HobbyHåndarbejde

Hvordan swatter lavet af papir med hænderne?

Som barn, altid har nok fantasi til god til at underholde dig selv og dine venner. Du kan tale med hinanden alle mulige vittigheder, lege gemmeleg, lappeløsninger jul legetøj, kunsthåndværk, lave tricks, eller bare lytte til din yndlingsmusik. De mest desperate børn elsker at komme op med noget meget usædvanligt at have at gøre uden kendskab til deres forældre, for at undgå alvorlige straf. Er det ikke sjovt at se afbrænding af en bunke af efteråret blade faldet, eksploderende bomber og krakker? I dag vil vi se på , hvordan man laver en krakker af papir, som kan blive ganske sikker og sjov underholdning. For sin konstruktion vil kun brug for lidt dygtighed og et stykke papir. Foretag farverige kiks og blæse dem op med børnene, arrangere fyrværkeri.

Sådan laver du en krakker af en enkelt papir?

Et ark papir af alle formater til at bøje i halve, derefter vende tilbage til udgangsposition. Endvidere alle fire blade vinkel bøje mod centrum, efter at have modtaget den sekskant. Nu vender vi det tal i halvdelen langs foldelinjen. Vi er nødt til at identificere en ny krølle linje. Bøj din figur i halve, men fra side til side, glide fingeren i halve og fold struktur. Nu er vi nødt til at gøre yderligere to foldelinjer. For at gøre dette, til venstre og højre kant af bøjningen modellen og vende tilbage til midt på ryggen. Nu har vi et og to skrå tværgående fold linje. Det tilbage at gøre det vigtigste. Drej legetøj fremtidens en lille brik til ham, fold det på tre steder, og den tværgående fold linje skal være buet udad, og skrå linjer - indeni. Derfor bør du have to trekantede ende, forbundet med en bro. Dette er en længe ventet legetøj. Åh ja, er det nødvendigt at forstå, hvordan man bruger det. Tag udformningen af enderne, så den indre del blev rettet fremad. Skarpt trække sine hænder, og det indre af fyrværkeri flyver ud, hvilket gør en høj lyd. Jo tættere papiret, jo mere spektakulære den udsendte lyd.

Hvordan at fordoble en krakker af papir?

Så du allerede kender en udformning af fremstilling en sjov børneunderholdning. Når du har styr på processen med at skabe en enkel konstruktion, kan du gå videre til mere komplekse version. Dette er en dobbelt stopgarn papir. Ordningen af sin produktion er forskellig fra den tidligere model. Tag et stykke papir, men nu bøjer alle fire hjørner i den ene retning. Dernæst bøje papiret på tværs, så re-bøje, men sammen. På den ene side bør du have en lige linje, som vil folde, på den anden side - et presserende stykke. Nu designe vinger foldet indad og igen foldet dobbelt. Resultatet - en kraftfuld kanonslag med fremragende lydeffekt.

Så nu ved du, hvordan man gør det kanonslag papir. Dette legetøj kan skræmme nogen! Vigtigst er det, at have det sjovt, så glem ikke, at for dine drengestreger kan du få der er ikke et barn. Gør disse kiks på en børns parti, og fyrene er bare overlykkelig. Men en masse sjov, vil sandsynligvis ikke kun børn, men også voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.