SkønhedHudpleje

Antiseptisk hånd gel: Hvilke at vælge? Gennemgang og anmeldelser

På hylderne i butikker og apoteker kan du finde forskellige værktøjer til sundhed: .. Antiseptisk, kollagen, antibakterielle, fugtgivende, udrensning, livsforbedrende geler osv Selvfølgelig hvert værktøj fugter, blødgør og giver vores hud sin elasticitet. Men et attraktivt udseende - ikke det vigtigste for hånden, er langt mere vigtigt at overvåge deres sundhed og hygiejne. Det er derfor, folk har brug for at vide, hvilket værktøj er afgørende for daglig brug, og som er et godt supplement til andre lignende produkter.

Antiseptisk hånd gel

De adskiller sig i komposition, henholdsvis og graden af effektivitet, de er helt anderledes. Som det er kendt, at den vigtigste måde forebygge mange sygdomme - håndhygiejne, så WHO (World Health Organization) har udviklet specielt til dette formål en masse anbefalinger. Dette dokument indeholder de endelige konklusioner fra verdens videnskabsfolk. Så hvad der er skrevet der?

Som forskere argumentere for daglig bør vælges hånd gel, i hvilken konstruktion der er isopropyl eller ethylalkohol. For antiseptisk vigtigt at have ikke kun disse to komponenter, men også de særlige tilsætningsstoffer - og isopropyl tritanolamina. Disse stoffer, til gengæld tjene som en direkte garanti ødelæggelse af patogene mikrober.

Det vigtigste, når de køber midler - at være opmærksom på den procentdel af alkohol i sin sammensætning. Antiseptisk gel til hænder skal bestå af mindst 60, men højst 80% af nævnte substans. Hvad er betydningen af dette krav? Hvis mængden af alkoholen under 60%, er effektiviteten af produktet er lig med 0. I nogle tilfælde betyder det endda kan danne grobund for bakterier. Som for 80 procent af det produkt, som mange mennesker ved, at alkohol er mest effektiv i et fugtigt miljø, og hvis beløbet overstiger dette mærke, betyder det, at huden bevarer fugt. Således ikke antiseptisk hånd gel ikke bringe nogen effekt. Det er grunden til, før du køber, er vigtigt at være opmærksom på niveauet for koncentrationen af isopropanol i det valgte produkt.

Pleje og beskyttelse

De fleste slabozaschischonnoe og sårbarhed af vores krop - hænder. De er oftest udsat for de negative virkninger af verden. Derfor bør vi gøre det til en regel dagligt påført huden antiseptisk hånd gel. Og hvis du ikke betaler dem nok opmærksomhed, at de ikke bare mister deres appel, og vil ikke være i stand til sidst til at modstå mange aggressorer fra miljøet.

Det er en fejltagelse at tro, at velplejede hænder og pæn manicure - dette er for lentyaek. Som en berømt person: "Hånd - tilbage på overfladen af den menneskelige hjerne." Og selv om de udgør en korrekt valgt tøj, kompetent tale, perfekt makeup, frisure - slags præparerede hænder i stand til at fortælle dig meget mere. At de er i stand til at give alle dine sygdomme. Enig, bleg, tør, revnet og irriteret hud - ikke meget behageligt syn. Og hvis vi tilføjer den manglende billedet manicure, kunne selv de stærkeste mænds nerverne ikke modstå sådan et billede.

Sæbe eller gel?

Mange af os er ikke klar over, hvor mange daglige aktiviteter, vi udfører. For eksempel, at betale for offentlig transport eller i en butik, vi giver hånd, rører dørhåndtaget, kontakt med hjem (og ikke kun) dyr. Måske, fra et visuelt synspunkt, vores hænder og synes ren, men, være sikker på, er der allerede tusindvis af forskellige bakterier.

At ødelægge dem du har brug for at vaske dine hænder med sæbe under varmt vand. Det er en floskel. Men! Så det var et årti siden. Og hvad vi har i dag, når fra en række af lignende produkter kigge på først? Det er bedre at købe - den sæbe eller hånd gel (antiseptisk)? Du er velkommen til at vælge den sidste mulighed! Sæbe er gemt i sæbeskål, og det bliver det perfekte hjem for bakterier, men med antiseptisk gel, pakket i flasker med dispenser, er en sådan fare ikke true dig.

