FinanserRegnskab

Gennemsnitlige indtjening. Hvordan til at beregne det?

Lad os overveje, hvad der er inkluderet i begrebet gennemsnitlige indtjening, hvad det er, og hvordan man beregner.

Procedure for beregning af den gennemsnitlige indtjening er reguleret af arbejdsloven af RF (st.139). Den gennemsnitlige løn beregnes ved at gange de daglige gennemsnitlige indtjening i beregningsperioden for det antal dage, der skal betales. Eller ved at multiplicere den gennemsnitlige timeløn for et antal timer (ifølge skema) betales periode.

I nogle tilfælde kræver den gennemsnitlige løn? Beregning det kræver tilvejebringelsen af en almindelig medarbejder eller skole betalt orlov, udmåling af fratrædelsesgodtgørelsen eller kompensation for ubrugte feriedage, når du sender en forretningsrejse eller for løn, som er lagret på tidspunktet for ansættelse.

Desuden er dens beregning i alle tilfælde, hvor medarbejderen ikke direkte deltager i arbejdsprocessen af gode grunde. Det er de tilfælde af produktionsstop på grund af årsager uden medarbejderen, oversætte den til en anden (lavere betalt) position på et behov eller medicinsk tilstand (såsom gravide kvinder eller med børn op til 3 år). Heri indgår også perioder, hvor medarbejderne er planlagt helbredsundersøgelse eller forbedre deres færdigheder med jobbet, afleveret som bloddonor.

Faktureringsperiode er de seneste 12 måneder (kalender) forud for indtræden af arrangementet, der er nødvendige for at beregne den gennemsnitlige løn. Denne periode kan være forskellig (i henhold til den kollektive overenskomst eller anden form for en lokal organisation), hvis den ikke krænker retten til at arbejde. Gennemsnitlige indtjening er beregnet ved at dividere påløbne løn til tiden arbejdede (timer eller dage) og helt, og ikke den fuldt udtømmer faktureringsperiode.

Har alle former for betalinger tages i betragtning ved beregningen af den gennemsnitlige løn? Ifølge Labor Code, under hensyntagen til alle de betalinger, som løn (løn til medarbejdere med tidsbaseret form for betaling, den faktiske månedsløn når akkord løn eller en procentdel af salget, bonusser og løn, royalties, samt tillæg og supplerende betalinger (for den skadelige arbejdets art, kombinationen af erhverv, etc.)

Er ikke godkendt til beregning af alle former for sociale ydelser, dvs.. E. Ikke relateret til løn. Disse er følgende: finansiel støtte, effekt kompensation, passage eller behandling, samt uddannelse eller fritid.

Gennemsnitlige indtjening ved hærdning anses som følger. Hvis de foregående 12 måneder (faktureringsperiode) arbejdede helt (hvilket er ganske sjældent), summen af den faktiske løn for den tid divideret med 12, så 29,4 (nuværende forhold). De beregnede gennemsnitlige daglige indtjening multipliceret med antallet af dage på grund (kalender) forlade, så vi kender mængden af påløbne feriepenge.

Meget mere ofte faktureringsperiode er udarbejdet ikke alle (medarbejderen var syg, var på en forretningsrejse, og så videre. D.). Så den gennemsnitlige daglige indkomst anses ved at dividere de påløbne betaling for perioder tilbragt på selve driftstid (i kalenderdage).

Hvis du ønsker at beregne den gennemsnitlige timeløn, beregningen er ens. Påløbne løn divideret med antallet af brugte timer i løbet af faktureringsperiode. For at beregne den gennemsnitlige værdi opnået sælge timer ganget med antallet af timer for ferieperioden, baseret på arbejdsplan.

Hvis en forøgelse af den ansattes løn, er gennemsnitslønnen indekseret. indeksering faktor beregnes ved at dividere lønnen i den nye over den gamle. Hvis der er en stigning i den faktureringsperiode, at indekseret del af indtjeningen fra dens begyndelse forbedre. Hvis der opstår en stigning i slutningen af den faktureringsperiode, men før den egentlige debut af frigivelse, er det ganges med indekseringen faktor hele gennemsnitlige indtjening. I tilfælde af lønstigninger i løbet af ferien indeks behøver kun en del af det kan henføres til perioden efter stigningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.