Sport og FitnessFitness

Opladning ifølge Bubnovsky: øvelser derhjemme

På grund af stillesiddende livsstil, stillesiddende arbejde, arvelig faktor og andre årsager har de fleste problemer med ryggen, nakke og andre organer i muskuloskeletalsystemet. Og hvis det tidligere var svært at løse problemet, er der i dag en original teknik af Dr. Bubnovsky. Det er det der giver os mulighed for at genoprette motorens primære funktioner. Og gør det realistisk i dine sædvanlige hjemforhold. Hvilken opkrævning for Bubnovsky passer dig, bestem dig selv.

Hvad oplades derhjemme?

Uanset sygdom, type smerte og andre individuelle karakteristika udføres opladningen i mild tilstand. Det betyder, at alle øvelser er lavet i et langsomt eller moderat tempo uden jerks og pludselige bevægelser. Opladning Bubnovsky til begyndere er et sæt foranstaltninger til fjernelse af smerte symptomer, forvrængninger i den ene eller den anden retning. Opgaven med disse enkle og tilgængelige øvelser er at gøre dine bevægelser yndefulde.

Hvilke slags ting sker der?

Afhængig af typerne af sygdomme og påvirkede områder af kroppen er der følgende typer af professionel medicinsk gymnastik:

  • Til rygsøjlen (i tilfælde af skoliose, smerte symptomer i lændehvirvelsøjlen, højderyg, osv.);
  • Knæ, skulder, hofte og andre ledd;
  • Hals (med osteochondrose).

Som du kan se, giver opladning Dr. Bubnovsky mulighed for at løse mange problemer, der observeres hos patienter i forskellige aldre.

Hvor ofte udføres det?

Bubnovsky opfandt ikke blot sin wellness gymnastik til alle lejligheder, men prøvede også det på sig selv. I sidste ende lykkedes det at slippe af med kørestolen, genoprette og helbrede andre. Men ifølge forfatteren kan et godt resultat kun opnås med den daglige udførelse af et egnet kompleks for dig. Ellers vil opkrævning af rygsøjlen ifølge Bubnovsky give en svag eller meget midlertidig virkning.

Er der kontraindikationer eller begrænsninger?

Da hver metode er designet til at fjerne et bestemt problem, indeholder det ikke kontraindikationer. Det skal dog forstås, at alt er rent individuelt, for eksempel i rehabiliterings postoperativ proces. Følgelig vælges afgiften i henhold til Bubnovsky individuelt, eller det forudsætter tilstedeværelse af en kvalificeret instruktør. Eksempelvis arbejder sådanne specialister i centrum af Dr. Bubnovsky og hans repræsentationer. Beboere i St. Petersborg kan findes på Vasilievsky-øen, 5. linje, 70, og Lanskoye Shosse, 14, bygning 1, brev A. Arbejdstid: mandag til fredag - fra kl. 9.00 til 22.00 , Lørdag kl. 11:00 til 18:00

Hvilke problemer løser?

Opladning ifølge Bubnovsky er et vidunderligt udvalg af fysiske øvelser, der lindrer ledsmerter, hvilket gør dem bløde og smidige, styrker. Det hjælper med at forebygge eller bremse udviklingen af gigt, arthrose, gigt, flatfoot.

Kompleks for rygsøjlen hjælper med at genoprette ryggenes mobilitet til patienter, der lider af virkningerne af skoliose, osteochondrose og intervertebrale brok. Særlige komplekser til nakken lindre sådanne problemer som "enke hump" eller "tåre". I et ord, alle disse øvelser lindre smerte, niveau rygsøjlen, behandle leddene og simpelthen gøre livet lettere.

Enkle øvelser for at lindre smerter i ryggen

Hele komplekset består af 6-7 øvelser. Alle udføres på gulvet ved hjælp af en speciel mat til yoga eller andre dæk. Det første du skal gøre er at stå på alle fire (fokus på palmer og knæ). Derefter indånder og buer ryggen. Ved udånding, bøj baglæns. I yoga kaldes denne øvelse også som en "kat". Gentag bevægelserne ved indånding og udånding op til 15-20 gange. Glem ikke at alle dine handlinger skal være glatte og langsomme.

En anden nyttig øvelse, som omfatter opladning af Bubnovsky , hedder "Stretching step". Det udføres fra basispositionen (husk den tidligere position med vægt på knæ og hænder). Bøj det højre ben i knæet og sidde på det og flytte kroppens vægt i samme retning. Venstrebenet trækkes ud til siden, falder ned og samtidig fremfører højre hånd. Til gengæld har den venstre håndflade en straightben. Sug i denne position i nogle sekunder og skift hænder og fødder til det modsatte.

Når du udfører denne øvelse, skal du prøve at overvinde smertefulde fornemmelser og gøre hvert trin så bredt som muligt. Antallet gentagelser pr. Tilgang er 20.

Osteokondrosebelastning i henhold til Bubnovsky: "Blødning" og rygestrækning

Den næste øvelse kaldes "Blødning". Det begynder med vægt på knæ og hænder. Derefter skal du let trykke knæene og gøre afstanden mellem palmer og fødder endnu mere. Derefter strækker du forsigtigt og overfører en del af belastningen til dine hænder. Gentag denne handling 5-6 gange, men prøv ikke at bøje på samme tid i ryggen.