Gel eller klude?

Enhver af os i en situation, hvor det er nødvendigt, men du kan ikke vaske hænder. Og hvis dette er et problem for mænd, da kvindernes pung, selvfølgelig findes der et værktøj, der kan hjælpe med at komme ud af en sådan en uforudset situation. Den vigtigste ting, at det var effektivt.

Producenter af vådservietter tillader den samme fejl: de siger, at deres produkter ikke indeholder alkohol og skåner huden. Som det er kendt, fugtigt miljø - et paradis for bakterier, vira og patogener, og det tørrer skabe dette miljø. Derudover er der mindst to mere problemer. Hvor at smide den anvendte væv, hvis der ikke er skraldespande, og hvordan man kan slippe af med følelsen af klæbrighed, der forårsager ubehag?

I sådanne tilfælde vil en pålidelig assistent i denne situation gel. For at rense hænderne hurtigt nok til at gnide indtil den er helt absorberet kun én betyder dråbe. Vaske det ikke er nødvendigt: en del af alkoholen vil fordampe i sekunder, og pennen vil ikke kun ren og beskyttes, men også tørt.

Som er effektiv mod bakterier: Antibakteriel eller antiseptisk gel

Ved første øjekast ser det ud til, at mellem midlerne er ikke meget forskel, men det er ikke. Antibakterielle midler er i stand til at håndtere kun med bakterier, men antiseptisk, desuden ødelægge virus, som er de vigtigste aktører i forskellige sygdomme - herpes, tuberkulose, tarminfektioner, influenza, og Botkin sygdom. Nedenfor ser vi de mest populære og effektive produkter.

Lafitel

Hånd Gel (antiseptisk) af dette mærke har længe etableret sig som et budget og effektive midler. Baseret på feedback fra folk, kan du give ham følgende karakteristika:

  • Det har en udtalt lugt af alkohol.
  • Under påføring, er der en svag prikken i huden.
  • Langsigtet og alt for hyppig anvendelse fører til tørhed på hænderne.
  • Kan ikke blive betragtet som en alternativ til håndvask.
  • Gode renser.

Køb varer på et apotek. De gennemsnitlige omkostninger for en flaske - 50 rubler

Sanitelle

"Sanitelle" - Hand Gel (antiseptisk) indenlandske produktion, indeholder 62% alkohol og glycerol. Så han ikke alene bekæmper bakterier, men også fugter huden. Betyder en meget omkostningseffektiv. Ifølge købere, antiseptisk hånd gel Sanitelle i begyndelsen af brug, har en skarp lugt af alkohol, men efter et par minutter på hænder forbliver en behagelig aroma af aloe vera.

Der er også en børns antiseptisk gel "Sanitelle Kids". Ifølge producenten, kan værktøjet i et par sekunder ødelægge op til 99% af patogener, er det meget vigtigt at beskytte barnets krop. Gelen tørrer ikke barnets sarte hud af hænder, da der er en del af E-vitamin og aloe vera-ekstrakt. Ifølge forbrugerne, er værktøjet ikke forårsage allergiske reaktioner og har en sød smag af tyggegummi.

"Rene hænder"

Effektiv antiseptisk gel er alkohol-baseret. Når de anvendes på huden forårsager ikke følelser af tæthed, klæbrighed eller tørring. Som for lugt, derefter under brug, det har en skarp alkoholisk lugt, som forsvinder i et par sekunder. Fornemmelsen af rene hænder er til stede i et par timer, og det er meget praktisk i daglig tale. Ifølge tilfredse forbrugere, antiseptisk gel "Clean Hands" - en meget økonomisk og budget.

"Sterillium"

Antiseptisk gel baseret på alkohol. Salget kommer pakket i flasker med dispenser. Praktisk, kan værktøjet købes i små beholdere og i polutoralitrovyh. Gelen er ikke kun bruges til personlig hygiejne, men også til desinfektion af hænder før kirurgi. Usage er enkel: påsmøre gelen på din håndflade og gnid grundigt. Aktiv beskyttelse starter efter 30 sekunder.

Selvfølgelig, sæbe - er en meget god hjælp i rensning, men det bedste middel til desinfektion betragtes som en antiseptisk hånd gel. Kommentarer om dette produkt viser, at det i dag er den mest pålidelige huden beskyttelse mod virussygdomme og patogener.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.