LovOverholdelse om regulering

Et par tips, hvordan man skriver en ansøgning om orlov

Morgenmad - er den periode, hvor medarbejderen ikke kan gå på arbejde på en helt legitim. Samtidig holder han arbejdspladsen og gennemsnitlige indtjening. For at få en sådan mulighed, skal medarbejderen gælde for administrationen. Og for at alle skal vide, hvordan man skriver en erklæring på ferie.

Alle former for helligdage og forskrifter

Før du tager op pennen, skal du beslutte, hvilken slags ferie er nødvendig i øjeblikket. I henhold til lovgivningen arbejdskraft, ansatte i virksomheden (organisation), kan følgende gives typer blade :

 • arbejdskraft (årlig) kerne;
 • ekstra arbejdskraft;
 • uden løn;
 • i forbindelse med uddannelse;
 • i forbindelse med vedtagelsen;
 • barsel;
 • børnepasning.

Disse forhold vil påvirke teksten til erklæringen betydeligt. Vi kan betragte den første mulighed som et eksempel på, hvordan man skriver en ansøgning om orlov. Det er værd at nævne, at det er givet til den enkelte medarbejder efter 6 måneders arbejde på en bestemt virksomhed. Hvert år til disse formål var tidsplanen for helligdage, som bør tages hensyn til de ønsker af arbejderne og lovgivningen. Varigheden af en sådan orlov bestemmes af TC i henhold til professionen og arbejdsvilkår. Derefter fastsætte datoen, personen skal rykke (2 uger) til at præsentere sin anmodning på papir og give det til ledelsen til godkendelse. Her er det også nødvendigt at vide præcis, hvordan man skriver en ansøgning om orlov. Ellers kunne en fejl føre til forsinkelse.

applikationsstruktur

I princippet alt er ganske enkel. Opgørelsen er skrevet på almindeligt papir i nogen form. Bedre, selvfølgelig, brug af standardformuleringer til at forstå essensen af eksperter er blevet fremsat en anmodning. Det skal siges, at en klage over en orlov, som regel indeholder et par standard elementer:

1. "loft". Det indikerer til hvem og fra hvem er redegørelsen. Normalt er et sådant dokument skrevet i navnet på lederen (direktør) i virksomheden. Den "loft" er fuldt observerede position og navnet på ledere og medarbejdere.

2. Navnet på dokumentet (ordet "statement") er skrevet en smule lavere, men i midten af pladen med en lille bogstav. Pointen i slutningen, som regel, ikke sætte.

3. Essensen af behandlingen registreres i rækkefølge:

 • hun anmodede om ( "anmodning om at give");
 • anmodning objekt (årlig ferie);
 • start- og slutdatoer ( "s__" og "po__");
 • det antal dage ( "til ___ dage");
 • base (ferie tidsplan).

4. Nødvendige oplysninger. Venstre - datoen for udarbejdelsen af udtalelserne. Højreklik - underskrift af medarbejderen.

I princippet kan enhver medarbejder i personaleafdelingen fortælle dig, hvordan man skriver en ansøgning om orlov. Men det er bedre at kende dig selv.

Hvis der skete noget i familien

Nogle gange i livet er der tidspunkter, hvor du bare nødt til at løse nogle presserende familieanliggende. I dette tilfælde, så venlig at oplyse administrationen af selskabet og indhente samtykke af hovedet. Til sådanne formål, forudsat ferie posemeynym omstændigheder. Medarbejderen skal skrive en erklæring. Det ligner en almindelig ansøgning om orlov. Ændring kun genstand for anmodningen og grundlaget for en sådan orlov. I dette tilfælde bør arbejdstageren bede om at give ham "forlade uden løn". Og som base ville være sætningen "familiemæssige forhold." Artikel 128 i arbejdsmarkedslovgivningen indeholder en liste over de vigtigste årsager (gyldig omstændigheder) med oplysning om antallet af feriedage, forudsat efter anmodning fra den ansatte. Men det sker, at årsagen ikke passer ind i denne ramme. Så Manager skal selvstændigt beslutte, om ikke en undskyldning for den manglende personale i gyldig eller ej. En sådan orlov gives kun med samtykke fra parterne og får virkning efter offentliggørelsen af den pågældende ordre.

De fremstillede prøver

Sommetider arbejdere i virksomheder af personale tjeneste med henblik på at lette deres arbejde og undgå mulige unøjagtigheder udvikle former for forskellige former for applikationer. I dette tilfælde, kun arbejderen har brug for at udfylde de tomme felter i teksten, og dokumentet vil blive betragtet som gjort op. Ansøgningsskemaer på ferie allerede indeholder data om hovedet, navnet på dokumentet og hovedteksten. Det er fortsat kun at skrive deres egne hænder ved dine data, satte den ønskede dato, årsagen til den tvungne fravær og detaljer. En sådan erklæring skulle tilslutte lederen af den strukturelle enhed og fagpersonale. Derefter kan gives dokumentet til hovedet og vente på, at udarbejdelsen af ordren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.