Gå i næste trin tilbage til den forrige startposition, bøj dine arme i albuerne (som med push-ups), ånder og sænker kroppen til gulvet. Nederst i bunden skal du rette dine arme, sænke bækkenet på hæle og strække musklerne i taljen. Denne situation ligner en pose af et barn fra yoga. Gentag 5-7 gange. Dette er en fremragende opladning med en brok. Ifølge Bubnovsky , som du kan se, er det ikke svært at håndtere. Det vigtigste er, at der ikke kræves udstyr, og alle tilgange kan udføres hjemme.

Strækker maven og løfter bækkenet

Det udføres fra den bageste position på bagsiden. I dette tilfælde er benene bøjet på knæene, og der lægges vægt på fødderne. Dernæst skal du lægge dine hænder i låsen bag hovedet, med din hage presset hårdt mod brystet. Det næste skridt er at hæve den øverste del af bagagerummet (som ved trykpumpen). Prøv at rive scapulaen fra gulvet og nå ud til knæ med albuerne. Det er bemærkelsesværdigt, at antallet af sådanne gentagelser ikke er begrænset. Gør dem som du kan.

Den næste øvelse er en fremragende opladning for leddene (Bubnovsky for det er ikke for ingenting kaldet "fælles operationer af en mester"). Det udføres fra en liggende stilling. Ryg og hoved er på gulvet, benene er bøjet på knæene, og armene strækker sig vilkårligt til siderne. Ved udånding med kraft, skub fødder på gulvet og hæv bækkenet op. Hold i 1-2 sekunder. Gå nedenunder. Gentag 10-30 gange. I slutningen af komplekset kan det gentages 2-3 gange.

Flere øvelser til leddene

Dette kompleks kan udføres om morgenen uden at komme ud af sengen. Det giver dig mulighed for hurtigt at vågne op og tune ind for en ny dag. Det begynder med et stop. Drej dem (begge fødder samtidigt) til højre og venstre. Denne bevægelse minder vagterne på bilen. Prøv derefter at sprede dine fingre og klemme igen. Gentag alt dette 15-20 gange. Derefter begynder du at beskrive stopene i en cirkel i en, og efter og i en anden retning (i hver af 20 gange).

Bøje dine knæ. Alternativt sænk det højre knæ til venstre fod, og derefter venstre - til højre. I tredje fase er det nødvendigt at udføre bækkenet op og færdiggøre komplekset med øvelsen "kat". Nu er du klar til at komme ud af sengen.

Den mest enkle gymnastik til nakken

Fjern spændingen fra cervical afdeling vil hjælpe dig med at opkræve for nakken ifølge Bubnovsky . Det vigtigste er, at det ikke er svært at udføre det. Først knæ ned og sidde på dine hæle. Yderligere, strækker sig ud over toppen af hovedet. Drej langsomt hovedet til højre og venstre. Prøv derefter at vippe hovedet til en skulder og den anden. Træk bare øret til underarmen, ikke til øret. Gentag 5-10 gange til hver side.

Lav en cirkel med hovedet i begge retninger skiftevis. Forestil dig mentalt at hovedet er en stor blyant, som du forsøger at beskrive cirklen på loftet. Det vigtigste er ikke at forsøge at kaste dit hoved tilbage. Start derefter med at ryste dit hoved frem og tilbage. Gentag samme antal gange som i de tidligere øvelser til nakken.

Til afslapning spred dine ben i vid udstrækning, tag dine albuer med dine hænder og i denne stilling sænk den øverste del nedad. Forestil dig, at du er en strøm af vand, der flyder let til gulvet. Tag det roligt.

Kompleks med radiculitis, osteoporose og brok

I første omgang, kom på alle fire. Drej derefter hovedet og samtidig sving bækkenet til højre. Skift side. Gentag 5-6 gange i hver retning. Gå derefter tilbage til den forrige position. Drej bækkenet en efter en i hver side. Du kan forbinde dit hoved til dette. Gentag øvelsen 5-7 gange.

Gå tilbage til den oprindelige position. Lige bøj knæene mod fødderne, rette dine arme og strække fremad. Således vil du lave en let og blød strækning af ryggen. Derefter står med vægt på håndfladerne og knæene. Træk højre hånd frem og løft samtidig den modsatte side som en modvægt. Hold i denne position for 4-5 konti. Gentag med den anden hånd og fod. Tilbage til barnets pose, overførsel af kroppens vægt til hæle. Sæt dit hoved på gulvet, rundt om ryggen og stræk dine arme fremad.

Gå til væggen. Placer en matte i bunden. Lig på ryggen. Løft derefter begge fødder med stop på væggen. Omhyggelige bevægelser, der hviler på hænder og fødder, klatre op ad væggen. Flyt på denne måde, indtil din lænderegion hviler mod væggen, og dine ben er ikke høje. Tag denne position til 4-5 point. Udånder og indånder. Og sænk forsigtigt dine ben bag hovedet. For at komme ud af posen er det nok at gå baglæns eller ligge på din side og stige op.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.