Mad og drikkevarerOpskrifter

Manti med græskar og fyld: I en dobbelt kedel, i Manti-gryde og lige i panden

Mistaken er dem, der mener, at de djævlerokker - det er bare store dumplings. Selvfølgelig, sammensætningen af testen, disse to retter er ens, og fylde dem ofte sammenfaldende. Men i henhold til reglerne for kød dumplings nødt til at hugge i stedet trummerum. Ja, og ét kød ofte er ikke begrænset til - lave mad og dumplings med græskar og kød, og kun med et græskar og grøntsager, og svampe. Generelt er med fyldet altid tilladt at eksperimentere. Den anden - og grundlæggende - forskellen er, at kappen udelukkende udarbejdet til et par. For dem, der er endda en særlig anordning, populært kaldet mantyshnitsey. Og tredje, djævlerokker behøver ikke nødvendigvis at være lukket på alle sider af dejen. På grund af dampet, de er ganske nemme at lave ligne en lille åben tærter.

Manti med græskar i usbekiske

Dette er en af de mest populære muligheder for opskriften. Vegetabilsk passer enten, selvom at tage sød variation foretrækkes. Dejen kan fremstilles på egen hånd: tre kopper mel, to æg og en kop vand. Det er meget lig dumplings, men bør være meget elastisk. Efter æltning hans advokat mindst en fjerdedel af en time. Til påfyldning denne mængde dej gnides med halvt kilo græskar, skrællet og frø. Fire pærer, og en bundt persille finthakket, en terning af fårefedt bankede eller formales kødhakkemaskine. Alle komponenter blandes, krydret med salt og peber, og hvis en velsmagende græskar, derefter en anden, og sukker. Dejen rulles så tyndt som muligt, ideelt set - til millimeter tykkelse, derefter skåret store pladser. På hvert stykke sætte en spisestue ske med et dias udstopning dumplings med græskar zaleplivayutsya som hurtig fantasi, og er lagt ud i Manti-kedel (med store huller mellem "naboer"). Gitre porcelæn olieret forhånd, den hældes på bunden af en smule vand, og også det (koldt) drysses "ravioli". Kogte dumplings med græskar omkring en halv time, derefter drysset med grønne områder, tjente til tabellen. Og ikke bryde hovedreglen! Uanset fyldet inde i fadet til at spise udelukkende ved håndkraft.

Djævlerokker i en dobbelt kedel

Det er perfekt, hvis du ikke har en særlig gryde. Ja, og en grøntsag, du kan ikke begrænse dig selv, og kog dumplings med græskar og fyld. For dem, taget 700 gram kød (fortrinsvis blandet - Kvæg og får) på 300 g vegetabilsk. Kød, mindst fem pærer og en skive bacon finthakket, græskar traditionelt gnides, komponenterne er tilsluttet, og saltet og krydret. Dejen sker svarende til den ovenfor beskrevne fremgangsmåde. Du kan købe færdiglavede dumplings, men så er det nødvendigt yderligere at ælte det til at blive ekstremt stramt. I øvrigt, det eventuelt rulle. Der er dumplings med græskar og kød, opskriften hvoraf kræver manuel håndtering test. Klem off et stykke, rullet til en kugle, og derefter strække fingrene til den korrekte størrelse. Men den dygtighed nødvendig for en sådan modellering, da det er tyndt nok til at strække sig fra den første få mennesker får. I midten af en fyldning er lagt, kant sleplivayutsya bundt eller konvolut, derefter færdig "kager" er lagt ud i en dobbelt kedel. Som i mantyshnitse, kogetid er en halv time. Resultatet er en frodig og lækker manti med græskar og fyld (opskrift med billede det viser). Serveres med creme fraiche kan være, eller grøn sauce.

Djævlerokker i panden

Tag højde for, at ikke alle er i huset ikke kun mantyshnitsu, men det damper. Fortvivl ikke: og i dette tilfælde er det muligt at lave mad dumplings med græskar og fyld. De vigtigste etaper er de samme, men lidt bedre end de revet grøntsager simret i en stegepande med løg (før blanding med kød). Støbt eftertragtede "dumplings". Dernæst pan taget, det er fyldt med lidt vand og sætte en smurt dørslag, som foldes Manti med græskar og fyld (opskrift med billede). Vand skal ikke røre bunden af salatslynge. Låget er lukket - og i en halv time ved den langsomste brand.

Den anden mulighed - at tage potten lidt mere, det hælde lidt vand og sætte en skål. Manta vises i bunden af skålen, tjente hun en anden plade - og igen i en halv time på brænderen.

Hvad har Manti

Traditionelt krydret usbekere deres Kislyak. Vores landsmænd foretrækker creme. Gode dumplings med græskar og kød, toppet med stegte løg fra. Åh, og hvis du ønsker at fuldføre autenticitet, gør saucen Santana, opfundet specielt til dumplings. To store tomater Riv (uden skind). Den vegetabilske olie fire stegte fint hakkede fed hvidløg, hældes den i en skefuld rød chili peber, og et minut af omrøringsbetingelser - revet tomater. Hvordan koger - salt, dække og slukke ilden. Bedste sauce til dumplings findes ikke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.