Mad og drikkevarerOpskrifter

Grillede grøntsager i ovnen

Grøntsager er grundlaget for menneskers sundhed mad. De er rige på mineraler, vitaminer og fibre. Det er meget velsmagende, hvis de forberede sig ordentligt. Få af os vil spise bare kogte grøntsager, men stegning denne nyttige produkt mister en væsentlig del af sine meget gavnlige egenskaber. Glimrende alternativ - grillede grøntsager i ovnen. Denne usædvanlige udbuddet vil glæde selv den mest kræsne gourmeter. Vælg grøntsager, som du kan lide det bedste og komme i gang!

ingredienser:

4 aubergine, zucchini 2, 2 peberfrugter, 2 tomater, peberfrugter blanding, salt, olivenolie.

For det første skal alle de grøntsager være godt vaskes og tørre. Derefter skæres i skiver på deres gennemsnitlige tykkelse.

Derefter grøntsagerne på begge sider af salt, peber og olivenolie smører.

Sætter tilberedte fødevarer på grillen, læg dem under grillen i ovnen og lægge ned panden, hvilket vil dræne saften fra grøntsagerne.

Bages ca 15 minutter, indtil kogt (i denne opskrift kan du drømmer op, og tilføje en række andre grøntsager, såsom: svampe, bønner, kan du også drys dem med hård revet ost). Det er tilladt at bruge mikrobølgeovn, men hvis du ønsker at tilberede grøntsager i mikrobølgeovnen grill, opmærksom på, at der bør være en kvalitet grill, som uden det grøntsagerne netop kogt.

Hvis din plade er ikke en grill, derefter koge grillede grøntsager i ovnen på følgende måde.

Vask dem, pensel med lidt olie og gennembore dem flere steder. Derefter placere hvert stykke i folie, så den støder op til overfladen af grøntsager stramt nok.

Ovnen bør opvarmes til 200 ° C, indpakket i folie, place grøntsager på grillen og sat på 30 minutter i ovnen. Sluk derefter ovnen, men en gang om get, lad dem lidt til at stå inde.

Selv du kan tilberede grillede grøntsager i ovnen efter følgende opskrift.

300-400 ml marinade:

  • 6 mellemstore kartofler,
  • 2 store peberfrugter,
  • 1 aubergine,
  • 1 zucchini,
  • 300 gram svampe.

Før du koge grøntsagerne i ovnen i denne opskrift, skal du først lave en marinade. Tag 250 ml olivenolie, en teskefuld eddike, der kan lide sojasovs, og du kan tage den med en teske, og krydderurter, såsom basilikum, rosmarin, kan rødløg være. Generelt til alle smag. Kun bedre at tage friske krydderurter i stedet for tørret. Alt skal blandes. Indgyde marinaden i tre timer. På dette tidspunkt, vi forbereder maden. Det er nødvendigt at koge kartoflerne i deres skind, skræl peberfrugt, squash, aubergine, svampe. Kogte kartofler rå skal opdeles i 4 dele, skæres først peber i halve, så hver halvdel i 4 stykker endnu; Zucchini og aubergine skåret i skiver; svampe eller halvdelen, eller som på 4 dele. Alt tilføje op til en ganske dyb skål og hæld marinaden over ikke mere end 30 minutter. marinere. Nogle gange mix at ramme marinade til grøntsager jævnt. Sæt marinerede grøntsager på en tør bageplade og sættes i ovnen til at bage.

Men ikke nødvendigvis at forberede grillede grøntsager i ovnen. Hvis du ikke har en grill i ovnen, kan du tilberede grøntsager på pladen ved hjælp af pan-grill.

Bedst at købe en pan-grill med høje sider, med et låg og med aftagelige håndtag, der når som helst det var muligt at hælde sauce produkter i det og sætte det i ovnen.

Det er bedst egnet til denne parabol aubergine, squash og zucchini mælk. Hvis du ønsker at stege tomaterne, så bør de være ret kødfulde sorter.

Grøntsager skal vaskes, afbrød stilk, meget tørt håndklæde. Skær dem i ringe af tykkelse på mindre end 1 cm.

Hver skive er en grøntsag med en børste smurt med den ene hånd.

På den forvarmede stegepande godt lagt ud skiver af grøntsager ned smurt side. Mens grøntsager er ristning, du er nødt til at smøre toppen. Derefter drejes gaflen og dozharivat.

Det er vigtigt at tørre grøntsagerne før stegning og saltning.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.