LovOverholdelse om regulering

Med hvor mange timer og hvor mange til at sælge alkohol i store russiske byer?

Spørgsmål reducere risiko drikke er stadig relevant i vores land. I de seneste år regelmæssigt at foretage visse ændringer i de love, der regulerer reglerne for gennemførelse af disse produkter. Baseret på de godkendte standarder i dokumenter af enhver organisation, hvis profil er direkte relateret til alkohol, angives ved hvor mange timer og hvor mange til at sælge alkohol, en fæstning og til hvem. Overvej de grundlæggende regler for markedsføring "berusende", især for regionale love, at ansvaret for overtrædelse af regimet, samt statslige eksperters udtalelser om dette emne.

Godkendt lov tidsramme handel med alkohol

Rækkefølgen af realisering af spiritus og andre regler spørgsmålene i dette område på nationalt plan, blev godkendt i 1995. Så med jævne mellemrum foretage ændringer i denne lov, den sidste af dem - i juli 2011. Ifølge de tilpasninger, der er specifikke tidsrammer for handel stærke alkoholiske drikke. Med hvor meget og hvor mange timer til at sælge alkohol, eller rettere, når du kan sælge det i butikkerne, supermarkeder og andre offentlige forretninger? Forbuddet gælder kun for nattetimerne. I løbet af dagen beslutningen om gennemførelsen af aktionen fra 8.00 til 23.00 pm. Men disse restriktive foranstaltninger har, deres egne karakteristika i forskellige regioner. Overvej, for eksempel ved, hvor meget og hvor mange til at sælge alkohol i Moskva og andre byer.

Regionale love, der forbyder salg af alkohol

Lokale myndigheder har ret til at foretage ændringer af loven. Så mens salget af stærk spiritus i Stavropol-regionen er indstillet 10,00-22,00. Mere "hårde" mode i St. Petersborg. Her er det kun salg starter på 11,00, en anden indikator er den samme. En region i Moskva en "trunkeret" tid tilsat morgen og aften begrænsning (11 til 21). Innovations hører ikke til landets vigtigste by. I hovedstaden, med hvor meget og hvor mange til at sælge alkohol? Moskva klæber landsdækkende tidsramme. Undtagelser fra den generelle regel gælder kun for den, der er knyttet Krim. Hvordan loven på dette område?

salg af alkohol behandling i Krim

Så i nye regioner med hvor meget og hvor mange til at sælge alkohol? 2014 er en overgangsperiode for Krim, så mange love til at slutte sig til Rusland, halvøen er stadig ikke helt fungerer, herunder forbud mod salg af alkohol om natten. Denne juridiske dokument træder i kraft den 1. januar 2015. Men på trods af dette, nogle af Krim har deres egen godkendt lovgivning, uden at vente på den juridiske kompetence de føderale myndigheder. Med hvor meget og hvor mange til at sælge alkohol, for eksempel i Sevastopol? Tilbage i maj og. om. guvernør i byen blev underskrevet og trådte i kraft en lov, der forbyder salg af stærk spiritus natten fra 23.00 pm til 08:00.

Hvad er ikke omfattet af forbuddet?

Loven fastslår, at man ikke kan sælge i løbet af natten af drikkevarer kun stærke alkoholiske drikkevarer. Øl til at gælder ikke, derfor kan de interesser skum flydende elskende ikke behersket. Denne drik kan være, hvordan man gennemfører, og at købe på ethvert tidspunkt af dagen. Har nogle undtagelser findes for "berusende"? De involverede direkte catering organisationer (restauranter, caféer og så videre. D.), Autoriseret salg af spiritus døgnet rundt. Men du kan bruge den, mens kun direkte til den institution, der er, "uden at" out of bounds. Ikke altid respekteret reglerne for salget. Er der noget ansvar for overtrædelser, herunder for salg af varer gennem online-butikker?

Ansvaret for overtrædelse af den midlertidige ordning salg af alkohol og 'virtuel' omsætning

Desværre er mange overtræder reglerne, til trods for de betydelige bøder for ulovligt salg. Ved tilrettelæggelse af sin størrelse varierer fra 50 til 100 tusind rubler. Et "tab" personligt hoved vil koste 5-10 tusind rubler. Loven gælder også for salg over internettet, hvor du ikke kan besvare spørgsmålet om, hvor meget og hvor mange til at sælge alkohol. I dette tilfælde, straffes med ethvert salg af alkoholholdige drikkevarer på ethvert tidspunkt af dagen. Alle disse restriktive regler, der regulerer den procedure for salg af alkohol, desværre, meget vanskelig at anvende til online shopping, fordi officiel tilladelse til denne form for gennemførelse ikke eksisterer. Og angiveligt er der i nogle tilfælde, en sådan handel. Køb stort set foreslået, for eksempel, en cigarettænder, og det allerede kommer i en gave alkohol. Ved detektering af e-handel site Iværksætter fakta straks blokeret, og ejeren af IP-adressen, skal bøde på op til 1 million rubler. For tjenestemænd af sin størrelse er op til 50 tusind. Gnid.

Et positivt eksempel for andre lande

Ifølge regeringens eksperter, at det er nødvendigt at træffe vigtige ændringer af loven regulerer tidspunktet for salget af spiritus. Eksempelvis foreslås det at forbyde gennemførelsen af alkohol efter 20.00 og i weekenden. Desuden rejst spørgsmålet om at hæve den alder, hvor du får lov til at købe "berusende", til 30 år. Nogle tilsvarende regler veletableret i Skandinavien. Med hvor mange timer og hvor mange til at sælge alkohol, for eksempel i Finland? I dette land, er dens gennemførelse kun tilladt i bestemte specialiserede forretninger, som ved den måde, i weekenden (lørdag og søndag) ikke virker. På hverdage en time af deres åbning - 9,00 og lukning varierer på forskellige måder - 18,00-20,00. Nat realisering er kun tilladt i barer og restauranter. Sådanne drastiske foranstaltninger, og helt sikkert ikke ville være overflødigt at vores land. Det er muligt, mens størstedelen foretrækker at tilbringe de fleste weekender med venner eller familie i naturen, men uden de sædvanlige ølflasker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.