udgivet flere materialer i hæren avisen. Efter krigen i hans ære opkaldt flere gader i sit hjemland Dagestan og Tjetjenien. I tresserne det udgivet flere digte, som fortæller om, hvordan han levede og kæmpede Khanpasha Nuradilov. Hero of Sovjetunionen afbildet på et frimærke 44:e år. I 2015 blev det opkaldt efter en offentlig fond. På allé af helte Stalingrad kamp komfur Khanpashi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.