Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad er rump steak og hvordan at lave mad

Mange erfarne kokke-elskere kan ikke besvare spørgsmålet om, hvad en rump steak. Det er alt, hvad de ved med sikkerhed, at det er en kødret; Det er muligt, at hans kærlighed og selv lave mad ofte nok. Men den "officielle" navn er ukendt for kokke. I mellemtiden, fremstillingsmetoden gør retter at tilberede kødet mest naturlige måde, med et minimum af ekstra ingredienser. Og meget velsmagende!

Kulinarisk ABC: hvad rump steak

Hvad er ikke kun forveksles rump steak: med roastbeef, og bøffer, og selv med koteletter. Men alt dette - absolut forskellige retter. Kort fortalt bøf, paneret i rasp - det er hvad rump steak. Og i modsætning til en bøf, selv i strenge klassikere, han behøver ikke at være oksekød: opfinderne af opskriften, den britiske oprindeligt muligt at anvende i udarbejdelsen af svinekød, kylling og endda fisk.

Fra stege rump steak skelner tykkelse stykker - det første de skal være meget tykkere. Desuden traditionelle oksesteg og bagt ikke afvisninger, og rump steak stegt efter forarbejdning med en hammer eller skovl. Men beboerne i Albion (og de er sandsynligvis bedre end andre ved, hvad rump steak) i nogle opskrifter bringe kød "til at tænke" i ovnen, men først efter ristning.

klassiske runde bøf

Madlavning er faktisk ganske enkel, og skålen vil vise sig meget blid, hvis du vælger den rigtige kød og gættet fra stegetiden. Ved udarbejdelsen bagdel af oksekød, skal du tage en skæring eller en hals del for ham - hvor kødet mere mørt, med den optimale mængde Zhirkov. Stykket skæres i plader og en halv centimeter tyk, de er lidt uden særlig omhu kicking træ hammer (fortrinsvis gennem plastikfolie at undgå razlohmatilis). I skålen af piskede lezone - æg med salt og en teskefuld mælk. Hver plade er dyppet i det, og derefter rullet i rasp og steges på begge sider indtil de er gyldenbrune.

Funktioner tilberedningen:

  1. Olie bruges smeltet. Du kan tage svinefedt. Rump steak i solsikke bliver hårdere.
  2. Hvis du ikke er sikker på, at oksekød får blødt, kan du på forhånd marinere det eller glip af mærket sennep og opretholde et par timer.
  3. Betragtes klar rump steak, punktering og frigive klar saft nemt. Hvis blod ikke handler mere, men snarere tør kød, sende den i ovnen i femten minutter, satte bunden af beholderen med vand.

Når fad hældes smeltet smør. Og det er bedre at sprede på warmed plader.

Rump steak med svesker

Hvad godt er denne parabol - det giver en stor nok plads til kulinariske fantasi. Vi foreslår, at du forbereder en original rump steak opskrift, som omfatter en temmelig uventede komponent - tørrede frugter. Et halvt kilo oksekød Burke, som beskrevet ovenfor, rullet i rasp og steges hurtigt - til en sprød, men ikke før den er klar. Lazy kan ikke engang slå pladen - takket være yderligere manipulation kød og så vil afgive bud. To hundrede gram udstenede svesker Advance strippet med kogende vand i fem minutter, derefter tørres. Udskåret kød er forskudt for at danne et lag af bagning. Mellem dem stak svesker. I en stegepande med oksekød juice 3-4 gulerødder pripuskayut skiver og lå oven på kødet. Efter gennemsigtighed til stege lukovok tre ringe og fordeles over gulerødderne. Formen fyldes i et glas bouillon - og i ovnen i ca. to timer. Sådan en rump steak (foto i artiklen) er sikker på at blive brandet og den livret i din familie.

sennep skorpe

For det planlagte resultat af de obligatoriske procedurer udelukket panering kød i rasp. Men det vil ikke forblive uden lækker "tøj"! For hende en halv kop fræset solsikkefrø - kan være rå, kan steges, uden en forskel, hvis kun renset. To spiseskefulde sennep stærk blande to æggeblommer, salt, peber, paprika og frø. Hver især fremstillet rump steak oksekød hurtigt også lys ved høj varme, og flyttet til panden, finder folie. Kød smurt generøst med kogt pasta og sættes i ovnen i fem minutter. Denne oksekød kan blive en reel dekoration selv for ferie bordet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.