Sport og FitnessFitness

"Fysisk uddannelse" - en fitness-klub i Jekaterinburg: træningsprogram og træningsudstyr

"Fysisk uddannelse" - en fitness-klub i Jekaterinburg, skabt af entusiaster af forretningen i hjertet af byen. Beliggende i nærheden forretningscentre, denne klub er meget let at praktisere efter arbejdsdage. Du vil møde et team af professionelle coaches, der er altid hurtig og hjælper dig med at mestre det avanceret udstyr fra producenter fra hele verden.

De rummelige værelser fyldt med en sund atmosfære, skaber gunstige betingelser for at opnå sportslige præstationer. Holdundervisning besøgende får en afgift på livlighed og godt humør for hele dagen. Det venlige personale vil byde ikke kun dig, men også vil give alt hvad du behøver: renholdelse af lokaler og udstyr, sikkerhed under træning og yderligere tjenester efter forstærkning belastninger.

Gym "Fitness"

Hall er udstyret med alle de standarder for fitnesscentre. Cardio installeret i et separat område: løbebånd, motionscykler, orbitreki (ellipsetrænere), stepmaskiner, etc. De er ikke blot styrke de kardiovaskulære og respiratoriske systemer i kroppen, men også træne musklerne i ben og balder.

Styrketræning er designet til at udvikle og bygge alle de muskelgrupper. Denne blok (med indbyggede vægte) og håndtag simulatorer (med en vægt, som er uafhængigt sprang på design). Særskilt tilrettelagt rack med håndkraft udstyr - en håndvægt og pandekager med forskellig vægt.

Holdet af professionelle coaches, "Physical Education", en fitness-klub i Jekaterinburg, vil altid give gode råd og anbefalinger til træning på simulatorer. Dette er meget vigtigt, fordi i starten af atleten vil være vanskeligt at navigere i en mængde udstyr. Selv hvis du ikke ønsker at betale ekstra ydelser til individuel træner, at du stadig holder en indledende orientering, vil alle detaljer blive vist, vil besvare eventuelle spørgsmål.

Gruppe lektioner

"Fysisk uddannelse" - en fitness-klub i Jekaterinburg, har et stort udvalg af programmer til gruppemøder. Varigheden af en sådan øvelse er 45-55 minutter. Der er en universel program for udvikling af alle muskelgrupper. Nogle programmer er designet til brug af ekstra udstyr: stationære cykler, vægte, elementer i systemet , Joseph Pilates, løbebånd. Der er en særlig plads til træning i kampsport.

Yoga øvelser udført af en erfaren herre, der ikke kun lære at udføre vanskelige arbejdsstillinger, men også fortælle dig, hvordan at trække vejret og slappe af. Atleter lære at styre din krop og udvikle fleksibiliteten i muskler og led. Dans til rytmen af trommer program slippe af cellulite og mave danseundervisning vil give kroppen fleksibilitet og plasticitet.

yderligere tjenester

"Physical Education" (egnethed i Ekaterinburg) byder efter intensiv træning for at besøge massageklinik. I den vil du slappe musklerne, slippe af med cellulite, inddrives fra hans skade. I solariet vil du få en gylden hudfarve.

Kom til fitnessklub på adressen: Ekaterinburg, Turgenjev, 13. Vi venter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.