FormationHistorie

Kaukasuskrigene

Begrebet "den kaukasiske krig" blev introduceret af journalist og historiker R.Fadeevym.

I historien om vores land, betyder det, de begivenheder, der er forbundet med tiltrædelsen af imperium af bjerget Dagestan, Tjetjenien og Circassia.

Kaukasuskrigene varede 47 år, fra 1817 til 1864, blev vundet af russiske, skaber omkring ham en masse legender og myter, til tider meget langt fra virkeligheden.

Hvad er årsagerne til krigen i Kaukasus?

Som i alle krige - i omfordelingen af territorier: tre magtfulde lande - Persien, Rusland og Tyrkiet - har kæmpet for herredømme over "gateway" til Asien fra Europa, dvs. Kaukasus. Forholdet mellem den lokale befolkning blev ikke anset overhovedet.

I begyndelsen af 1800'erne, Rusland var i stand til at forsvare fra Persien og Tyrkiet, deres ret til Georgien, Armenien og Aserbajdsjan, og befolkningerne i nord og vest Kaukasus trak sig tilbage til, da det var "automatisk".

Men Highlanders med hans kunne ikke oprørske ånd og kærlighed til uafhængighed til at acceptere det faktum, at Tyrkiet er blevet afløst af Kaukasus til kongen bare en gave.

Kaukasisk krigen begyndte med fremkomsten af i regionen General Yermolov, der tilbød kongen til at gå i aktion for at skabe i de bjergrige fjerntliggende områder fæstning-bosættelser, som vil blive placeret russiske garnisoner.

Highlanders voldsomt modstået, der har den fordel, at krigen på sit område. Ikke desto mindre er tabet af russisk i Kaukasus indtil 30'erne var et par hundrede om året, og de har været forbundet med væbnede handlinger.

Men her så situationen har ændret sig dramatisk.

I 1834 i spidsen for de muslimske bjergbestigere blev Shamil. Det var under hans kaukasuskrigene tog de største muligheder.

Shamil førte den samtidige kamp mod tsaristiske garnison og mod de feudale herremænd, der anerkender den magt russisk. Det var på hans kommando dræbte den eneste arving af Avar Khanate og erobrede treasury Gamzat Bey gjorde det muligt at dramatisk øge militærudgifterne.

Faktisk er den vigtigste søjle var Murider Shamil og lokale duhovenstvo.On gentagne gange razzia russiske fæstning og afvikling tilbagefald.

Men den russiske reagerede den samme foranstaltning: sommeren 1839 af den militære ekspedition overtog residens for Imam, og den sårede Shamil formået at krydse ind Tjetjenien, som er blevet en ny arena for militære operationer.

Generelt Vorontsov, som stod i spidsen for kongens tropper, har fuldstændig ændret taktik kampene, stoppe ekspedition til bjerglandsbyer, som altid ledsaget af store materielle og menneskelige tab. Soldaterne begyndte at skære ned i de skovrydninger, opbygge kapacitet, skabe Kosakken landsbyer.

Selv Highlanders mere så ikke har tillid til imamen. Og i slutningen af 40'erne i det 19. århundrede begyndte det område af Imamate at falde som følge af at være i blokaden helt.

I 1848, russisk fange en af de strategisk vigtige landsbyer - Gergebil og derefter Georgien Kakheti. Det lykkedes dem at afvise forsøg mureeds ødelægge befæstninger i bjergene.

Imam despoti, militære rekvisitioner, undertrykkende politik fremmedgjorte fra bevægelsen af bjergbestigere muridism der kun styrket den interne konfrontation.

Kaukasisk krig med afslutningen af Krimkrigen flyttede ind i sin afsluttende fase. Guvernør i kongen og kommandanten var General Baryatinsky og stabschef - fremtiden Krigsminister og reformator Milutin.

Russisk defensivt flyttet til offensiven. Shamil blev afskåret fra Tjetjenien i Dagestan Mountain.

Således Baryatinsky, der kendte Kaukasus, som et resultat af sin forholdsvis aktiv politik for at etablere fredelige forbindelser med de bjergbestigere blev hurtigt meget populær i det nordlige Kaukasus. Highlanders var tilbøjelige til russisk orientering: overalt opstande begyndte.

I maj 1864 han brudt den sidste centrum for modstand mureeds og Shamil selv i august overgav sig.

På denne dag, i løbet af den kaukasiske krig, hvis resultater høster samtidige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.