Kunst og underholdningLitteratur

Andrey Salov: biografi og bøger

At læse børns fiktion, eventyr er den bedste måde at understøtte et barns tro på et mirakel. Sådan litteratur åbner nye grænser for den unge læser. Forskerforfatteren Andrei Salov skriver bøger ikke kun for voksne. De fleste af hans værker han dedikerer til unge læsere.

Andrey Salov: biografi

Han var en science fiction forfatter i Magnitogorsk, Chelyabinsk Region, i 1969. Han tog eksamen fra den samme medicinske skole som en paramediker. Uddannelse hos Andrew - ufuldstændig højere. Jeg studerede fire kurser på universitetets filologiske fakultet i min hjemby.

Efter at have studeret i to år tjente han i hæren. Tjeneste Andrei Salov var på den kinesiske grænse ved Uzengegush-udposten, i KGB-grænsemandens rækker. Forfatteren af værker i fiktionens genre er deltager i militære operationer og en terrorbekæmpelsesoperation i Kaukasus fra 2002 til 2003.

Siden 2004 har han arbejdet på OJSC "Magnitgorstalkonstruktsiya", der har specialiseret sig i gasskærer. I 2007 blev Andreis søn født.

Kreativ måde

Andrei Salov begyndte at skrive i hæren. Han viet al sin fritid til kreativitet. Den omgivende situation bidrog til dette - fjernhed fra befolket områder, majestætiske og alvorlige Tien Shan bjerge. De første publikationer fremkom i pressen i 1990. Udgivet i avisen "Magnitogorsk-arbejder", "Voice of Magnitogorsk youth", "Magnitogorsk metal".

I 1991 deltog Andrey Salov i den internationale kongres af science fiction forfattere. I Chelyabinsk blev Andrew optaget til Writers 'Union i 1999, senere - i 2000 - godkendt i Moskva. I 2004 blev hans værker udgivet i samlingen "Inspirationsfeltet", der var dedikeret til det syttende årsdag for Chelyabinsk-regionen.

Udgivne bøger

  • "Apocalyps vidne" - en fantastisk roman blev udgivet i 1992 i forlaget "Magnet" i byen Magnitogorsk.
  • "Nathan" er en børns fantasi. Bogen om eventyr blev udgivet i 1997 i Magnitogorsk forlag "Ira".
  • "Min ven Pleshner" - Fantastiske historier til unge læsere blev udgivet i 2002 i forlaget "Alikon" i byen Chelyabinsk.
  • "Djævelens syv dødsfall" - fantastiske eventyr i to dele blev offentliggjort i Oleg Sinitsyns forlag i Chelyabinsk i 2007.
  • "Empire Gadens sammenbrud" - science fiction, blev samlingen frigivet i Chelyabinsk i ID Oleg Sinitsyn i 2008.
  • "The Deadly Planet" - en samling af noveller blev offentliggjort i 2010 af Oleg Sinitsyn i byen Chelyabinsk.
  • "Kid in the Enchanted World" - fantastiske historier for børn blev udgivet i 2012 i "Ural Print Service".
  • "Stensamling af Dalin-dværg" - i "Ural Print Service" blev udgivet en fantastisk roman i 2013.
  • "Dwarfens forbandelse" - novellen blev udgivet i Oleg Sinitsyns Publishing House i Chelyabinsk i 2015.

Mange værker af Andrei Salov udgiver gennem "Samizdat." Hans bøger bærer læsere til en verden af fantasi og eventyr. Mod, adel, ressourcefærdighed er de funktioner, der er forbundet med hans helte. De passerer tilstrækkeligt alle testene og underviser deres læsere venlighed og mod.

I øjeblikket bor Salov Andrey Vladimirovich i byen Magnitogorsk og fortsætter med at arbejde til gavn for sine læsere. Vi ønsker forfatterens lykke og succes i hans arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.