FinanserRegnskab

Arbejdskapitalforvaltning

Arbejdskapitalforvaltning er et meget presserende spørgsmål om vores tid. Dette udtryk refererer til den del af virksomhedens midler, der er investeret i virksomhedens beholdning og aktiver med en løbetid på højst et år. Disse omkostninger returneres fuldt ud til investoren, da de indgår i prisen på produkterne.

Arbejdskapitalforvaltningsorganisationen er baseret på to komponenter, såsom fondecirkulation og omsætningspapir. Den første udgør ressourcerne i virksomheden, der anvendes i cirkulationsområdet. Og revolverende midler omfatter den del af de aktiver, der er involveret i produktionsprocessen, mens de mister materielle formularer og overfører deres egen kost til det færdige produkt fuldstændigt. I dette tilfælde er de ikke mere end en produktionscyklus i omløb.

Arbejdskapitalforvaltning er baseret på en rationel anvendelse af midlerne fra disse fonde. Og for dette er det nødvendigt at klart vide, hvilke elementer der indgår i hver af dem. Således omfatter revolverende midler først og fremmest de reserver, der er nødvendige for at starte produktionscyklussen, det vil sige råvarer og materialer, energi og andre arbejdsstoffer. Derudover kan den samme gruppe omfatte sådanne elementer som halvfabrikata fremstillet på virksomheden, og igangværende arbejder, det vil sige produkter, der ikke gik gennem alle stadier af produktionscyklussen. Et godt eksempel er de enkelte dele, der går ind i samlebutikken. Udgifter i fremtidige perioder betragtes som en del af en revolverende fond. Sådanne omkostninger indebærer visning af midler, der anvendes til modernisering og forbedring af eksisterende produkter og teknologier i øjeblikket, men vil blive brugt til fremstilling af varer i den efterfølgende periode.

Med cirkulationsfonde er situationen enklere, da de indeholder kontante beløb i kontante afdelinger og konti for virksomheden, der anvendes i beregningerne, urealiserede færdige produkter og de varer, der er i transit, og derfor ikke kan betragtes som realiserede. For rationel brug af disse ressourcer er det nødvendigt at udarbejde planlagte og faktiske estimater og rapportering. Den kvalificerede styring af arbejdskapital påvirker trods alt positivt resultaterne af virksomhedens aktiviteter, nemlig størrelsen af den nettoindkomst, der står til rådighed for virksomheden. Specialisten får mulighed for ikke kun at vælge den mest rentable måde at inkludere de realiserede omkostninger i prisen på færdige produkter, men også at reducere deres omkostninger så meget som muligt ved at opgradere eller søge efter leverandører af billigere råvarer.

Selvfølgelig er det vigtigste mål for hver leder at opnå størst mulig gevinst på det nuværende niveau af omkostninger. For at opretholde virksomhedens image på det rette niveau er det nødvendigt at være ansvarlig for kvaliteten af de tilbudte produkter eller tjenester. For at de planlagte indikatorer skal være i overensstemmelse med de nuværende, bør der vælges visse metoder for driftskapitalforvaltning, der gør det muligt at udvikle en klar handlingsplan og opnå konkrete resultater. For eksempel ved at bestemme arbejdskapitalen kan du fastsætte det mindste antal ressourcer, der kræves for at sikre en uafbrudt produktionscyklus.

Hver virksomhed er forpligtet til at udarbejde en egen regnskabspraksis, som afspejler virksomhedens mål og målsætninger. Derudover giver det dig mulighed for at afbalancere dine udgifter i form af beskatning. En stigning i produktionscyklens hastighed fører til en hurtigere omsætning af kapitalen, hvilket betyder, at det hurtigt giver overskud til hovedet. Selvfølgelig bør der udpeges en specialist, der skal styre arbejdskapitalen, for at den effektive implementering af hver metode kan gennemføres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.